nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Διαχείριση των Υδάτινων Πόρων στη Μεσόγειο

 

Αθήνα 31.5.2013, 17:32

Καινοτόμο και μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς συνδυάζει την επιστήμη και τεχνολογία της Διαχείρισης Υδάτινων Πόρων με γνώσεις Διεθνούς Πολιτικής και Οικονομίας νερού, αλλά και με σύγχρονες τεχνικές απόληψης και εκμετάλλευσης του, υπό τις δυσμενέστερες ξηροθερμικές συνθήκες, είναι κατά τους διοργανωτές, το Τμήμα Δασοπονίας και Διαχείρισης Φυσικού Περιβάλλοντος του ΤΕΙ Καβάλας, το μεταπτυχιακό "Διαχείριση των Υδάτινων Πόρων στη Μεσόγειο" (MSc in Water Resources of the Mediterranean).

Το Πρόγραμμα διαρκεί 14 μήνες, έχει 90 μονάδες ECTS, αναγνωρίζεται πλήρως από το ελληνικό κράτος και αποτελείται από 3 εξάμηνα, εκ των οποίων τα δυο πρώτα περιλαμβάνουν μια σειρά 12 μαθημάτων (6+6), ενώ το τρίτο αντιστοιχεί στην διπλωματική διατριβή.

Στο πρόγραμμα, που διεξάγεται στην αγγλική γλώσσα, γίνονται δεκτοί, μετά από επιλογή, πτυχιούχοι θετικών επιστημών τμημάτων Πανεπιστημίου και ΤΕΙ της ημεδαπής και ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Δεδομένου ότι η γλώσσα διδασκαλίας είναι η Αγγλική είναι απαραίτητη η γνώση της γλώσσας αυτής. Όμως για υποβοήθηση των φοιτητών του MSc παρέχονται δωρεάν κατά την διάρκεια του Α' εξαμήνου μαθήματα συναφούς Αγγλικής ορολογίας.

Στο ερώτημα "γιατί να το προτιμήσω;", οι διοργανωτές απαντάνε:
- Δεν υπάρχει άλλο αντίστοιχο σε παγκόσμιο επίπεδο.
- Υπάρχουν μεγάλες δυνατότητες και ευκαιρίες απασχόλησης για τους αποφοίτους του σε εταιρίες και οργανισμούς χωρών που αντιμετωπίζουν πρόβλημα λειψυδρίας (Ισπανία, Ιταλία, Κύπρος, χώρες Μ. Ανατολής, χώρες Β. Αφρικής κ.λπ.).
- Διδάσκουν καθηγητές Πανεπιστημίων από διακεκριμένα Πανεπιστήμια των USA και Ευρώπης.
- Το πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές του την μοναδική εμπειρία και ευκαιρία να έλθουν σε επαφή και να ασκηθούν με το αντικείμενο σπουδών σε πραγματικές συνθήκες υπαίθρου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό κατά την διάρκεια επιδοτούμενων επισκέψεων.

Το συνολικό κόστος παρακολούθησης του προγράμματος είναι €3,200 και καταβάλλεται σε 4 ισόποσες δόσεις.

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 10 Ιουλίου 2013 και η έναρξη των μαθημάτων ορίσθηκε για τις 4 Οκτωβρίου 2013.

Για περισσότερες πληροφορίες: τηλ: 25210-60402, 2510-462308, e-mail: 
secretary@medwatermsc.gr, medwater@teikav.edu.gr, διεύθυνση internet: www.medwatermsc.gr.

Υπεύθυνος του Προγράμματος είναι ο Καθηγητής Δ. Εμμανουλούδης.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved