nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οργάνωση - Διοίκηση Επιστροφή    
Σεμινάριο: Αποτελεσματικές παρουσιάσεις

 

Αθήνα 3.11.2011, 14:05

"Αποτελεσματικές παρουσιάσεις" είναι το θεμα σεμιναρίου που θα πραγματοποιήσει στο Μαρούσι (Κηφισίας 131,ΤΚ 15124), στις 16 και 17 Νοεμβρίου 2011,το Εκπαιδευτικό κέντρο Infolab.

Τα σεμινάριο απευθύνεται σε κάθε έναν που θέλει να βελτιώσει τα αποτελέσματα των παρουσιάσεών του είτε απευθύνεται σε ευρύ άγνωστο κοινό είτε σε μικρή ομάδα συνεργατών ή πελατών είτε έχει διαχρονικές σχέσεις μαζί τους είτε εφήμερες.

Η θεματολογία σεμιναρίου είναι η εξής:
- Επιτυχημένη παρουσίαση. Τι σημαίνει «επιτυχημένη». Γιατί σε μια παρουσίαση, αν και από τεχνικής πλευράς μπορεί να είναι άρτια και ο ομιλητής να ξέρει το θέμα και να μιλάει όμορφα, τελικά το ακροατήριο μπορεί να μην ανταποκρίνεται να βαριέται ή ακόμη και να είναι εχθρικό;
- Παράγων «Θέμα» Τι παρουσιάζω: Ποιος είναι ο στόχος μου; Θέλω να πείσω; Να εντυπωσιάσω ή να ενημερώσω;
- Ειδικές παράμετροι και καλές πρακτικές για κάθε περίπτωση
- Παράγων «άνθρωπος». Ποιος είμαι εγώ και τι ξέρει το ακροατήριο για μένα, τι προδιάθεση έχουν;
- Πως φαίνομαι. Στάση σώματος, βλέμμα, εικόνα, ευφράδεια, συναισθήματα που βγάζω.
- Πως βελτιώνομαι. Σε ποιον απευθύνομαι, γιατί βρίσκεται στη θέση του ακροατή μου; Σε ποια κατάσταση είναι; Τι όφελος θα έχει από την παρουσίασή μου; Ποιες είναι οι προηγούμενες εμπειρίες από το θέμα από εμένα αλλά και από τις παρουσιάσεις αυτού του είδους;
- Κατηγορίες κοινού μου. Αριθμός, (μικρό μεγάλο ακροατήριο) τι σχέση έχουν με εμένα (είναι γνωστοί, άγνωστοι, συνεργάτες, πελάτες, συνάδελφοι, καθηγητές μου, μαθητές μου, Έλληνες, ξένοι) χαρακτηριστικά (συντηρητικοί, μοντέρνοι, νέοι, ακαδημαϊκοί, εξοικειωμένοι με τις παρουσιάσεις και τι είδους, επιθετικοί, εριστικοί, ανταγωνιστικοί ).
- Αναγνώριση - κατηγοριοποίηση και καλοί χειρισμοί για κάθε κατηγορία κοινού «Εργαλεία και μυστικά επιτυχημένων παρουσιάσεων».
- Πως μπορώ να προετοιμάσω την παρουσίαση. Τεχνολογικά βοηθήματα και τα μυστικά τους. Φαινόμενα της επικοινωνίας που συμβάλλουν θετικά ή αρνητικά στο τελικό αποτέλεσμα.
- Πως βελτιώνω τα αποτελέσματα του μονολόγου «Ατάκες» που ξεχωρίζουν και κεντρίζουν το ενδιαφέρον Τι λέω και τι δε λέω προκειμένου να χειριστώ το συναίσθημα του ακροατηρίου μου. Πως επιτυγχάνω αλληλεπίδραση με το κοινό μου. Πως κεντρίζω το ενδιαφέρον. Τα βασικά και τα «κλειδιά - μυστικά» της αξιοποίησης του ppt. Η χρήση των φωτογραφιών στις παρουσιάσεις Η χρήση των εφέ. Η χρήση των multimedia στην παρουσίαση. Άλλα υποστηρικτικά μέσα και σύνδεση αυτών με την παρουσίαση. Η παρουσίαση Δομή της παρουσίασης Ενότητες και σύνδεση αυτών με τις προηγούμενες Όγκος, μέγεθος, πλήθος πληροφοριών. Υλικό και τρόπος παρουσίασης. Σημειώσεις Ερωτήσεις, σκέψεις, από το κοινό, τρόπος διαχείρισης, τρόπος απάντησης. Άλλα: χώρος και οι συνθήκες, εξοπλισμός, προηγούμενος έλεγχος. Κρίσεις και αντιμετώπιση των πιο πιθανών από αυτές. Παραδείγματα επιτυχημένων και αποτυχημένων παρουσιάσεων. Βιωματικές ασκήσεις, εξοικείωση και εντοπισμός δυνατών και αδυνάτων στοιχείων του κάθε συμμετέχοντα. Βελτιωτικές προτάσεις.

Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 450,00€ και μπορεί να επιδοτηθεί μέσω ΛΑΕΚ 0,45 %.

Εισηγήτρια στο σεμινάριο είναι η κ. Παπαδοπούλου Γεωργία, πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια ενηλίκων.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές απευθυνθείτε στην κ. Σιούρλα Χρύσα, Training Consultant, τηλ.: +30 211-4057737, +30 231-0914191, φαξ: +30  211-7406925, chrysa@infolab.gr, www.infolab.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved