nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Φιλοσοφία. Γνώση, Αξίες και Κοινωνία

 

Αθήνα 2.5.2012, 16:41

Ο Τοµέας Φιλοσοφίας του Τµήµατος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστηµίου Κρήτης οργανώνει Διατµηµατικό Πρόγραµµα Μεταπτυχιακών Σπουδών, σε συνεργασία µε το Τµήµα ΦΠΨ του Πανεπιστηµίου Ιωαννίνων, στη γνωστική περιοχή "Φιλοσοφία: Γνώση, Αξίες και Κοινωνία".

Το Πρόγραµµα οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώµατος Ειδίκευσης, µετά από διετείς σπουδές, και στη συνέχεια µπορεί να οδηγήσει σε διδακτορικό δίπλωµα.

Τα προσφερόµενα µαθήµατα καλύπτουν τις εξής 2 κατευθύνσεις:
1. Αρχαία και Βυζαντινή Φιλοσοφία: Γνώση και Αξίες, και
2. Φιλοσοφία και Νεωτερικότητα: Επιστήµη και Κοινωνία.

Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι όλων των Τµηµάτων των ΑΕΙ της ηµεδαπής και αντιστοίχων αναγνωρισµένων ως ισότιµων Τµηµάτων της αλλοδαπής, καθώς και απόφοιτοι συναφών Τµηµάτων των ΤΕΙ, συναφούς γνωστικού αντικειµένου, µε τις προϋποθέσεις που εκάστοτε ισχύουν για τους πτυχιούχους ανώτατης εκπαίδευσης. Έναρξη µαθηµάτων, χειµερινό εξάµηνο 2012-13.

Τα απαιτούµενα δικαιολογητικά είναι τα εξής:
1. Αίτηση συµµετοχής (µε ταχ. διεύθυνση, ηλεκτρ. διεύθυνση και τηλέφωνο)
2. Αντίγραφο πτυχίου ελληνικού ΑΕΙ ή ΤΕΙ συναφούς Τµήµατος ή βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών στην οποία θα αναγράφεται ο βαθµός του πτυχίου, εφόσον δεν έχει πραγµατοποιηθεί ακόµα ορκωµοσία (για πτυχιούχους πανεπιστηµίου του εξωτερικού πιστοποιητικό αντιστοιχίας ή ισοτιµίας από το ΔΟΑΤΑΠ).
3. Πιστοποιητικό σπουδών µε αναλυτική βαθµολογία προπτυχιακών µαθηµάτων, στο οποίο να αναγράφεται και ο βαθµός πτυχίου. Σε περίπτωση που εκκρεµεί η ορκωµοσία, απαιτείται υποχρεωτικά βεβαίωση ολοκλήρωσης µε µόνη εκκρεµότητα την ορκωµοσία.
4. Βιογραφικό σηµείωµα, στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η διδακτική ή/και επαγγελµατική εµπειρία, η επιστηµονική και κοινωνική δραστηριότητα του υποψηφίου.
5. Υπόµνηµα, στο οποίο θα αναφέρονται τα επιστηµονικά ενδιαφέροντα του υποψηφίου καθώς και οι λόγοι για τους οποίους επιθυµεί να εγγραφεί στο ανωτέρω ΠΜΣ (από 1000 - 1500 λέξεις).
6. Πιστοποιητικό κατοχής µιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (αγγλικής, γαλλικής, γερµανικής ή ιταλικής), εφόσον υπάρχει. Εάν το πτυχίο δεν είναι επιπέδου proficiency, ο υποψήφιος εξετάζεται στην προτεινόµενη από τον ίδιο ξένη γλώσσα.
7. Ανάτυπα δηµοσιεύσεων σε επιστηµονικά περιοδικά, αντίγραφα συγγραφικού έργου, κ.λ.π. εφόσον υπάρχουν.
8. Κάθε άλλο έργο ή δραστηριότητα που µπορεί να βοηθήσει στην επιλογή του υποψηφίου.
9. Φωτοτυπία Αστυνοµικής Ταυτότητας
10. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες, στις οποίες να αναγράφεται το ονοµατεπώνυµο του υποψηφίου.

Η επόµενη διαδικασία επιλογής θα λάβει χώρα το Σεπτέµβριο 2012. Οι δηλώσεις συµµετοχής και τα απαιτούµενα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραµµατεία του Τµήµατος (Πανεπιστηµιούπολη Γάλλου, Τµήµα ΦΚΣ, 74100 Ρέθυµνο) από Δευτέρα, 14 Μαίου έως Δευτέρα 3 Σεπτεµβρίου 2012. (παρακαλούµε οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά, να στέλνονται µε απλό ταχυδροµείο (όχι συστηµένα) ή µε courier µε δική σας χρέωση).

Η εξέταση της ξένης γλώσσας θα διεξαχθεί την Δευτέρα, 17 Σεπτεµβρίου 2012. (Ισχύει για τους υποψηφίους που δεν κατέχουν πτυχίο επιπέδου Proficiency). Η συνέντευξη - προφορική εξέταση θα διεξαχθεί την Τρίτη 18 Σεπτεµβρίου 2012. Οι ώρες και οι αίθουσες των εξετάσεων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ (pms-phl.fks.uoc.gr).

Πληροφορίες παρέχει η Γραµµατεία Τµήµατος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών, τηλέφωνα 28310-77216, -15, φαξ: 28310-77 222, e-mail: tzianou@phl.uoc.gr, pms-phl.fks.uoc.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved