nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Μεταπτυχιακά Από Απόσταση Επιστροφή    
Θέσεις υποψηφίων διδακτόρων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Αθήνα 22.12.2015, 9:07

Το Τμήμα Επιστημών της Θάλασσας του Πανεπιστημίου Αιγαίου ανακοινώνει ότι δέχεται υποψηφιότητες για εκπόνηση διδακτορικής διατριβής στις ακόλουθες γνωστικές περιοχές: Ωκεανογραφίας, Διαχείρισης Θαλασσίων Βιολογικών Πόρων, Παράκτιων Εφαρμογών και Γεωπληροφορικής, Διαχείρισης Λεκάνης Απορροής και Παρακτίων Περιοχών, Διατήρησης της Βιοποικιλότητας, Ποιότητας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος.

Η χρονική διάρκεια των σπουδών για την απονομή τίτλων ορίζεται σε έξι εξάμηνα κατΆ ελάχιστο.

Δικαίωμα υποβολής αίτησης για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής έχουν οι κάτοχοι Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης σε συναφή με τα παραπάνω γνωστικά αντικείμενα, ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων Ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που προβλέπονται από τον Κανονισμό Μεταπτυχιακών Σπουδών και μετά από αιτιολογημένη απόφαση της ΓΣΕΣ μπορεί να γίνει δεκτός ως υποψήφιος διδάκτορας και μη κάτοχος ΜΔΕ. Πτυχιούχοι ΤΕΙ, ΑΣΠΑΙΤΕ ή ισότιμων σχολών μπορούν να γίνουν δεκτοί μόνο εφόσον είναι κάτοχοι ΜΔΕ.

Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε προσωπική συνέντευξη από την Επιτροπή Αξιολόγησης, σε ημερομηνία και ώρα που θα γνωστοποιηθεί από τη Γραμματεία του Τ.Ε.Θ.. Σε περίπτωση αδυναμίας μετακίνησης, δίνεται η δυνατότητα επικοινωνίας μέσω τηλεδιάσκεψης κατόπιν ενημέρωσης της γραμματείας.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν πλήρη φάκελο υποψηφιότητας έως και την 15η Φεβρουαρίου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στη Γραμματεία του Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας στη διεύθυνση, Κτίριο Επιστημών της Θάλασσας - Λόφος Πανεπιστημίου, Μυτιλήνη 81100, (τηλ. επικοινωνίας 22510-36862, fax 22510-36809, email: msc_cm@marine.aegean.gr) τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Αίτηση Υποψηφιότητας
2. Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα
3. Αντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος
4. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας προπτυχιακών μαθημάτων
5. Αντίγραφο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών
6. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας μεταπτυχιακών μαθημάτων
7. Πιστοποιητικό γνώσης (καλή, πολύ καλή ή άριστη) της αγγλικής γλώσσας ή άλλης γλώσσας της ΕΕ
8. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας (ή διαβατηρίου) 
9. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες
10. Δύο Συστατικές Επιστολές από μέλη Δ.Ε.Π. Ελληνικών ή ξένων ΑΕΙ
11. Αντίγραφα τυχόν επιστημονικών δημοσιεύσεων, μονογραφιών, κλπ.

Σε περίπτωση που οι τίτλοι σπουδών έχουν χορηγηθεί από ΑΕΙ του εξωτερικού, θα πρέπει να υποβληθούν και σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ

Τέλος, οι υποψήφιοι μπορούν να καταθέσουν κάθε άλλο στοιχείο που, σύμφωνα με την γνώμη τους, θα συνέβαλε ώστε η Επιτροπή Αξιολόγησης να σχηματίσει πληρέστερη άποψη για την επιστημονική και ερευνητική τους ταυτότητα (ηλεκτρονικά σε CD).

Πέραν των ανωτέρω δικαιολογητικών, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν σύντομο Σχέδιο Πρότασης Διδακτορικής Διατριβής (μέχρι 250 λέξεις) το οποίο θα περιέχει:
(α) Τους λόγους για τους οποίους ο υποψήφιος επιθυμεί την διεξαγωγή διδακτορικής έρευνας
(β) Ενδεικτικό θέμα ή/και τους στόχους (ή βασικά ερωτήματα) της διδακτορικής έρευνας που επιθυμεί να εκπονήσει ο υποψήφιος.

Για την σύνταξη του Σχεδίου Πρότασης Διδακτορικής Διατριβής με την μορφή και το περιεχόμενο που αναφέρθηκε παραπάνω οι υποψήφιοι δύνανται να επικοινωνήσουν με μέλος Δ.Ε.Π. του Τμήματος Επιστημών της Θάλασσας του οποίου το ερευνητικό αντικείμενο είναι συναφές με το προτεινόμενο θέμα εκπόνησης ΔΔ.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved