nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Από Απόσταση - E-learning Επιστροφή    
Computer Practica: Επαγγελματικά προγράμματα εξειδίκευσης από απόσταση

 

Αθήνα 10.11.2011, 21:32

Η Computer Practica, ένας εκπαιδευτικός οργανισμός που δραστηριοποιείται στην Δυτική Ελλάδα και υποστηρίζει ότι σε εποχές κρίσεων δημιουργούνται σημαντικές επαγγελματικές ευκαιρίες, προβαίνει στη δημιουργία νέων τμημάτων που στοχεύουν στην ουσιαστική και ποιοτική κατάρτιση των εκπαιδευόμενων σε αντικείμενα σπουδών "με δυναμικό παρόν και πολλά υποσχόμενο μέλλον".

Τα νέα αντικείμενα, που προσφέρονται και με εξ’αποστάσεως εκπαίδευση, είναι τα εξής:
• CCNA Exploration, που έχει στόχο την κατάρτιση και πιστοποίηση Ειδικών δικτύων Η/Υ εφοδιάζοντας τους επαγγελματίες που επιθυμούν να κάνουν καριέρα στο χώρο του ΙΤ με ένα ισχυρό επαγγελματικό πιστοποιητικό της Cisco Network Academy.
• Web Design and Development, που στόχο έχει την εκπαίδευση και κατάρτιση στελεχών υψηλού επιπέδου για την δημιουργία επαγγελματικών ιστοσελίδων και εφαρμογών, με πιστοποίηση Adobe.
• Graphics Design and Animations, που στόχο έχει την παροχή ολοκληρωμένων γνώσεων πάνω στα μέσα και την διαδικασία της δημιουργίας διαφημιστικών εντύπων, σχεδίων και εικόνων, video και animations με πιστοποίηση Adobe.
• Μηχανογραφημένη Λογιστική, που παρέχει γνώσεις απαραίτητες για να εξασφαλίσουν την είσοδο και την εξέλιξη των αποφοίτων μας στην αγορά εργασίας της Λογιστικής. Οι συμμετέχοντες, μέσα από τις διαλέξεις, την παροχή υλικού, και τις πρακτικές εφαρμογές, είναι σε θέση να ανταποκριθούν στις σύγχρονες απαιτήσεις όσον αφορά στη διαχείριση λογιστικών - οικονομικών θεμάτων στις επιχειρήσεις.
• AutoCAD - 3D Studio Max - Revit, που παρέχουν ολοκληρωμένη εκπαίδευση στην δισδιάστατη, τρισδιάστατη σχεδίαση και φωτορεαλισμός χρησιμοποιώντας τα πιο γνωστά προγράμματα, που οδηγούν στην επίσημη πιστοποίηση της Autodesk.
• Χρήση υπολογιστών - Επίπεδα Core και Expert, που καλύπτουν το Γενικό Χειρισμό Υπολογιστών στο πρώτο καθιερωμένο από το Ελληνικό Δημόσιο επίπεδο δυσκολίας (επίπεδο Core), καθώς και σε προχωρημένο επίπεδο (επίπεδο Expert), όπου με την ολοκλήρωσή του ο εκπαιδευόμενος θα διαθέτει υψηλού επιπέδου γνώσεις και δεξιότητες και θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσει σύνθετα και μεγάλης δυσκολίας έργα.

Οι τρόποι εκπαίδευσης που παρέχονται δίνουν τη δυνατότητα στους σπουδαστές να ορίσουν τις συνθήκες εκπαίδευσης, να κάνουν μάθημα με τον κλασικό τρόπο σε τάξη, απομακρυσμένα -μέσω Internet- κατευθείαν με τον εκπαιδευτή ή εξ αποστάσεως και σε οποιοδήποτε χρόνο με καθοδήγηση από ειδικούς καθηγητές στο χώρο τους. Με άλλα λόγια, εκπαιδεύονται πλέον όπου και αν βρίσκονται, με τις πιό σύγχρονες πλατφόρμες εκπαίδευσης, απαλλαγμένοι από χρονικούς περιορισμούς.

Για πληροφορίες και εγγραφές επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.practica.gr ή επικοινωνήστε με τον στα τηλέφωνα: Πάτρα Κεντρικό: 2610222240,  , Ιωάννινα: 2651077931, Αγρίνιο: 2641024049, Ναύπακτος: 2634024505.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved