nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Diploma in management and entrepreneurship

 

Αθήνα 30.6.2010, 12:32

Το ALBA Graduate Business School και το Εμπορικό και Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) συνεχίζουν για δεύτερη συνεχή χρονιά τη λειτουργία του προγράμματος «Diploma in Management and Entrepreneurship», διάρκειας 88 ωρών.

Το πρόγραμμα έχει γλώσσα εργασίας την ελληνική και θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του ALBA στη Βουλιαγμένη από 11 Οκτωβρίου 2010 έως 30 Μαρτίου 2011, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη από τις 18:00 έως τις 22:00.

Το ALBA και το ΕΒΕΑ προσφέρουν στις ελληνικές επιχείρησεις το παραπάνω πρόγραμμα, με την πεποίθηση ότι η παρούσα οικονομική κρίση αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για τις ελληνικές επιχειρήσεις για να οικοδομήσουν μια νέα κουλτούρα με έμφαση στην επαγγελματική διοίκηση, στην καινοτομία, και στο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα με διεθνή ορίζοντα, .

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα σημαντικότερα επιχειρησιακά θέματα καθώς και με καινούρια εργαλεία και αντιλήψεις, που καλύπτονται σε ένα συμπυκνωμένο πρόγραμμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας.

Το πρόγραμμα θα προσφέρει ακαδημαϊκή γνώση, συνδυασμένη με πρακτικά παραδείγματα κι εφαρμογές, ενώ παράλληλα θα δώσει τη δυνατότητα στους συμμετέχοντες να καλλιεργήσουν σημαντικές δεξιότητες, όπως η αποτελεσματική επικοινωνία, η συνεργασία, η στρατηγική σκέψη, και η λήψη αποφάσεων.

Οι απόφοιτοι του Α’ Κύκλου θα έχουν τα εφόδια να συνεχίσουν στο Β’ Κύκλο: Απογειώνοντας το Μάνατζμεντ της Επιχείρησής σου, διάρκειας 104 ωρών, που απευθύνεται σε στελέχη με διοικητική ευθύνη που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώση και ικανότητες σε πιο σύνθετα καθήκοντα Διοίκησης.

Το πρόγραμμα απευθύνεται:
•  Σε μεγάλες επιχειρήσεις:
- σε έμπειρα στελέχη που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους σχετικά με το σχεδιασμό μιας νέας επιχειρηματικής ιδέας,
- σε ανερχόμενα στελέχη που επιθυμούν να αποκτήσουν μια συνολική εικόνα των προκλήσεων  που αντιμετωπίζουν οι εταιρίες,
- το πρόγραμμα μπορεί να δράσει  συμπληρωματικά σε πρωτοβουλίες των τμημάτων HR, όπως το Management training and το Job Rotation, για τη δημιουργία στελεχών με σφαιρική και δια-τμηματική αντίληψη της επιχείρησης.
• Οικογενειακές Επιχειρήσεις που βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο και απαιτείται να οργανώσουν την επιχείρησή τους πιο αποδοτικά και να σχεδιάσουν τη μελλοντική ανάπτυξή τους στο νέο ανταγωνιστικό περιβάλλον.
• Διοικητικά στελέχη σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις που έχουν τη διττή πρόκληση να επιβιώσουν στην κρίση και να αναζωογονήσουν την επιχειρηματικότητα.
• Νέους Επιχειρηματίες που επιθυμούν να εισέλθουν στον επιχειρηματικό στίβο.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ελένη Φώτη στο ΕΒΕΑ, τηλ. 210-362791, e-mail: helfoti@acci.gr.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved