ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα Επιστροφή    
Θέσεις εργασίας σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα

Proslipsis.gr | Αθήνα 3.8.2019, 22:27

Στην παρούσα κατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει κενές θέσεις εργασίας με σύμβαση έργου η ορισμένου χρόνου ή επί θητεία που προκηρύσσουν ΑΕΙ και κρατικά ερευνητικά ή επιστημονικά ιδρύματα. Θα συναντάτε και θέσεις εργασίας με υποτροφία ή για απόκτηση μεταπτυχιακών - διδακτορικών τίτλων.

Πρόκειται για δεκάδες χιλιάδες θέσεις κάθε χρόνο, που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ αλλά ενίοτε και Δευτεροβάθμιας ή και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η Proslipsis είναι η πληρέστερη πηγή ενημέρωσης στην Ελλάδα και για τις θέσεις αυτές.

Οι θέσεις συνήθως υλοποιούνται μέσω προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που επιτρέπει την ανανέωση των συμβάσεων, που με τη σειρά της δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μονιμοποίηση.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται επιγραμματικά οι θέσεις ανά φορέα και κλάδο - ειδικότητα, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας μεταφέρουν στην αναλυτική πρόσκληση του φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ιδίως για να επιβεβαιώσετε την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, απευθυνθείτε στον αντίστοιχο φορέα στην διεύθυνση που αναγράφουν οι προσκλήσεις.

Τι σημαίνουν: ΠΕ=Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ΤΕ=Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ΔΕ=Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΕΚ, Λύκειο, παλαιό εξατάξιο Γυμνάσιο), ΥΕ=Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (τριτάξιο Γυμνάσιο ή παλαιό Δημοτικό), ΑΕΙ= Aνώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ).

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Ανακοινώσεις ενδέχεται να προστίθενται μέχρι και ώρα 24:00. 
Για να κατεβάσετε τις προσκλήσεις, απευθυνθείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που παραθέτουμε στο τέλος κάθε ανακοίνωσης. Αν κάποια αρχεία δεν κατεβαίνουν, αυτό οφείλεται σε βλάβη του προγράμματος «Διαύγεια». Επανέλθετε αργότερα.
Γίνετε συνδρομητές για να λαμβάνετε όλες τις θέσεις στο email σας.
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
* 1 Μεταδιδακτορικός Ερευνητής Πολιτικών Επιστημών
* 1 Μεταδιδακτορικός Ερευνητής ανθρωπιστικών ή κοινωνικών επιστημών
* 1 Υποψήφιος Διδάκτορας με Μεταπτυχιακό στη Μετάφραση / Μεταφρασεολογία
* 1 Υποψήφιος Διδάκτορας με Μεταπτυχιακό στη δημόσια διοίκησηή Αγγλικής ή Γερμανικής ή Γαλλικής ή Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας ή Βαλκανικών, Σλαβικών και Ανατολικών Σπουδών
* 1 ΠΕ με Μεταπτυχιακό Νομικών ή Οικονομικών Επιστημών
* 1 ΠΕ με Μεταπτυχιακός Τίτλος Σπουδών
* 1 με Πτυχίο Πανεπιστημίου
Αιτήσεις μέχρι 2.9.2019.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A93%CE%A1%CE%9346%CE%A88%CE%A7%CE%92-4%CE%A6%CE%94?inline=true


Πανεπιστήμιο Αιγαίου
* 25 με Πτυχίο ή δίπλωμα οποιουδήποτε τμήματος Πανεπιστημίου, σε 25 πόλεις (στο Αγρίνιο, στο Αμύνταιο, στη Βέροια, στο Βόλο, στη Δράμα, στην Έδεσσα,  στο Ηράκλειο, στη Θεσσαλονίκη, στα Ιωάννινα, στην Κέρκυρα, στην Καβάλα, στην Καλαμάτα, στο Καρπενήσι, στην Κοζάνη, στη Λάρισα, στη Λάρνακα, στην Πάτρα, στην Πρέβεζα,στο Πύργο, στη Ρόδο, στις Σέρρες, στα Τρίκαλα, στη Φλώρινα, στη Χαλκίδα και στα Χανιά)
Αιτήσεις μέχρι 26.8.2019.
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9C%CE%965469%CE%927%CE%9B-%CE%945%CE%9D?inline=true


Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο (Κηφισιά)
* 1 με Πτυχίο Πανεπιστημιακού Τμήματος Γεωπονίας ή Βιολογίας ή Βιοτεχνολογίας
Αιτήσεις μέχρι 28.8.2019.
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9D%CE%A1%CE%A146%CE%A8%CE%A7%CE%9E3-%CE%9F%CE%91%CE%98?inline=true


....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  .... 
....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....
....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....  ....

Μόνο για συνδρομητέςΣήμερα υπάρχουν άλλες 37 προσκλήσεις πλήρωσης νέων θέσεων, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο στους συνδρομητές της συγκεκριμένης υπηρεσίας, στους οποίους αποστέλλεται ενημέρωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για να λαμβάνετε όλες τις θέσεις στο email σας, στείλτε το ακόλουθο μήνυμα στο info@proslipsis.gr: Επιθυμώ να λαμβάνω πλήρη ενημέρωση για τις θέσεις εργασίας ή εκπαίδευσης της κατηγορίας "Θέσεις σε ΑΕΙ και ερευνητικά κέντρα". Το κόστος είναι 20 ευρώ για έξι μήνες.

Όπως είναι γνωστό, η Proslipsis είναι η πληρέστερη και πλέον έγκυρη πηγή ενημέρωσης και για τις θέσεις αυτές, τις οποίες εντοπίζει με τη βοήθεια ειδικού λογισμικού. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved