ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Αύριο τα αποτελέσματα των προστατευομένων του ν. 2643/98 5/5/09


Αθήνα 5.5.2009, 20:34
Ανακοινώνονται αύριο Τετάρτη 6 Μαΐου 2009 από τον ΟΑΕΔ τα ονόματα και η πρώτη ενδεικτική μοριοδότηση των προστατευόμενων από το Νόμο 2643/98 (που αφορά στην «Μέριμνα για την απασχόληση προσώπων ειδικών κατηγοριών»), που επιθυμούν να διορισθούν, υπό το καθεστώς προστασίας του παραπάνω νόμου, σε θέσεις εργασίας σε Δημόσιες Υπηρεσίες, Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου και Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης α’ και β’ βαθμού.

Οι ενδεικτικοί πίνακες βαθμολόγησης με φθίνουσα σειρά μορίων θα δημοσιοποιηθούν μέσω του Τύπου, ενώ επίσης θα αναρτηθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΟΑΕΔ.

Σημειώνεται ότι το σύνολο των θέσεων διορισμού στο Δημόσιο Τομέα, ανέρχεται σε συνολικά 1.582, εκ των οποίων 836 θέσεις στην Αττική.

Οι υποψήφιοι για την κάλυψη των θέσεων του Ν.2643/98 για τους οποίους κρίνεται, με βάση τη σειρά τους στον ενδεικτικό πίνακα βαθμολόγησης, ότι μπορούν να καταλάβουν θέση εργασίας, θα κληθούν στην συνέχεια (με ανάρτηση σχετικής πρόσκλησης στην αρμόδια υπηρεσία του ΟΑΕΔ) να προσκομίσουν ή να αποστείλουν ταχυδρομικά τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, σε πρωτότυπα ή νόμιμα επικυρωμένα αντίγραφα.

Τα δικαιολογητικά, με τα οποία τεκμηριώνεται η ακρίβεια των στοιχείων που έχουν δηλώσει στις αιτήσεις τους, θα πρέπει να έχουν εκδοθεί μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved