nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Αιτήσεις για το MBA in Shipping δέχεται το ΑLΒΑ (1/8/06)


Αθήνα 1.8.2006, 23:16
Ξεκινάει η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την δεύτερη εκπαιδευτική σειρά του εξειδικευμένου προγράμματος "MBA in Shipping" που προσφέρει το ALBA.

Το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο του 2006 και απευθύνεται σε στελέχη του ευρύτερου κλάδου της ναυτιλίας που επιθυμούν να ξεχωρίσουν στον δυναμικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο αυτό κλάδο, με σκοπό να είναι ικανά να ανταποκριθούν με ταχύτητα, αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα στις σύγχρονες προκλήσεις.

Στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ALBA MBA in Shipping συγκαταλέγεται ο ειδικός σχεδιασμός του, ώστε να συνδυάζει ναυτιλιακά μαθήματα και μαθήματα διοίκησης επιχειρήσεων, χαρακτηριστικό που του προσδίδουν μία ιδιαίτερη ταυτότητα και το ξεχωρίζουν από συναφή προγράμματα.

Ο συνδυασμός υποχρεωτικών μαθημάτων και μαθημάτων ελεύθερης επιλογής, αντανακλά την πολυδιάστατη φύση της εργασίας και την ποικιλομορφία της επαγγελματικής αποκατάστασης, που οι απόφοιτοι του προγράμματος μπορούν να επιτύχουν.

Στο πρόγραμμα διδάσκουν διεθνώς καταξιωμένοι καθηγητές -όλοι κάτοχοι διδακτορικών διπλωμάτων- με πλούσια εμπειρία τόσο στην έρευνα όσο και στη διδασκαλία. Το Ακαδημαϊκό Δυναμικό του ALBA (μόνιμοι και επισκέπτες καθηγητές) μεταφέρει στην τάξη τις τελευταίες εξελίξεις στη διοίκηση επιχειρήσεων διεθνώς, προσφέροντας υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική κατάρτιση.

Πέρα από τους καθηγητές, που διδάσκουν στα σημαντικότερα ευρωπαϊκά και αμερικανικά πανεπιστήμια, εξέχοντες επιχειρηματίες της εγχώριας και διεθνούς αγοράς προσκαλούνται ως επισκέπτες ομιλητές, συνδέοντας την ακαδημαϊκή γνώση με την επαγγελματική τους εμπειρία στην σύγχρονη ναυτιλιακή πρακτική.

Την Ακαδημαϊκή Διεύθυνση του Προγράμματος έχει ο Δρ. Ηλίας Βισβίκης, Επίκουρος Καθηγητής Χρηματοοικονομικής στο ALBA.

Η ύπαρξη τόσο μιας ακαδημαϊκής συμβουλευτικής επιτροπής (Academic Advisory Committee), η οποία αποτελείται από εξαίρετους ακαδημαϊκούς, που προέρχονται από πανεπιστήμια όπως το MIT, Michigan, Newcastle, British Columbia, Rotterdam κ.α., όσο και της επιχειρηματικής συμβουλευτικής επιτροπής (Business Advisory Committee), που αποτελείται από διακεκριμένα στελέχη στην Ελλάδα και το εξωτερικό, διασφαλίζουν ότι το πρόγραμμα διατηρεί υψηλά ακαδημαϊκά πρότυπα, ενώ παράλληλα ακολουθεί τις πιο πρόσφατες εξελίξεις της ναυτιλιακής αγοράς. Έτσι, οι συμμετέχοντες αποκτούν διεθνή προσανατολισμό και ένα στέρεο θεωρητικό, αναλυτικό και τεχνολογικό υπόβαθρο.

Η επιτυχημένη παρουσία του ALBA στο χώρο της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στη διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς και το γεγονός ότι το πρόγραμμα αυτό σχεδιάστηκε «από τη ναυτιλία για τη ναυτιλία», αποτελεί εγγύηση για την υψηλή ποιότητά του.

Το ALBA Graduate Business School, στην προσπάθειά του να προσελκύσει αιτήσεις με καλές ακαδημαϊκές ή επαγγελματικές επιδόσεις ανεξάρτητα από την οικονομική κατάσταση των υποψηφίων, προσφέρει μέσω της συνεργασίας του με τη WISTA Hellas, δύο μερικές υποτροφίες σε γυναίκες που θα κάνουν αίτηση στο πρόγραμμα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν την παρουσίαση του προγράμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Σεπτεμβρίου 2006, στη Ναυτιλιακή Λέσχη Πειραιώς (Ακτή Μιαούλη 51) στις 19:00 ή να επικοινωνήσουν με την κα Αντωνίνα Καλκαβούρα στα τηλ.: 210 8964531-8, e-mail: shipping@alba.edu.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved