nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Θέσεις εποχικού προσωπικού Επιστροφή    
Πρόσληψη εκπαιδευτών στα ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας και Θεσσαλονίκης (4/9/2016)

Αθήνα 4.9.2016, 02:18

Την πρόσληψη εκπαιδευτών με ωριαία αντιμισθία για τις εκπαιδευτικές ανάγκες του φθινοπωρινού εξαμήνου 2016-2017, που αρχίζει 3 Οκτωβρίου 2016 και λήγει 31 Ιανουαρίου 2017, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ανακοινώνει το Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) του ΕΚΑΒ.

Οι υποψήφιοι θα προσληφθούν ως ωρομίσθιοι για να καλύψουν διδακτικές ανάγκες της ειδικότητας «Διασώστης – Πλήρωμα Ασθενοφόρου».

Δικαίωμα υποβολής σχετικής αίτησης έχουν:

Α) Γιατροί κατά προτεραιότητα:
1. Γιατροί με αποδεδειγμένη εμπειρία στην εφαρμογή και διδασκαλία της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής (ιατροί Κινητών Μονάδων, αεροδιακομιδών, ΤΕΠ κλπ) οι οποίοι έχουν περατώσει το πρόγραμμα εξειδίκευσης του ΕΚΑΒ για γιατρούς της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Ιατρικής ή είναι φοιτούντες σε πρόγραμμα εκπαίδευσης ΕΠΙ.
2. Γιατροί του Εθνικού Συστήματος Υγείας, ιδιώτες γιατροί και γιατροί ΔΕΠ με γνωστικό αντικείμενο κατά προτίμηση συγγενές προς την επείγουσα ιατρική.

Β) Νοσηλευτές (με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος) κατά προτεραιότητα:
1. Νοσηλευτές με αποδεδειγμένη εμπειρία στην εφαρμογή και διδασκαλία στο χώρο της Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας και μέλη ΔΕΠ.
2. Νοσηλευτές του Εθνικού Συστήματος Υγείας, που απασχολούνται κατά προτίμηση στα τμήματα επειγόντων περιστατικών (Τ.Ε.Π.) των νοσοκομείων
3. Λοιποί νοσηλευτές και ιδιώτες με γνωστικό αντικείμενο κατά προτίμηση συγγενές προς την επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα
Σημειώνεται ότι κατά το Φθινοπωρινό εξάμηνο 2016-2017, λόγω μη ύπαρξης πρακτικών ασκήσεων στα νοσοκομεία, το ΙΕΚ ΕΚΑΒ δεν θα απασχολήσει νοσηλευτές από τις κατηγορίες 2 και 3)

Γ) Πληρώματα Ασθενοφόρων – Διασώστες, με πιστοποιημένο δίπλωμα επαγγελματικής κατάρτισης από τον ΕΟΠΠΕΠ και πιστοποιημένα προσόντα (π.χ. BLS, ALS, PHTLS κλπ) στην εφαρμογή Επείγουσας Προνοσοκομειακής Φροντίδας για τις πρακτικές ασκήσεις - φροντιστήρια.

Δ) Εξειδικευμένοι Επαγγελματίες άλλων ειδικοτήτων, οι οποίοι κρίνονται κατάλληλοι για την εκπαίδευση των διασωστών – πληρωμάτων ασθενοφόρων, σε διάφορες ενότητες – μαθήματα κατάρτισης όπως:
- Οργάνωση Εθνικού Συστήματος Υγείας (5 ώρες)
- Ηθικά και νομικά ζητήματα στην επείγουσα προνοσοκομειακή ιατρική (10 ώρες)
- Αγγλική ιατρική ορολογία (Α΄ 30 ώρες, Β΄εξάμηνο 30 ώρες και Δ΄ εξάμηνο 42 ώρες )
- Επικοινωνία και τεχνικές επικοινωνίας (15 ώρες)
- Τηλεϊατρική (15 ώρες)
- Τηλεπικοινωνίες και συστήματα επικοινωνίας (15 ώρες)
- Επιχειρηματικότητα (14 ώρες)

Οι υποψήφιοι εκπαιδευτές οφείλουν να καταθέσουν στο ΙΕΚ του ΕΚΑΒ τα παρακάτω δικαιολογητικά :
1. Σχετική αίτηση (έντυπο θα δοθεί από το ΙΕΚ ΕΚΑΒ, υπάρχει επίσης και στο site του ΕΚΑΒ www.ekab.gr ).
2. Συνοπτικό βιογραφικό σημείωμα.
3. Φωτοτυπίες τίτλων σπουδών
4. Φωτοτυπία άδειας άσκησης επαγγέλματος (στις ειδικότητες που απαιτείται).
5. Φωτοτυπία τίτλου ιατρικής ειδικότητας.
6. Φωτοτυπία των δύο όψεων τoυ δελτίου ταυτότητας.
 
Η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα γίνεται από τους ενδιαφερόμενους από τις 5 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Δευτέρα μέχρι 9 Σεπτεμβρίου 2016 ημέρα Παρασκευή, κατά τις ώρες 08.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., αυτοπροσώπως ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο άτομο. Αιτήσεις μπορούν επίσης να υποβληθούν:
α) Ταχυδρομικώς από τον/την υποψήφιο/α με συστημένη επιστολή ή με courier με αποκλειστική ευθύνη του αποστολέα για παράδοση του φακέλου υποψηφιότητάς του μέχρι και την Παρασκευή 09-09-2016 και ώρα 14:00 μ.μ στο πρωτόκολλο του ΕΚΑΒ. Κάθε αίτηση που θα παραληφθεί μετά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα ΔΕΝ θα γίνεται αποδεκτή και δεν θα αξιολογείται.
β) Με ηλεκτρονική αλληλογραφία στην οποία θα πρέπει να επισυνάπτονται ξεχωριστά ως αρχεία (attachment) σε μορφή .pdf ( προσοχή το κάθε αρχείο να έχει ονομασία) τόσο η αίτηση υποψηφιότητας (σαρωμένη – scan) όσο και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά σε ένα φάκελο έως την Παρασκευή 09-09-2016 και ώρα 14:00 μ.μ. Κάθε αίτηση που θα παραληφθεί μετά την ανωτέρω ημερομηνία και ώρα δεν θα γίνεται αποδεκτή και δεν θα αξιολογείται.
- ΙΕΚ ΕΚΑΒ Αθήνας: Τέρμα Οδού Υγείας και Μεσογείων, Χολαργός, Τ.Κ. 11527. Τηλ.: 2132143139-2132143137. e-mail: iek.ath@ekab.gr
- ΙΕΚ ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης: Μαβίλη 33, Πουρνάρι Πυλαίας, Τ.Κ. 55535. Τηλ.: 2310397155-57 e-mail: thes.edu@ekab.gr

Η επιλογή και, κατΆ επέκταση, απασχόληση εκπαιδευτικού προσωπικού για τα Α εξάμηνα προϋποθέτει τη συμπλήρωση του αριθμού καταρτιζομένων και έναρξης αυτών των τμημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στον δικτυακό τόπο του ΕΚΑΒ www.ekab.gr και ειδικότερα εδώ.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved