ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Έρευνα Επιστροφή    
Ίδρυση Εργαστηρίων και άλλων δομών σε ΑΕΙ

Proslipsis.gr | Αθήνα 6.3.2019, 00:38

Εργαστήρια και άλλες επιστημονικές - ερευνητικές και διοικητικές δομές ιδρύονται καθημερινά σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, ενώ σε υφιστάμενα επέρχονται αλλαγές.

Η Proslipsis παρουσιάζει τις εξελίξεις αυτές με αναλυτικό τρόπο, παραπέμποντας απευθείας στις αποφάσεις των ΑΕΙ, όπως αυτές δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (πατήστε στο ΦΕΚ για να το κατεβάσετε, σε μορφή αρχείου pdf). Παρακολουθεί ανελλιπώς τη σχετική κινητικότητα και σας ενημερώνει έγκαιρα.


___ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ___

Ίδρυση Εργαστηρίου Διαδικτυακής Πληροφορικής και Τεχνολογιών Υπολογιστικού Νέφους-ΔΙΠΤΥΝ» (Internet Computing and Cloud Technologies Lab - ICCT) στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και καθορισμός του Εσωτερικού Κανονισμού του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 737|2019.


Μεταβολή του υφιστάμενου εργαστηρίου με τίτλο «Εργαστήριο Παράλληλων και Κατανεμημένων Συστημάτων και Δικτύων» (Parallel and Distributed Systems and Networks - PDSN Lab) της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής (πράξη Ίδρυσης 2378/10-03-2015, ΦΕΚ 515/τ.Β’/03-04-2015) ως προς τα εξής: α) Ένταξη του εργαστηρίου στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, β) τροποποίηση των γνωστικών αντικειμένων έρευνας και εκπαίδευσης και γ) τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 737|2019.


Ίδρυση Μονάδας με τίτλο «Κέντρο Πάρκινσον και Συναφών Κινητικών Διαταραχών» στην Νευρολογική Κλινική του Τομέα Νευρικού Συστήματος και Αισθητηρίων του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έγκριση του Εσωτερικού της Κανονισμού Λειτουργίας. Proslipsis.gr
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 630|2019.


Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο: «Εργαστήριο Συστημάτων Γεωπληροφορικής και Μεταφορών - SOCRAT.ES» (Society for Organizations Cartography Remote sensing / Road Design and Applications using Technology / Transport Engineering on Earth and Space) στο Τμήμα Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και καθορισμός του Εσωτερικού Κανονισμού του.


Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο: «Εργαστήριο Ασύρματων - Οπτικών Διατάξεων και Δικτύων Επικοινωνιών» (Wireless - Optical Devices and Communication Networks Lab - WaveComm) στον Τομέα Μετάδοσης- Επεξεργασίας Πληροφορίας και Δικτύων του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και καθορισμός του Εσωτερικού Κανονισμού του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 708|2019.


Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο: «Εργαστήριο Ακτινοφυσικής, Τεχνολογίας Υλικών και Βιοϊατρικής Απεικόνισης - ΑΚΤΥΒΑ» (Laboratory of Radiation Physics, Materials Technology and Biomedical Imaging) στον Τομέα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Τμήματος Μηχανικών Βιοϊατρικής της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και καθορισμός του Εσωτερικού Κανονισμού του.


Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο: «Εργαστήριο Τηλεπικοινωνιών, Επεξεργασίας Σήματος και Ευφυών Συστημάτων» (Telecommunications, Signal Processing and Intelligent Systems Laboratory - TelSip) στον Τομέα Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής και Επεξεργασίας Σήματος του Τμήματος Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και καθορισμός του Εσωτερικού Κανονισμού του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 695|2019.


Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο: «Εργαστήριο Εκπαιδευτικής Τεχνολογίας και Συστημάτων Ηλεκτρονικής Μάθησης» (Educational Technology and eLearning Systems Laboratory - EDUTeL) στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και καθορισμός του Εσωτερικού Κανονισμού του. Proslipsis.gr


Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο: «Εργαστήριο Βιομηχανικών Πληροφοριακών Συστημάτων - ΒΠΣ» (Industrial Information Systems Lab) στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών της Σχολής Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και καθορισμός του Εσωτερικού Κανονισμού του.


Τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού του Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας Ελαιολάδου Καλαμάτας (Kalamata Olive Oil Taste Laboratory) του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του ΤΕΙ Πελοποννήσου.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 6137|2018.


Ίδρυση του εργαστηρίου με τίτλο: «Ψηφιακό Μάρκετιγκ και Στρατηγικές Επικοινωνίας - ΨΗΜΑΣΕ, (Digital Marketing and Strategic Communication- DMSC)» του Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και καθορισμού του εσωτερικού κανονισμού του. Proslipsis.gr
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 6167|2018.


Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του «Εργαστηρίου Προσβασιμότητας και Υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία (Laboratory for Accessibility and Support of People with Disabilities)» του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 6156|2018.


Ίδρυση Μονάδας με τίτλο «Εργαστήριο Σπερματολογίας» στην Ουρολογική Κλινική του Χειρουργικού Τομέα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έγκριση του Εσωτερικού της Κανονισμού Λειτουργίας.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 6132|2018.


Έγκριση Εσωτερικού Κανονισμού Λειτουργίας του «Εργαστηρίου Προσβασιμότητας και Υποστήριξης Ατόμων με Αναπηρία (Laboratory for Accessibility and Support of People with Disabilities)» του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής της Σχολής Κοινωνικών, Ανθρωπιστικών Επιστημών και Τεχνών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 6156|2018.


Ίδρυση Κλινικής Επειγόντων Περιστατικών στην Ιατρική Σχολή της Σχολής Επιστημών Υγείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 3164|2018.


Ίδρυση του εργαστηρίου Διαχείρισης της Πληροφορίας και Μηχανικής Λογισμικού (IMSELab), του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 3121|2018.

Proslipsis.gr
Ίδρυση του εργαστηρίου Συστημάτων Υπολογιστών, Ασφαλείας και Δικτύων (ΣΥΑΔ), του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών, του Αλεξάνδρειου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εσωτερικός κανονισμός του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 3125|2018.


Ίδρυση του εργαστηρίου Αγροβιοτεχνολογίας και Ελέγχου Αγροτικών Προϊόντων, του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εσωτερικός κανονισμός του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 3153|2018.


Ίδρυση του εργαστηρίου Ανάλυσης, Ελέγχου Ποιότητας και Ασφάλειας Τροφίμων, του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εσωτερικός κανονισμός του.


Ίδρυση του Βιομηχανικού Εργαστηρίου Μηχανικής και Τεχνολογίας Τροφίμων, του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εσωτερικός κανονισμός του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 3152|2018.


Ίδρυση του εργαστηρίου Εμβιομηχανικής και Εργονομίας, του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εσωτερικός κανονισμός του.


Ίδρυση και εσωτερικός κανονισμός Εργαστηρίου του SAP Lab, του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Proslipsis.gr
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2997|2018.


Ιδρυση του εργαστηρίου Βιολογίας και Ιστολογίας, Μικροσκοπίας και Ανάλυσης Εικόνας, Συστηματικής και Βιομετρίας-Β.Ι.Μ.Α.ΣΥ.Β., του Τομέα Ιατρικών Μαθημάτων και Κλινικών Εργαστηρίων, του Τμήματος Νοσηλευτικής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εσωτερικός κανονισμός του.


Ίδρυση του εργαστηρίου Βασικής και Εφαρμοσμένης Έρευνας στη Φυσικοθεραπευτική Αποκατάσταση, του Τμήματος Φυσικοθεραπείας, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εσωτερικός κανονισμός του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2290|2018.


Ίδρυση του Εργαστήριου Τεχνολογιών Προστασίας Περιβάλλοντος και Αξιοποίησης Παραπροϊόντων Τροφίμων, του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 3121|2018.


Αλλαγή ονομασίας του Τομέα Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών τουΕθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τροποποίηση του γνωστικού του αντικειμένου.


Κατάργηση του Τομέα Ελεγκτικής και Φορολογίας, μετονομασία του Τομέα Δημοσίου Δικαίου σε Τομέα Δικαίου και προσθήκη γνωστικών αντικειμένων του καταργηθέντος Τομέα Ελεγκτικής και Φορολογίας στα γνωστικά αντικείμενα του τομέα Οικονομίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2101|2018.


Ίδρυση Εργαστηρίου στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης με την ονομασία «Εργαστήριο Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας» (Electric Energy Systems Lab) και καθορισμός του Εσωτερικού του Κανονισμού.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2030|2018.


Ίδρυση Μονάδας «Παθολογίας Μαστού» στην Κλινική Μαιευτικής και Γυναικολογίας του Χειρουργικού Τομέα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έγκριση του Εσωτερικού της Κανονισμού Λειτουργίας.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2934|2018.


Ίδρυση εργαστηρίου Τουρισμού και Διοίκησης Υπηρεσιών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2830|2018. Proslipsis.gr


Ίδρυση εργαστηρίου Ανάλυσης, Μεταβολισμού, Βιοανόργανης Χημείας και Βιολογίας Οργανισμών του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2830|2018.


Την ίδρυση και λειτουργία εργαστηρίου Μάρκετινγκ και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2830|2018.


Ίδρυση εργαστηρίου Αγροτικής Οικονομικής Έρευνας και Ανάπτυξης του Τμήματος Τεχνολόγων Γεωπόνων, της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2865|2018.


Ίδρυση εργαστηρίου με την επωνυμία: «Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Μηχανικής - Ακουστικής και Μουσικών Οργάνων» στο Τμήμα Τεχνολογίας Ήχου και Μουσικών Οργάνων της Σχολής Μουσικής Τεχνολογίας του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2813|2018.


Ίδρυση Εργαστηρίου Χρηματοοικονομικής και Χρηματοοικονομικού Δικαίου στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής της Σχολής Χρηματοοικονομικής και Στατιστικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2471|2018.


Ίδρυση διοικητικών μονάδων επιπέδου Τμήματος στις διοικητικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου Κρήτης.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2727|2018.


Ίδρυση Εργαστηρίου Φαρμακογονιδιωματικής και Εξατομικευμένης Θεραπείας (ΕΦΕΘ)» του Τμήματος Φαρμακευτικής, της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πατρών.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2300|2018.


Ίδρυση Εργαστηρίου Ποιότητας Λογισμικού και Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου - Υπολογιστή του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής, της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2300|2018.


Ίδρυση Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2102|2018.


Ίδρυση εργαστηρίου Φροντίδας Ενηλίκων Ασθενών με καρκίνο του Τμήματος Νοσηλευτικής, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2952|2018.


Ίδρυση εργαστηρίου «Σακχαρώδη Διαβήτη και Μεταβολισμού» του Τομέα Ιατρικών Μαθημάτων και Κλινικών Εργαστηρίων, του Τμήματος Νοσηλευτικής, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εσωτερικός κανονισμός του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2952|2018.


Ίδρυση εργαστηρίου Αθλητικής Διατροφής, του Τμήματος Διατροφής και Διαιτολογίας της Σχολής Τεχνολογίας Γεωπονίας και Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής, του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και εσωτερικός κανονισμός του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2952|2018.


Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο «Εργαστήριο Μελέτης Αρχαίου Ανατολικού Χριστιανισμού» στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του.


Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο «Εργαστήριο Εικονογραφικής Τέχνης» στο Τμήμα Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του.


Κατάργηση του Εργαστηρίου Αθλητιατρικής του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Proslipsis.gr
Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο «Εργαστήριο Διεθνούς Στρατηγικού Μάνατζμεντ και Ανταγωνιστικότητας» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2145|2018.


Ίδρυση Μουσείου με τίτλο «Μουσείο Ιστορίας του του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών» και έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του.


Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο «Εργαστήριο Πολιτικής Φιλοσοφίας: Από την Πράξη στη Θεωρία» στον Τομέα Φιλοσοφίας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2182|2018.


Συγχώνευση των Εργαστηρίων «Κλασικού Αθλητισμού», «Υγρού Στίβου», «Αθλοπαιδιών» και «Γυμναστικής και Χορού» του Τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού σε νέο Εργαστήριο με τίτλο «Εργαστήριο Αθλητικής Απόδοσης» της Σχολής Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2081|2018.


Αλλαγή ονομασίας του Τομέα Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τροποποίηση του γνωστικού του αντικειμένου.


Κατάργηση του Τομέα Ελεγκτικής και Φορολογίας, μετονομασία του Τομέα Δημοσίου Δικαίου σε Τομέα Δικαίου και προσθήκη γνωστικών αντικειμένων του καταργηθέντος Τομέα Ελεγκτικής και Φορολογίας στα γνωστικά αντικείμενα του τομέα Οικονομίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2101|2018.


Ορισμός της οργανικής Μονάδας Οικονομικής και Διοικητικής Υποστήριξης (ΜΟΔΥ) του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας της Ακαδημίας Αθηνών και έγκριση της οργανωτικής του δομής.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2811|2018.


Οργάνωση Δομή και Λειτουργία του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας (ΕΣΔΠ) και της Δομής, Λειτουργίας και Αρμοδιοτήτων της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ), του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2815|2018.


Καθορισμός εσωτερικού κανονισμού της κλινικής με τίτλο: «Α’ Κλινική Δερματικών και Αφροδισίων Νοσημάτων» του Τομέα Παθολογίας του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2808|2018.


Ίδρυση Κέντρου Επιμόρφωσης και Διά Βίου Μάθησης στο ΤΕΙ Κρήτης. Proslipsis.gr
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2698|2018.


Ίδρυση Κέντρου Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2102|2018.


Ίδρυση Εργαστηρίου στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του Πολυτεχνείου Κρήτης με την ονομασία «Εργαστήριο Συστημάτων Ηλεκτρικής Ενέργειας» (Electric Energy Systems Lab) και καθορισμός του Εσωτερικού του Κανονισμού.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2030|2018.


Κύρωση της Συμφωνίας μεταξύ του Εκπαιδευτικού, Επιστημονικού και Πολιτιστικού Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNESCO) και της Κυβέρνησης της Ελληνικής Δημοκρατίας αναφορικά με την ίδρυση του Κέντρου Ολοκληρωμένης και Διεπιστημονικής Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ως Κέντρου Κατηγορίας 2 υπό την Αιγίδα της UNESCO.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Α' αρ. 99|2018.


Αλλαγή ονομασίας του Τομέα Ανάπτυξης και Διεθνούς Οικονομικής του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών και τροποποίηση του γνωστικού του αντικειμένου.


Κατάργηση του Τομέα Ελεγκτικής και Φορολογίας, μετονομασία του Τομέα Δημοσίου Δικαίου σε Τομέα Δικαίου και προσθήκη γνωστικών αντικειμένων του καταργηθέντος Τομέα Ελεγκτικής και Φορολογίας στα γνωστικά αντικείμενα του τομέα Οικονομίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2101|2018.


Καθορισμός του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας (ΕΣΔΠ) του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος και της Λειτουργίας και Οργάνωσης της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (MOΔΙΠ): Δομή, λειτουργία και αρμοδιότητες.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2099|2018.


Κατάργηση του Εργαστηρίου Πειραματικής Ψυχολογίας του Τμήματος Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής και μεταφορά του εξοπλισμού του στο υπό ίδρυση Εργαστήριο Πειραματικής Ψυχολογίας του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών.


Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο «Εργαστήριο Ψηφιακής Επεξεργασίας και Διαχείρισης Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών Γλωσσικών Πόρων» στο Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 2137|2018.


Ίδρυση εργαστηρίου «Οπτική Ανθρωπολογία. Εικόνα, μουσική, κείμενο» του τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης και έγκριση του εσωτερικού του κανονισμού του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1720|2018.


Ίδρυση Τομέων στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και καθορισμός των γνωστικών τους αντικειμένων.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1897|2018.

Proslipsis.gr
Ίδρυση Εργαστηρίου με τίτλο «Εργαστήριο Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης» στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης της Σχολής Επιστημών Αγωγής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και έγκριση του Εσωτερικού του Κανονισμού Λειτουργίας.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1768|2018.


Ίδρυση Εργαστηρίου Πειραματικής Ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1904|2018.


Ίδρυση Εργαστηρίου Πειραματικής Ψυχολογίας στο Τμήμα Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έγκριση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1904|2018.


Ετήσιος προγραμματισμός των δράσεων και κατανομή πόρων του Ελληνικού Ιδρύματος Έρευνας και Καινοτομίας (ΕΛΙΔΕΚ), για το έτος 2018.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1907|2018.


Οργάνωση Δομής και Λειτουργίας Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας (ΕΣΔΠ) του ΤΕΙ Ηπείρου.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1791|2018.


Έγκριση του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας (ΕΣΔΠ) και της δομής, λειτουργίας και των αρμοδιοτήτων της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟ.ΔΙ.Π.) του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1763|2018.


Έγκριση δομής, λειτουργίας και αρμοδιοτήτων της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας (ΜΟΔΙΠ) του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και του Εσωτερικού Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας (ΕΣΔΠ).
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1660|2018.


Ίδρυση Εργαστηρίου «Στρατηγικής Ηγεσίας και Ψηφιακού Μετασχηματισμού» του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης, της Σχολής Επιχειρηματικών, Οικονομικών και Διεθνών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πειραιώς.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1428|2018.


Ίδρυση Μονάδας «Κλινικής και Μεταφραστικής Έρευνας στην Ογκολογία» στην Ογκολογική Κλινική του Παθολογικού Τομέα του Τμήματος Ιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και καθορισμός του εσωτερικού του κανονισμού.
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1396|2018.


Μετονομασία της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Proslipsis.gr
* Δημοσιεύεται στο ΦΕΚ Β' αρ. 1413|2018.


Κατάργηση των Ινστιτούτων Διά Βίου Εκπαίδευσης (ΙΔΒΕ) του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Πελοποννήσου και του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved