ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Από τον Ιούνιο αποτελέσματα ΑΣΕΠ για εκπαιδευτικούς 10/4/09


Αθήνα 10.4.2009, 15:32
Από τον Ιούνιο αναμένεται να ξεκινήσει το ΑΣΕΠ τη σταδιακή παρουσίαση των αποτελεσμάτων του πρώτου διαγωνισμού για την πρόσληψη εκπαιδευτικών στα δημόσια σχολεία (προκηρύξεις 2Π και 3Π).

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, σημαντική πρόοδος έχει σημειωθεί στην διόρθωση των γραπτών για τους κλάδους - ειδικότητες: Δασκάλων, Φυσικής Αγωγής, Γεωλόγων, Μαθηματικών, Νηπιαγωγών, Χημικών και Βιολόγων. Ανάλογη αναμένεται να είναι χρονολογικά και η έκδοση των αποτελεσμάτων.

Σημειώνεται ότι σε όλους σχεδόν τους μέχρι τώρα διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη εκπαιδευτικών τα αποτελέσματα που ανακοινώθηκαν τελευταία ήταν αυτά της γερμανικής γλώσσας.

Τις προσεχείς εβδομάδες αναμένεται να γνωστοποιηθούν ορισμένα βασικά συμπεράσματα σχετικά με τις επιδόσεις των υποψηφίων που συμμετείχαν στον διαγωνισμό.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved