nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα Επιστροφή    
Θέσεις εργασίας και εκπαίδευσης σε ΑΕΙ - Ερευνητικά κέντρα

Proslipsis.gr | Αθήνα 5.12.2019, 22:47

Στην παρούσα κατηγορία η Proslipsis δημοσιεύει τις κενές θέσεις εργασίας με σύμβαση έργου η ορισμένου χρόνου ή επί θητεία που προκηρύσσουν ΑΕΙ και κρατικά ερευνητικά ή επιστημονικά ιδρύματα. Θα συναντάτε και θέσεις εργασίας με υποτροφία ή για απόκτηση μεταπτυχιακών - διδακτορικών τίτλων.

Πρόκειται για δεκάδες χιλιάδες θέσεις κάθε χρόνο που δύσκολα εντοπίζονται και που απευθύνονται σε αποφοίτους Πανεπιστημίων και ΤΕΙ αλλά ενίοτε και Δευτεροβάθμιας ή και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης. Η Proslipsis είναι η πληρέστερη πηγή ενημέρωσης στην Ελλάδα και για τις θέσεις αυτές.

Οι θέσεις συνήθως υλοποιούνται μέσω προγραμμάτων που συγχρηματοδοτούνται από την Ευρωπαϊκή Ένωση, γεγονός που επιτρέπει την ανανέωση των συμβάσεων, που με τη σειρά της δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μονιμοποίηση.

Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζονται επιγραμματικά οι θέσεις ανά φορέα και κλάδο - ειδικότητα, καθώς και οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις που σας μεταφέρουν στην αναλυτική πρόσκληση του φορέα.

Για περισσότερες πληροφορίες και ιδίως για να επιβεβαιώσετε την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, απευθυνθείτε στον αντίστοιχο φορέα στην διεύθυνση που αναγράφουν οι προσκλήσεις.

Τι σημαίνουν: ΠΕ=Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, ΤΕ=Τεχνολογικής Εκπαίδευσης, ΔΕ=Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΙΕΚ, Λύκειο, παλαιό εξατάξιο Γυμνάσιο), ΥΕ=Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης (τριτάξιο Γυμνάσιο ή παλαιό Δημοτικό), ΑΕΙ= Aνώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (Πανεπιστήμια και ΤΕΙ).

ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ
Για να κατεβάσετε τις προσκλήσεις, απευθυνθείτε στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που παραθέτουμε στο τέλος κάθε ανακοίνωσης.
Γίνετε συνδρομητές για να λαμβάνετε όλες τις θέσεις στο email σας.Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Υποτροφίες σε:
* 1 Υποψήφιος διδάκτορας με ειδίκευση στη χωρική ανάλυση δεδομένων οδικής ασφάλειας
* 1 Υποψήφιος διδάκτορας με ειδίκευση στην στατιστική ανάλυση δεδομένων με γλώσσα ανοιχτού κώδικα
* 1 Υποψήφιος διδάκτορας με ειδίκευση στην προσομοίωση κυκλοφοριακών δικτύων και ανάλυση επιπτώσεων
* 1 Υποψήφιος διδάκτορας με ειδίκευση στην διαχείριση της κυκλοφορίας με χρήση μαθηματικών υποδειγμάτων προσομοίωσης της κυκλοφορίας
* 1 Υποψήφιος διδάκτορας με ειδίκευση στην μικροσκοπική κυκλοφοριακή προσομοίωση
* 1 Υποψήφιος διδάκτορας με ειδίκευση στην αποτύπωση και ανάλυση δεδομένων βιώσιμης αστικής κινητικότητας με έμφαση στις μετακινήσεις με ανθρώπινη ενέργεια
* 1 Υποψήφιος/α διδάκτορας με ειδίκευση στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων αστικής κινητικότητας με στόχο τον ορισμό δεικτών ευημερίας
* 1 Υποψήφιος/α διδάκτορας με ειδίκευση στην αστική κινητικότητα των αντίστοιχων μέσων μεταφοράς και των σχέσεων τους με τις αστικές δομές
* 1 Υποψήφιος/α διδάκτορας με ειδίκευση στη χρηματοδότηση και τιμολόγηση συστημάτων Δημοσίων Αστικών Συγκοινωνιών και αλληλεπιδράσεις με την πόλη
* 1 Μεταδιδάκτορας με ειδίκευση στην ανάλυση και αξιολόγηση συστημάτων επιβατικών μεταφορών
Αιτήσεις μέχρι 12.12.2019.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A8%CE%A1%CE%94946%CE%A88%CE%A7%CE%92-7%CE%A6%CE%98?inline=true


Πανεπιστήμιο Κρήτης
* 1 Ακαδημαϊκός Υπότροφος
Αιτήσεις μέχρι 12.12.2019.
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%924%CE%9B46%CE%A88%CE%9D%CE%A8-%CE%98%CE%93%CE%A0?inline=true


Πανεπιστήμιο Κρήτης
* 1 Πτυχιούχος ΑΕΙ
Αιτήσεις μέχρι 10.12.2019.
https://diavgeia.gov.gr/doc/995%CE%A7469%CE%927%CE%93-0%CE%A9%CE%A8?inline=true


ΙΤΥΕ Διόφαντος (Πάτρα | Αθήνα)
* 1 με Δίπλωμα ή πτυχίο Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής ή άλλο ισοδύναμο πτυχίο στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών και Πληροφορικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ)
* 1 με Δίπλωμα ή πτυχίο Μηχανικού Η/Υ & Πληροφορικής ή άλλο ισοδύναμο πτυχίο στην επιστήμη και τεχνολογία των Υπολογιστών και Πληροφορικής Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ) 
* 1 με Πτυχίο ΑΕΙ Οικονομικών Επιστημών ή Διοίκησης Επιχειρήσεων ή Πολιτικών / Διεθνών Επιστημών ή ισοδύναμο 
* 1 με τίτλο σπουδών (ΙΕΚ/ΑΕΙ/ΤΕΙ) κατεύθυνσης Πληροφορικής / Δικτύων 
* 1 με τίτλο σπουδών (ΙΕΚ/ΑΕΙ/ΤΕΙ) κατεύθυνσης Πληροφορικής / Δικτύων 
Αιτήσεις μέχρι 12.12.2019.
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%9B5%CE%9246941%CE%94-%CE%A5%CE%93%CE%A0?inline=true


Μόνο για συνδρομητές

Σήμερα υπάρχουν άλλες 58 προσκλήσεις πλήρωσης νέων θέσεων, οι οποίες είναι διαθέσιμες μόνο στους συνδρομητές της συγκεκριμένης υπηρεσίας, που με μικρό τίμημα λαμβάνουν ενημέρωση στο email τους (δείτε πώς θα γίνετε συνδρομητής). 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved