ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Αποτελέσματα ΑΣΕΠ για την προκήρυξη 2Κ/2008 6/5/09


Αθήνα 6.5.2009, 15:32
Τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης  2Κ/2008 (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 147/4.4.2008), που αφορούν την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 175 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (ΥΕ) στα υπουργεία Παιδείας, Εξωτερικών, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, στη Γ.Γ. Επικοινωνίας - Γ.Γ. Ενημέρωσης και σε φορείς των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ανάπτυξης, Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Δικαιοσύνης, Εθνικής Άμυνας, Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εσωτερικών, Οικονομίας και Οικονομικών και Πολιτισμού, στις οποίες περιλαμβάνονται και 8 θέσεις με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας 2 ετών στο υπουργείο Εξωτερικών, εξέδωσε το ΑΣΕΠ.

Τα αποτελέσματα έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr, ενώ ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved