nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Φοιτητές Επιστροφή    
Το ΑΠΘ βραβεύει φοιτητές της πρακτικής άσκησης

Αθήνα 13.2.2014, 13:55

Βραβεία σε είκοσι έναν φοιτητές που έκαναν πρακτική άσκηση στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) θα απονείμει το Ίδρυμα, σε εκδήλωση με θέμα «Απολογισμός Προγράμματος Πρακτικής Άσκησης Φοιτητών ΑΠΘ για το έτος 2013», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 18.00, στο ΚΕΔΕΑ, στην οδό 3ης Σεπτεμβρίου.

Οι 21 φοιτητές θα βραβευτούν για τον τρόπο που εφάρμοσαν τη γνώση που έλαβαν από το ΑΠΘ στο χώρο εργασίας. Η επιλογή έγινε από τους Επιστημονικά Υπεύθυνους των Τμημάτων σε συνεργασία με τους Επόπτες Μέλη ΔΕΠ. 

Οι φοιτητές ασκούνται για διάστημα από 1 έως 4 μήνες ανάλογα με το Τμήμα, σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς. Το Πρόγραμμα αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου την αμοιβή των φοιτητών και την ασφαλιστική τους κάλυψη.

Τα 23 Τμήματα του Πανεπιστημίου που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα Πρακτικής Άσκησης είναι: Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Αγρονόμων και Τοπογράφων Μηχανικών, Βιολογίας, Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας, Γεωλογίας, Γεωπονίας, Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος, Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, Θεολογίας, Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Κτηνιατρικής, Μηχανικών Χωροταξίας και Ανάπτυξης, Μηχανολόγων Μηχανικών, Οικονομικών Επιστημών, Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας, Πολιτικών Επιστημών, Πολιτικών Μηχανικών, Φυσικής, Χημείας, Χημικών Μηχανικών και Ψυχολογίας.

Σύμφωνσα με τους διοργανωτές, «το Πρόγραμμα «Πρακτική Άσκηση Φοιτητών ΑΠΘ» στοχεύει στην ουσιαστική επαφή των φοιτητών με τους εν δυνάμει χώρους απασχόλησης, στην ενημέρωση τους για τις τάσεις της αγοράς και τις δεξιότητες που απαιτούνται, στη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των πτυχιούχων, στη διοχέτευση στην αγορά εργασίας πτυχιούχων με επαγγελματική πείρα καθώς και στη δημιουργία ενός σταθερού δεσμού μεταξύ του Πανεπιστημίου και του φοιτητικού δυναμικού με την αγορά εργασίας».

Το Πρόγραμμα συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από Εθνικούς Πόρους και έχει διάρκεια μέχρι τον Οκτώβριο του 2015. 

Την εκδήλωση, που είναι ανοικτή στο κοινό κατόπιν εξασφάλισης πρόσκλησης, θα χαιρετήσουν η Αντιπρύτανις Έρευνας, Καθηγήτρια Σοφία Κουίδου - Ανδρέου και ο Ειδικός Γραμματέας Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Πόρων, Ευάγγελος Ζαχαράκης. Ο Ιδρυματικά Υπεύθυνος, Αν. Καθηγητής του Τμήματος Γεωλογίας ΑΠΘ, Αντώνιος Κορωναίος θα παρουσιάσει τον Απολογισμό του Προγράμματος για το έτος 2013, ενώ θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στους φοιτητές/τριες και στους Επόπτες των Φορέων Υποδοχής. Επίσης, θα απονεμηθούν τιμητικές πλακέτες στον Επιστημονικά Υπεύθυνο Πρακτικής Άσκησης του Τμήματος Φυσικής, Καθηγητή Γεώργιο Στεργιούδη, που αφυπηρέτησε, καθώς και στην κα Σοφία Γερούση, πρώην στέλεχος του Γραφείου Πρακτικής Άσκησης ΑΠΘ. Τέλος, θα υπάρξουν τοποθετήσεις φοιτητών, εποπτών Φορέων Υποδοχής και Επιστημονικά Υπευθύνων Τμημάτων, οι οποίοι θα αποτυπώσουν τις εμπειρίες τους από τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα.

* Ακολουθεί πίνακας με τα ονόματα των 21 φοιτητών που θα βραβευθούν.ΠΙΝΑΚΑΣ
Οι 21 Φοιτητές με την καλύτερη Πρακτική Άσκηση για το έτος 2013

1) ΑΥΓΕΡΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ, ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΠΟΝΙΑΣ
2) ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ,  ΤΜΗΜΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
3) ΓΚΙΠΑΤΙΔΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
4) ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗ ΕΥΑΝΘΙΑ, ΤΜΗΜΑ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΧΩΡΟΤΑΞΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ
5) ΕΜΜΑΝΟΥΛΟΥΔΗΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ,  ΤΜΗΜΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ & Μ.Μ.Ε.
6) ΖΙΡΟΒΑ ΜΑΡΙΑ,  ΤΜΗΜΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
7) ΚΑΡΑΣΑΒΒΙΔΗ ΜΑΡΙΑ-ΛΥΔΙΑ,  ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
8) ΚΟΠΑΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ,  ΤΜΗΜΑ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ
9) ΜΑΓΓΙΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ, ΤΜΗΜΑ ΑΓΡΟΝΟΜΩΝ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
10) ΜΑΝΙΚΑΤΗ ΣΤΥΛΙΑΝΗ, ΤΜΗΜΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ & ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑΣ
11) ΜΙΔΟΥΧΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΤΜΗΜΑ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ
12) ΜΠΑΝΤΑ ΕΛΕΝΗ, ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ
13) ΠΑΝΤΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΕΙΑΣ
14) ΠΑΡΑΒΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΤΜΗΜΑ ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ
15) ΡΟΥΜΠΕΑ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ - ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
16) ΣΑΠΟΥΝΤΖΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ, ΤΜΗΜΑΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ  & ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
17) ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΔΑΣΟΛΟΓΙΑΣ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
18) ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΜΑΛΙΑ - ΜΙΧΑΕΛΑ, ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ
19) ΤΣΕΡΑΝΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ
20) ΧΡΗΣΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΣ, ΤΜΗΜΑ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ        
21) ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΑ, ΤΜΗΜΑ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗΣ
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved