nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό: Φιλοσοφία: Γνώση, Αξίες και Κοινωνία

 

Αθήνα 20.6.2013, 18:32

Ο Τομέας Φιλοσοφίας του Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Κρήτης οργανώνει Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, σε συνεργασία με το Τμήμα ΦΠΨ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στη γνωστική περιοχή "Φιλοσοφία: Γνώση, Αξίες και Κοινωνία".

Το Πρόγραμμα οδηγεί στην απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης, μετά από διετείς σπουδές, και στη συνέχεια μπορεί να οδηγήσει σε διδακτορικό δίπλωμα.

Τα προσφερόμενα μαθήματα καλύπτουν τις εξής δύο κατευθύνσεις: α) Αρχαία και Βυζαντινή Φιλοσοφία: Γνώση και Αξίες, και β) Φιλοσοφία και Νεωτερικότητα: Επιστήμη και Κοινωνία.

Δεκτοί για φοίτηση γίνονται πτυχιούχοι όλων των Τμημάτων των ΑΕΙ της ημεδαπής και αντιστοίχων αναγνωρισμένων ως ισότιμων Τμημάτων της αλλοδαπής, καθώς και απόφοιτοι συναφών Τμημάτων των ΤΕΙ, συναφούς γνωστικού αντικειμένου, με τις προϋποθέσεις που εκάστοτε ισχύουν για τους πτυχιούχους ανώτατης εκπαίδευσης.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά είναι:
1. Αίτηση συμμετοχής (με ταχ. διεύθυνση, ηλεκτρ. διεύθυνση και τηλέφωνο)
2. Αντίγραφο πτυχίου ελληνικού Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ συναφούς Τμήματος ή βεβαίωση ολοκλήρωσης σπουδών στην οποία θα αναγράφεται ο βαθμός του πτυχίου, εφόσον δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμα ορκωμοσία (για πτυχιούχους πανεπιστημίου του εξωτερικού πιστοποιητικό αντιστοιχίας ή ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ).
3. Πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία προπτυχιακών μαθημάτων, στο οποίο να αναγράφεται και ο βαθμός πτυχίου. Σε περίπτωση που εκκρεμεί η ορκωμοσία, απαιτείται υποχρεωτικά βεβαίωση ολοκλήρωσης με μόνη εκκρεμότητα την ορκωμοσία.
4. Βιογραφικό σημείωμα , στο οποίο θα αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η διδακτική ή/και επαγγελματική εμπειρία, η επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του υποψηφίου.
5. Υπόμνημα , στο οποίο θα αναφέρονται τα επιστημονικά ενδιαφέροντα του υποψηφίου καθώς και οι λόγοι για τους οποίους επιθυμεί να εγγραφεί στο ανωτέρω ΠΜΣ (από 1000 - 1500 λέξεις).
6. Πιστοποιητικό κατοχής μιας τουλάχιστον ξένης γλώσσας (αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής ή ιταλικής), εφόσον υπάρχει. Εάν το πτυχίο δεν είναι επιπέδου proficiency, ο υποψήφιος εξετάζεται στην προτεινόμενη από τον ίδιο ξένη γλώσσα.
7. Ανάτυπα δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά, αντίγραφα συγγραφικού έργου, κ.λ.π. εφόσον υπάρχουν.
8. Κάθε άλλο έργο ή δραστηριότητα που μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή του υποψηφίου.
9. Φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας
10. Δύο πρόσφατες φωτογραφίες, στις οποίες να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου.

Η επόμενη διαδικασία επιλογής θα λάβει χώρα στις 16 Σεπτεμβρίου 2013 και στις 17 Σεπτεμβρίου 2013. Οι δηλώσεις συμμετοχής και τα απαιτούμενα δικαιολογητικά υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος (Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Τμήμα Φ.Κ.Σ., 741 00 Ρέθυμνο) από Τρίτη, 24 Ιουνίου έως Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013. Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά πρέπει να στέλνονται με απλό ταχυδρομείο, όχι συστημένα, ή με courier με χρέωση των υποψηφίων. Επίσης, τα δικαιολογητικά 1, 4 και 5 να σταλούν και ηλεκτρονικά στο e-mail: tzianou@phl.uoc.gr.

Η εξέταση της ξένης γλώσσας θα διεξαχθεί την Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου 2013, και ώρα 10.00π.μ. στην Αίθουσα Μιχελή του Τμήματος. (Ισχύει για τους υποψηφίους που δεν κατέχουν πτυχίο επιπέδου Proficiency). Η συνέντευξη - προφορική εξέταση θα διεξαχθεί την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 9.00π.μ. στην Αίθουσα Μιχελή του Τμήματος.

Πληροφορίες: Γραμματεία Τμήματος Φιλοσοφικών και Κοινωνικών Σπουδών, τηλέφωνα 28310-77216, -15, φαξ: 28310-77 222, e-mail: tzianou @ ph l . uoc . gr, δικτυακός τόπος: http :// pms - ph l . fks . uoc . gr.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved