nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Φοιτητές Επιστροφή    
18ος Φοιτητικός Διαγωνισμός "Εconomia"

 

Αθήνα 14.11.2011, 17:55

Τον 18ο Πανελλήνιο Φοιτητικό Διαγωνισμό "Εconomia 2012" με θέμα: "Τεχνολογία, Καινοτομία και Κοινωνική Αλλαγή", που σκοπό έχει να φέρει σε επικοινωνία τους νέους ανθρώπους που θέλουν να διακριθούν με τις επιχειρήσεις που τους αναζητούν, διοργανώνει και φέτος το περιοδικό "Οικονομική Επιθεώρηση".

Πρόκειται για έναν διαγωνισμό - θεσμό που ξεκίνησε το 1994 με αφορμή τον εορτασμό τότε των 60 χρόνων έκδοσης του περιοδικού και ήδη αριθμεί 17 επιτυχημένες διοργανώσεις.

Η θεματολογία του διαγωνισμού αφορά τα ακόλουθα θέματα:
- Ποιες πρωτοβουλίες έχετε θαυμάσει στο χώρο της τεχνολογίας;
- Ποιες προτάσεις θα είχατε να διατυπώσετε σε σχέση με την ελληνική πραγματικότητα;
- Πώς μπορεί να πραγματοποιηθεί μεγαλύτερη διάχυση της καινοτομίας;
- Κατά πόσο θεωρείτε ότι η τεχνολογία έχει επηρεάσει τις κοινωνικές δομές;

Αν είστε φοιτητής ή σπουδαστής οποιουδήποτε δημόσιου ή ιδιωτικού ιδρύματος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ή έχετε αποφοιτήσει μέσα στο 2011, μπορείτε να συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, καταθέτοντας την εργασία σας τα ελληνικά ή στα αγγλικά μέχρι 30 Μαρτίου 2012. Εργασίες μπορούν να υποβάλλουν και μεταπτυχιακοί φοιτητές, καθώς και Έλληνες φοιτητές που σπουδάζουν σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Κάθε φοιτητής ή σπουδαστής μπορεί να δώσει τη δική του πρωτότυπη ατομική εργασία. Δεκτές γίνονται και ομαδικές εργασίες με ομάδες 2-4 ατόμων.

Όσοι έχουν βραβευθεί σε παλαιότερο διαγωνισμό δεν έχουν δικαίωμα να συμμετέχουν δεύτερη φορά στο διαγωνισμό. Όσοι, όμως, απλά είχαν συμμετάσχει χωρίς να έχουν βραβευθεί μπορούν να υποβάλουν ξανά εργασία. Επίσης, μπορούν να πάρουν και πάλι μέρος όσοι έχουν κερδίσει κάποιον έπαινο από τον economia Π.Φ.Δ.

Η κυρίως εργασία δεν θα πρέπει να ξεπερνάει τις 2.000 λέξεις. Το παράρτημα δεν έχει όριο έκτασης. Πίνακες και γραφήματα των βραβευμένων εργασιών ενδέχεται να μην περιλαμβάνονται στον Τόμο των Βραβευμένων Εργασιών. Ο Τόμος των Βραβευμένων Εργασιών έπεται της αξιολόγησης και δεν την επηρεάζει.

Τα κείμενα της εργασίας πρέπει να υποβληθούν σε ηλεκτρονική μορφή, π.χ. σε CD και σε εκτύπωση σε χαρτί Α4, σε πέντε αντίγραφα.  Στο φάκελο των εργασιών είναι απαραίτητο να υπάρχουν: Σύντομο βιογραφικό σημείωμα καθώς επίσης και στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνα, e-mail), Φωτοτυπία της φοιτητικής ταυτότητας για φοιτητές δημόσιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, Βεβαίωση φοίτησης για φοιτητές ιδιωτικών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.

Στον διαγωνισμό θα βραβευθούν 5 ατομικές και 5 ομαδικές εργασίες. Όλες οι βραβευμένες εργασίες θα αναρτηθούν σταδιακά στο www.economia.gr. Σε περίπτωση που κάποιος διαγωνιζόμενος δεν θέλει τη δημοσίευση της εργασίας του θα πρέπει να το δηλώσει γραπτώς μαζί με την υποβολή της εργασίας του.

Κάθε χρόνο, με την ολοκλήρωση του διαγωνισμού, οι πέντε ατομικές και οι πέντε ομαδικές εργασίες δημοσιεύονται σε βιβλίο το οποίο ονομάζεται Τόμος των Βραβευμένων Εργασιών. Η έκδοση αυτή μοιράζεται στην γιορτή της απονομής των βραβείων στους παρευρισκόμενους, φοιτητές, γονείς και χορηγούς. Ο Τόμος των Βραβευμένων Εργασιών μπορεί να κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή (βιβλίο) ή/και σε ηλεκτρονική (e book, cd).

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επισκεφθείτε την διεύθυνση www.economia.gr ή να τηλεφωνήσετε στο τηλ.: 210-3314714 ή να στείλετε e-mail στη διεύθυνση marketing@economia.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved