nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οργάνωση - Διοίκηση Επιστροφή    
Σεμινάριο: Η Διάχυση Συναισθηματικής Νοημοσύνης, ως Αναγκαία και Ικανή Συνθήκη Μετεξέλιξης και Ανάπτυξης Ευφυών Οργανισμών - Επιχειρήσεων

 

Αθήνα 12.5.2011, 12:46

"Η Διάχυση Συναισθηματικής Νοημοσύνης, ως Αναγκαία και Ικανή Συνθήκη Μετεξέλιξης και Ανάπτυξης Ευφυών Οργανισμών - Επιχειρήσεων με Οπτική Διηνεκούς Επιτυχίας", είναι το θέμα εξειδικευμένου Εκπαιδευτικού Προγράμματος που θα πραγματοποιήσει η εταιρεία Lacon, την Παρασκευή 27 Μαΐου, 17:30 - 20:45 και το Σάββατο 28 Μαΐου, 10:00 - 16:45 στο Athenian Callirhoe Exclusive Hotel στην Αθήνα.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε: 
•  Στελέχη και υποψήφια Στελέχη
• Γραμματείς όλων των κλάδων και κατηγοριών
• Πιστοποιημένες Γραμματείς Βοηθούς  Διοίκησης Οργανισμών -  Επιχειρήσεων, Μονάδων Δημόσιου και Ευρύτερου Δημόσιου Τομέα,
Τραπεζών, ΟΤΑ, Μονάδων Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
• Απόφοιτους Λυκείου, ΙΕΚ, Πτυχιούχους ΑΕΙ & ΤΕΙ, Φοιτητές και Σπουδαστές, Ανέργους.

Στόχος του προγράμματος είναι οι εκπαιδευόμενοι:
- Να κατανοήσουν και να αποκτήσουν συνειδητή προσήλωση στις σταθερές διαχρονικά επιχειρηματικές αξίες: «όραμα» και «κουλτούρα», που αποτελούν προαπαιτούμενα για τη διάχυση της Συναισθηματικής  Νοημοσύνης στους Οργανισμούς/Επιχειρήσεις που επιζητούν την επιτυχία.
- Να αποκτήσουν ικανότητες - δεξιότητες αυτο - οργάνωσης των εργασιών τους,  μέσω της συναισθηματικής οργανωσιακής κουλτούρας, με στόχο την ελαχιστοποίηση ασαφειών, επικαλύψεων και κενών.
- Να αποκτήσουν ευρύτερα ικανότητες – δεξιότητες και συμπεριφορές: Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού και Συναισθηματικής Νοημοσύνης  για την καθημερινή αντιμετώπιση προβλημάτων, ιδιαίτερα δε σε ότι αφορά  στις σχέσεις τους τόσο με τα Στελέχη, όσο και με τους συναδέλφους τους αλλά και στις διαπροσωπικές σχέσεις εκτός εργασιακού χώρου.
- Να κατανοήσουν τη θετική στάση  στις καταστάσεις αλλαγών,  που  επιβάλλουν  σήμερα οι διεθνείς επιχειρηματικές τάσεις στους  Οργανισμούς/Επιχειρήσεις, και  οι οποίες αλλαγές τους ωθούν σε ριζικές αναδιαρθρώσεις με στόχο την οπτική  διηνεκούς επιτυχίας και την ικανότητα προσαρμογής του δυναμικού τους κάθε φορά σε νέες αλλαγές, ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσεων.
- Να αφομοιώσουν και να κάνουν χρήση του μηχανισμού της «αμφίδρομης  ανοιχτής συναισθηματικής επικοινωνίας» τόσο προς την ιεραρχία όσο και προς τους συναδέλφους, ιδιαίτερα σε θέματα αντιμετώπισης  διαφωνιών, συγκρούσεων, κριτικής  και καθημερινών πρακτικών.
- Να συνειδητοποιήσουν – μέσα από ρεαλιστικά εφαρμόσιμα  Σενάρια  – τα βήματα που απαιτούνται προκειμένου ένας Οργανισμός, μέσω της διάχυσης του συναισθηματικού προτύπου, μπορεί να καταστεί «Ευφυής Οργανισμός με οπτική  διηνεκούς επιτυχίας»  κατάσταση  που έχει αντίκτυπο πέραν των επιχειρησιακών  επιτευγμάτων,  στις εργασιακές σχέσεις,  την ανάπτυξη και την αξιοποίηση του προσωπικού

Εκπαιδευτής
Εισηγητής στο πρόγραμμα είναι ο Ηλίας Δ. Τζαννής, εισηγητής στον ΕΛΟΤ του Εθνικού Προτύπου «Γραμματείας Διοίκησης», Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος του Προγράμματος «Certified Adults Trainer for Secretaries Management Assistants», του τεχνοβλαστού ACTA του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης,  εξωτερικός συνεργάτης – εμπειρογνώμονας του Προγράμματος Top Management Assistants στο ΚΕΚ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πιστοποιημένος εκπαιδευτής από το International Board of  Standards for Training, Performance and Instruction και εξειδίκευση στο Distance Learning Instructor Competencies Certificate, πιστοποιημένος αξιολογητής από το ΕΚΕΠΙΣ, εισηγητής από τον ΟΑΕΔ και Σύμβουλος Επιχειρήσεων, σε ειδικά  θέματα Management και Εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση www.lacon.gr ή στο τηλέφωνο: 210-9345374, υπεύθυνη επικοινωνίας κ. Καραγρηγορίου Βασιλική.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved