nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Συνεχιζόμενη εκπαίδευση - Ειδική αγωγή

 

Αθήνα 18.5.2010, 11:42

Το Τμήμα Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανακοινώνει την προκήρυξη του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) για το ακαδημαϊκό έτος 2010-2011 με τις εξής κατευθύνσεις: α) Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση και β) Ειδική Αγωγή.

Kαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν από τις 15 Ιουνίου 2010 μέχρι και τις
15 Ιουλίου 2010 τα εξής δικαιολογητικά:
α. Αίτηση εγγραφής στο ΠΜΣ, στην οποία θα δηλώνεται η κατεύθυνση σπουδών που σκοπεύει να ακολουθήσει ο υποψήφιος μεταπτυχιακός φοιτητής.
β. Βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρονται οι σπουδές, οι δημοσιευμένες επιστημονικές εργασίες, η συμμετοχή σε επιστημονικά συνέδρια, η επαγγελματική εμπειρία και γενικώς τα προσόντα του υποψηφίου.
γ. Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας πτυχίου
ε. Νόμιμα επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ ή αντίγραφο πτυχίου ανωτάτου ιδρύματος της αλλοδαπής αναγνωρισμένο από το ΔΟΑΤΑΠ.
στ. Επικυρωμένο Πιστοποιητικό επαρκούς γνώσης μιας ή περισσότερων ξένων γλωσσών.
Η επαρκής γνώση της γλώσσας αποδεικνύεται ως εξής:
- Για την αγγλική γλώσσα απαιτείται δίπλωμα Certificate in Advanced English του Πανεπιστημίου του Cambridge ή Advanced Level Certificate in English της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης αποκτηθέν την τελευταία δεκαπενταετία από την ημερομηνία λήξεως υποβολής των δικαιολογητικών ή πτυχίο IELTS (βαθμός τουλάχιστον 6) ή Toefel (βαθμός τουλάχιστον 80) ή Toeic (βαθμός τουλάχιστον 785) ή Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας επιπέδου Γ1 ή πτυχίο ΑΕΙ αγγλόφωνου πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ.
- Για την γαλλική γλώσσα απαιτείται δίπλωμα Delf 2nd Degre (Unites A5 και Α6) ή Certificat Pratique de Langue Francaise (Sorbonne I) ή Dalf C1 ή Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Επιπέδου Γ1 αποκτηθέν την τελευταία δεκαπενταετία από την ημερομηνία λήξεως υποβολής των δικαιολογητικών, ή πτυχίο Α.Ε.Ι. γαλλόφωνου πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ.
- Για την γερμανική γλώσσα απαιτείται δίπλωμα Zentrale Mittelstufenprufug ή Zentrale Oberstufenprufung αποκτηθέν την τελευταία δεκαπενταετία,, ή πτυχίο ΑΕΙ γερμανικού πανεπιστημίου αναγνωρισμένου από το ΔΟΑΤΑΠ.
- Αντίστοιχοι τίτλοι απαιτούνται και για την πιστοποίηση επαρκούς γνώσης της δεύτερης ή και άλλων ξένων γλωσσών.
ζ. Άλλα πτυχία Α.Ε.Ι., εφόσον υπάρχουν.
η. Αντίγραφο πτυχιακής εργασίας, εφόσον υπάρχει (σε ψηφιακή μορφή).
θ. Αντίγραφα δημοσιευμένου επιστημονικού έργου.
ι. Κάθε άλλο πιστοποιητικό, το οποίο αναφέρεται σε έργο ή δραστηριότητα του υποψηφίου και μπορεί να συνεκτιμηθεί κατά την επιλογή του.

Ο αριθμός των εισακτέων φοιτητών στο ΠΜΣ ορίζεται κατ’ ανώτατο όριο σε 30 κατ’ έτος (15 ανά κατεύθυνση). Η εξεταστέα ύλη είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ. Τυχόν αλλαγές θα ανακοινωθούν μέσα στο προσεχές διάστημα. Οι εισαγωγικές εξετάσεις του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 1-10 Σεπτεμβρίου 2010.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές στη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Εκπαιδευτικής και Κοινωνικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας: Εγνατία 156, 54006, ημιώροφος, απέναντι από την βιβλιοθήκη, τηλέφωνο 2310-891348 τις εξής ώρες και μέρες: Δευτέρα-Τετάρτη: 10:00 - 12:00 και Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή: 11:00-13:00.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προτεινόμενη ύλη και βιβλιογραφία των εισαγωγικών εξετάσεων, μπορείτε να απευθυνθείτε στη Γραμματεία ή να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας (www.uom.gr), όπου υπάρχει σύνδεσμος για Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος ΕΚΠ.

Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι ο Βασίλειος Δαγδιλέλης, Αν. Καθηγητής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved