nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Πωλήσεις - Marketing Επιστροφή    
Σεμινάριο για μια νέα ειδικότητα: eMarketing specialist

 

Αθήνα 6.9.2011, 10:23

Μια νέα, περιζήτητη και ακριβοπληρωμένη ειδικότητα, αυτή του eMarketing specialist, με αντικείμενο την τεχνική που χρησιμοποιείται για την προώθηση των ιστοσελίδων στο Internet, διδάσκεται από το “Athens Training & Development Center” (AT&D), το οποίο χορηγεί και διεθνή πιστοποίηση.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, σε μια εποχή που το Internet έχει ήδη κυριαρχήσει στην παγκόσμια αγορά, η προώθηση των υπηρεσιών αλλά και των προϊόντων μέσα από το διαδίκτυο, θεωρείται πλέον απαραίτητη. Δημιουργείται λοιπόν η ανάγκη σε κάθε εταιρεία να στελεχωθεί με ειδικούς στον τομέα του Internet και στην «Προώθηση και προβολή των ιστοσελίδων – e Μarketing».

Με στόχο να καλυφθεί αυτό το μεγάλο κενό που υπάρχει στην αγορά και να προσφέρει εξειδικευμένες γνώσεις, το “Athens Training & Development Center” (AT&D), σε συνεργασία με τον διεθνή οργανισμό “e Marketing Association”,  έχει δημιουργήσει ένα 4μηνο πρόγραμμα σπουδών.

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει, ενότητες όπως:
- Στρατηγικές, στόχοι και πολιτική marketing - E marketing Plan
- Αποτελεσματική χρήση-ανάπτυξη συστημάτων διαχείρισης περιεχομένων για κατασκευή site και παρουσία σε smart phones
- Ανάλυση καταναλωτικών συμπεριφορών - Social media και πολυμεσικές εφαρμογές
- Την προώθηση των πωλήσεων μέσω μηχανών αναζήτησης και ηλεκτρονικών καναλιών διανομής.

Η προϋπηρεσία μέσα από πρακτική εφαρμογή και οι δυνατότητες δικτύωσης στην αγορά που προσφέρονται στους πτυχιούχους, δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

Ο κ. Σπύρος Γιαννιώτης, διευθυντής σπουδών του AT&D εξηγεί: “Μια πρόσφατη μελέτη από το eMarketing Association (eMA) δείχνει ότι το 70% του συνόλου των θέσεων marketing απαιτούν ικανότητες eΜarketing. Υπάρχει ένα χάσμα σε διεθνές επίπεδο, μεταξύ των ακαδημαϊκών σπουδών και αυτών που οι εργοδότες ζητούν, θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη, γνώσεις eMarketing. Το eMA υποστηρίζει σθεναρά τα προγράμματα αυτά, γι αυτό και παρέχει την πιστοποίηση CeMA, το μοναδικό αναγνωρισμένο σε παγκόσμιο επίπεδο πιστοποιητικό eMarketing", και στη συνέχεια τονίζει, "ενώ βρισκόμαστε εν μέσω μιας πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, οι απόφοιτοι μας, μετά από 4 μήνες εκπαίδευσης, έχουν απορροφηθεί από την αγορά, σε θέσεις μόνιμης απασχόλησης ή ως ελεύθεροι επαγγελματίες, με αποδοχές που δεν θυμίζουν εποχές σε κρίση”.

Mετά το πέρας των μαθημάτων οι φοιτητές δίνουν εξετάσεις πιστοποίησης και πέρνουν το δίπλωμά τους από τον διεθνή οργανισμό “e Marketing Association”.

Τα μαθήματα ξεκινούν στις 10 Οκτωβρίου 2011 και ολοκληρώνονται τον ερχόμενο Φεβρουάριο με τις εξετάσεις για το CeMA. Οι εγγραφές έχουν ήδη αρχίσει.

Για πληροφορίες και ραντεβού για ενημέρωση, απευθυνθείτε στο τηλ.: 210-8001029 ή στο site www.athenstrainingcenter.gr

Ταυτότητα
Ο Εκπαιδευτικός Οργανισμός Athens Training and Development Center, δημιουργήθηκε, με σκοπό την εκπαίδευση - επιμόρφωση στα ψηφιακά Μέσα και τη συνεχή ενημέρωση για τις νέες τάσεις στο διαδίκτυο. Προσφέρει τα μοναδικά στην Ελλάδα προγράμματα σπουδών: Ε Marketing Specialist και Web Marketing Μanager, με πιστοποίηση από τον διεθνή οργανισμό eMarketing Association (eMA).

Το eMarketing Association (EMA) έχει επιλεγεί ως η μία από τις κορυφαίες επαγγελματικές ενώσεις για επιμόρφωση στελεχών επιχειρήσεων.

Πιστοποίηση
Το CeMA είναι ένα πρόγραμμα πιστοποίησης e-marketing διαπιστευμένο από την Ένωση eMarketing (EMA). Το πρόγραμμα παρέχει πιστοποίηση σε άτομα που αποδεικνύουν τις ικανότητες τους μετά την ολοκλήρωση της απαιτητικής εξέτασης CEMA.

Η πιστοποίηση CEMA μπορεί να εμπλουτίσει το βιογραφικό σας σημείωμα στις σύγχρονες απαιτήσεις του εργασιακού τομέα αλλά και να βοηθήσει να έχετε εσείς το πλεονέκτημα στέλνοντας μια αίτηση αποδοχής σ ένα κολέγιο. Η πιστοποίηση CEMA αναγνωρίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο και είναι το μοναδικό αναγνωρισμένο πιστοποιητικό e-marketing.

Μια πρόσφατη μελέτη από την EMA δείχνει ότι το 70% του συνόλου των θέσεων μάρκετινγκ απαιτούν ικανότητες e-marketing. Υπάρχει ένα χάσμα, σε διεθνές επίπεδο, μεταξύ των ακαδημαϊκό σπουδών και αυτού που ζητούν οι εργοδότες θέτοντας ως απαραίτητη προϋπόθεση για την πρόσληψη κάποιου τις γνώσεις e-marketing. Το EMA υποστηρίζει σθεναρά τα προγράμματα αυτά γι' αυτό και παρέχει την μοναδική παγκοσμίως πιστοποίηση . Αυτό το πρόγραμμα βοηθά στην προετοιμασία των μελλοντικών στελεχών σε πολυεθνικές απαιτητικές επιχειρήσεις.

Ήδη έχει φανεί η στροφή όλων των εταιρειών στην αναζήτηση πελατών μέσα από το διαδίκτυο, κάτι που παρατηρείται πλέον και σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες. Όμως, τα περισσότερα στελέχη αυτών των εταιρειών δεν έχουν τα απαραίτητα εφόδια ώστε να ακολουθήσουν τις ανάγκες για πρακτικές και μεθόδους e-Marketing.

Μέσα απ αυτές τις σπουδές λοιπόν σας δίνεται η δυνατότητα να αποκτήσετε πλεονέκτημα σε σχέση με αυτούς που ακόμα πιστεύουν ότι οι πρακτικές marketing που σπούδασαν κάποτε έχουν πρακτική εφαρμογή στο παρών και πολύ περισσότερο στο μέλλον. Είναι κοινό μυστικό άλλωστε ότι το μέλλον του marketing είναι το e Marketing.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, Tηλ: 26410-53055, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2019  proslipsis.gr, All rights reserved