nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Φοιτητές Επιστροφή    
Θέσεις πρακτικής άσκησης στη Wind, για φοιτητές και αποφοίτους ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Αθήνα 10.6.2015, 17:36

Δεκαπέντε θέσεις πρακτικής εξάσκησης χρονικής διάρκειας δύο μηνών, προσφέρει σε φοιτητές και απόφοιτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών MBA του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Οικονομικής και Επιχειρησιακής Στρατηγικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, αντίστοιχα, η εταιρεία τηλεπικοινωνιών WIND, για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας, «στόχος της πρωτοβουλίας αυτής είναι η σύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας και της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και τον επιχειρηματικό κόσμο, προσφέροντας ευκαιρίες επαγγελματικής εμπειρίας σε έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα και μια από τις λίγες ελληνικές επιχειρήσεις που σε καιρό ύφεσης εξελίσσονται και επενδύουν, όπως η WIND». 

Για το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης των φοιτητών, η Ιωάννα Τσίτουρα, Γενική Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της WIND Ελλάς δήλωσε: «Στη WIND επενδύουμε στην εκπαίδευση και την ισοτιμία των νέων απέναντι στην πρόοδο και την επαγγελματική σταδιοδρομία. Αναγνωρίζουμε βέβαια ότι αυτός είναι ένας μακρύς και πολύ απαιτητικός δρόμος που δεν σταματάει με την ολοκλήρωση των σπουδών. Χρειάζεται διαρκής προσωπική προσπάθεια. Χρειάζεται στήριξη από την πολιτεία. Χρειάζονται όμως και ευκαιρίες. Κι εδώ βρίσκεται και ο ρόλος μιας επιχείρησης.  Να θέσει τις βάσεις και να δώσει τα εφόδια για να χτίσουν οι νέοι τη δική τους μοναδική επαγγελματική πορεία». 

Ο Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Γεώργιος Κουρέτας συμπλήρωσε: «Η επένδυση στην εκπαίδευση είναι το όχημα που οδηγεί στη βελτίωση του ανθρώπινου κεφαλαίου και αποτελεί μία ιδιαίτερα σημαντική πρωτοβουλία για τους ανθρώπους, τις επιχειρήσεις, αλλά και κάθε κράτος. Η εκπαίδευση συμβάλλει στη διαμόρφωση ενός εργατικού δυναμικού εφοδιάζοντας το με παραγωγικές δεξιότητες οι οποίες του επιτρέπουν να προσαρμόζεται ευκολότερα στις ανάγκες μιας συνεχώς μεταβαλλόμενης οικονομίας. Καλωσορίζουμε με ιδιαίτερη χαρά αυτή τη συνεργασία.»
 
Ο Επιστημονικός Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών "Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική" στο Τμήμα Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, Καθηγητής Δημήτρης Γιαννέλης, δήλωσε ακολούθως: «Η WIND είναι μια ακόμη κορυφαία ελληνική εταιρεία που θα προσφέρει στους φοιτητές  μας μία μοναδική επιμορφωτική και εργασιακή εμπειρία με στόχο την ταχύτερη και ομαλότερη ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Με αυτό τον τρόπο αναγνωρίζεται  η αξία των γνώσεών τους  καθώς  και η  υψηλή ποιότητα του Μεταπτυχιακού μας Προγράμματος. Ευελπιστούμε  και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το παράδειγμα της WIND δοθέντος ότι η πρακτική άσκηση αποτελεί πολύτιμο εφόδιο των φοιτητών στο ξεκίνημα της καριέρας τους».

«Το ΜΒΑ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών είναι το πρώτο πρόγραμμα στην Ελλάδα με συσσωρευμένη εμπειρία και γνώση από το 1985 στην εκπαίδευση υψηλού επιπέδου στελεχών στην Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση. «Πρόσφατα κατατάχθηκε 20ο στη Δυτική Ευρώπη από τον Διεθνή Οργανισμό Eduniversal Best Masters Ranking για το ακαδημαϊκό έτος 2014-2015. Παράλληλα, το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην "Οικονομική και Επιχειρησιακή Στρατηγική" του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς είναι το μοναδικό στην Ελλάδα και κατέχει διεθνή αναγνώριση από το CFA Institute». 

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τις σελίδες των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων  www.mba.aueb.gr και www.mba-parttime.aueb.gr και www.msc-ebs.gr και www.facebook.com/MSC.EBS, ή να επικοινωνήσουν με  τις γραμματείες των προγραμμάτων (mbalfull@aueb.gr, mbapart@aueb.gr και strategy@unipi.gr), ή με την WIND στο email windgraduateprogram@wind.gr.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved