ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Εξέλιξη - Αποτελέσματα διαγωνισμών Επιστροφή    
Αποτελέσματα ΑΣΕΠ για τις προκηρύξεις 9Κ2008 και 2Ε/2007 16/7/09

 

Αποτελέσματα για τις προκηρύξεις 9Κ2008 και 2Ε/2007 εξέδωσε πριν απο λίγο το ΑΣΕΠ.

Ειδικότερα:

* Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της προκήρυξης 9Κ/2008 (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 575/3.11.2008), που αφορούν στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 454 θέσεων τακτικού προσωπικού κατηγορίας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ), με σειρά προτεραιότητας στην Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος.

Τα αποτελέσματα έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ  www.asep.gr και απεστάλησαν στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις: ΑΘΗΝΩΝ, ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ, ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ, ΑΡΚΑΔΙΑΣ, ΑΧΑΪΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ, ΓΡΕΒΕΝΩΝ, ΔΡΑΜΑΣ, ΔΥΤ. ΑΤΤΙΚΗΣ, ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ, ΕΒΡΟΥ, ΕΥΒΟΙΑΣ, ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΗΛΕΙΑΣ, ΗΜΑΘΙΑΣ, ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ, ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, ΚΑΒΑΛΑΣ, ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΚΕΦΑΛΛΗΝΙΑΣ, ΚΙΛΚΙΣ, ΚΟΖΑΝΗΣ, ΚΟΡΙΝΘΟΥ, ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΛΑΚΩΝΙΑΣ, ΛΑΡΙΣΑΣ, ΛΑΣΙΘΙΟΥ, ΛΕΣΒΟΥ, ΛΕΥΚΑΔΑΣ, ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ, ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ, ΞΑΝΘΗΣ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΠΕΛΛΑΣ, ΠΙΕΡΙΑΣ, ΠΡΕΒΕΖΑΣ, ΡΕΘΥΜΝΗΣ, ΡΟΔΟΠΗΣ, ΣΑΜΟΥ, ΣΕΡΡΩΝ, ΤΡΙΚΑΛΩΝ, ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΦΛΩΡΙΝΑΣ, ΦΩΚΙΔΑΣ,  ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ, ΧΑΝΙΩΝ, ΧΙΟΥ και στα Επαρχεία ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΘΗΡΑΣ, ΙΚΑΡΙΑΣ, ΚΑΛΥΜΝΟΥ, ΚΑΡΠΑΘΟΥ, ΚΑΤΩ ΝΕΥΡΟΚΟΠΙΟΥ, ΚΥΘΗΡΩΝ, ΚΩ, ΛΑΓΚΑΔΑ, ΛΗΜΝΟΥ και ΝΑΞΟΥ.

Οι σχετικοί πίνακες  θα αναρτηθούν στις οικείες Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις και στα οικεία Επαρχεία την Τρίτη  21.07.2009, ενώ οι οριστικοί πίνακες διοριστέων θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Τετάρτη  22.07.2009 έως και την πάροδο της Παρασκευής 31.07.2009.

* Εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν επίσης στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr και απεστάλησαν στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 2Ε/2007 (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 327/11.10.2007), που αφορούν την πλήρωση τεσσάρων θέσεων  μόνιμου προσωπικού του κλάδου ΠΕ–Δημοσιονομικών με αυξημένα τυπικά προσόντα στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, οι οποίες προκηρύχθηκαν στο γνωστικό αντικείμενο «Λογιστική» (κωδικός θέσεων: 10006). Επισημαίνεται ότι οι τρεις εκ των τεσσάρων θέσεων του ως άνω γνωστικού αντικειμένου παραμένουν κενές, λόγω ελλείψεως υποψηφίων, οι οποίοι να πληρούν τα οριζόμενα στην οικεία προκήρυξη απαραίτητα προσόντα διορισμού.

* Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 2Ε/2007 (ΦΕΚ ΑΣΕΠ 327/11.10.2007), που αφορούν την πλήρωση εννέα θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών (Κεντρική Υπηρεσία), οι οποίες προκηρύχθηκαν ως εξής:α) τέσσερις θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο «Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών ή Δεθνής Οικονομία και Οικονομική Πολιτική» [Κωδικός θέσης: 10002] και β)πέντε θέσεις στο γνωστικό αντικείμενο «Marketing ή Λογιστική ή Χρηματοοικονομική Ανάλυση ή Μακροοικονομική Ανάλυση και Οικονομετρία»  [Κωδικός θέσης: 10003]. Οι σχετικοί πίνακες έχουν καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ www.asep.gr και απεστάλησαν για ανάρτηση στη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αθηνών. Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων ορίζεται από την Τρίτη 21.07.2009 έως και την πάροδο της Πέμπτης 30.07.2009. Επισημαίνεται ότι ενστάσεις επιτρέπονται μόνο για λόγους νομιμότητας της διαδικασίας και όχι για την επί της ουσίας κρίση της οικείας επιτροπής αξιολόγησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved