nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Master in Business Administration

Αθήνα 3.9.2014, 4:2

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του 9ου κύκλου του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Οικονομική και  Διοικητική Επιστήμη, το οποίο από φέτος οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης: ΜΒΑ «Master in Business Administration» (Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων).

Στο Πρόγραμμα Mεταπτυχιακών Σπουδών εγγράφονται πτυχιούχοι των Tμημάτων Οικονομικής και Διοικητικής επιστήμης ή άλλων ειδικοτήτων και επιστημών Πανεπιστημιακών ή Πολυτεχνικών Σχολών, Πολυτεχνείων καθώς και πτυχιούχοι αvτίστοιχων τμημάτων αναγνωρισμένων ισότιμων Πανεπιστημίων της αλλοδαπής. 

Στον 9ο κύκλο του προγράμματος, που θα αρχίσει τον Νοέμβριο του 2014, θα εισαχθούν τριάντα μεταπτυχιακοί φοιτητές. Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν έως τις 26 Σεπτεμβρίου στην Γραμματεία του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Έντυπη αίτηση (το έντυπο παραλαμβάνεται από την γραμματεία ή στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: http://www.econ.duth.gr/postgrad/info/aithsh.doc/).
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
3. Επίσημο αντίγραφο προπτυχιακού τίτλου σπουδών (με βαθμό 6,5 και άνω). 
Γίνονται αποδεκτοί και όσοι αποδεδειγμένα θα αποφοιτήσουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2014. 
4. Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (με ακριβή Μ.Ο.).
5. Δύο συστατικές επιστολές από διδάσκοντες κατά την διάρκεια του προπτυχιακού κύκλου σπουδών του υποψήφιου, και εφόσον είναι δυνατόν και μία συστατική επιστολή από εργοδότη του υποψήφιου.
6. Αποδεικτικό αγγλικής γλώσσας που μπορεί να είναι: Proficiency του CambridgeUniversity ή του UniversityofMichigan, ή Toefl 215 (computerbased) και άνω ή IELTS 6 και άνω. Δεν ζητείται αποδεικτικό αγγλικής γλώσσας όταν ο υποψήφιος έχει αποφοιτήσει από αγγλόφωνο πανεπιστήμιο.7. Έκθεση ενδιαφερόντων, όπου αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους ο υποψήφιος επιθυμεί την εισαγωγή του στο ΠΜΣ του τμήματος και τους γενικότερους στόχους του ( επιστημονικούς, επαγγελματικούς κλπ).
8. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας, άλλα πτυχία, κ.λ.π.
9. Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου για την μη συμμετοχή του σε άλλο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
10. Δυο πρόσφατες φωτογραφίες.
11. Επικυρωμένο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.

Η διαδικασία των υποψηφίων που έχουν προσκομίσει τα δικαιολογητικά τους εμπρόθεσμα γίνεται σε τρεις φάσεις:
- Πρώτη φάση: Η Επιτροπή του Προγράμματος αξιολογεί τις υποβληθείσες αιτήσεις και προκρίνει για συνέντευξη τον σχετικό αριθμό υποψηφίων. 
- Δεύτερη φάση: Οι υποψήφιοι που έχουν προκριθεί για την φάση αυτή περνούν από συνέντευξη από μέλη της Επιτροπής του Προγράμματος. Η συνέντευξη θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου 2014, ημέρα Τετάρτη σε αίθουσα του τμήματος Οικονομικών Επιστημών. 
- Τρίτη φάση: Η Επιτροπή του Προγράμματος συνεδριάζει και καταρτίζει την λίστα των υποψηφίων, που εισάγονται στο Πρόγραμμα όπως επίσης και λίστα επιλαχόντων που δεν ξεπερνά το 20% των θέσεων φοίτησης στο Πρόγραμμα. Η Επιτροπή του Προγράμματος για την κατάρτιση της λίστας των υποψηφίων, που εισάγονται, συναξιολογεί τα προσόντα των υποψηφίων και τον βαθμό πληρότητας αυτών, με πολυκριτηριακή μέθοδο σύμφωνα με τον κανονισμό του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Το Πρόγραμμα απαιτεί την καταβολή διδάκτρων από τους σπουδαστές, ύψους 2.500 ευρώ ετησίως, και δεν χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται από την Αναπληρώτρια Γραμματέα του Τμήματος (τηλ.: 25310-39824-39825-39826) ή στην ιστοσελίδα του: http://www.econ.duth.gr.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved