ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Φιλολογία

Αθήνα 7.10.2014, 23:47

Την εισαγωγή πτυχιούχων στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας στις κατευθύνσεις Κλασική Φιλολογία, Βυζαντινή Φιλολογία, Νεοελληνική Φιλολογία, Γλωσσολογία και Ιστορία και Θεωρία του Θεάτρου και του Κινηματογράφου, προκηρύσσει το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Αναλυτικά:

Το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης πρόκειται να δεχθεί κατόπιν εξετάσεων έως και 30 φοιτητές στο Πρόγραμμα
Μεταπτυχιακών Σπουδών που οδηγεί στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις παρακάτω κατευθύνσεις:
- Κλασική Φιλολογία: 9 θέσεις.
- Βυζαντινή Φιλολογία: 4 θέσεις.
- Νεοελληνική Φιλολογία: 9 θέσεις.
- Γλωσσολογία: 4 θέσεις.
- Ιστορία και Θεωρία του Θεάτρου και του Κινηματογράφου: 1 θέσεις για Κινηματογράφο και 3 για Θέατρο.

Τα δικαιολογητικά που πρέπει απαραίτητα να κατατεθούν είναι:
1. Αίτηση υποψηφιότητας (διατίθεται από τη Γραμματεία και την ιστοσελίδα).
2. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
3. Αντίγραφο πτυχίου με βαθμό τουλάχιστον 6,50 «Λίαν Καλώς». Για τους αποφοίτους πανεπιστημιακών σχολών της αλλοδαπής απαιτείται επιπλέον Βεβαίωση Ισοτιμίας από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. (πρώην ΔΙΚΑΤΣΑ).
4. Αντίγραφο Πιστοποιητικού Αναλυτικής Βαθμολογίας.
5. Αντίγραφο αποδεικτικού γλωσσομάθειας μίας τουλάχιστον ξένης γλώσσας στο επίπεδο Β2 ή ανώτερο. Αν δεν υπάρχει τίτλος γλωσσομάθειας στο επίπεδο Β2, ο υποψήφιος / η υποψήφια θα εξεταστεί σε μια γλώσσα της επιλογής του.
6. Αντίγραφο των δυο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας ή του διαβατηρίου.

Τα αντίγραφα των παραπάνω δεν απαιτείται να είναι επικυρωμένα. Για όσους από τους υποψηφίους πετύχουν στις εισαγωγικές εξετάσεις θα γίνει έλεγχος γνησιότητας των τίτλων. 

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν την αίτησή τους με τα ανωτέρω δικαιολογητικά έως και την 1-12-2014 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην ταχυδρομική διεύθυνση: Πανεπιστήμιο Κρήτης - Τμήμα Φιλολογίας - Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών, 741 00 - Ρέθυμνο.

Οι εξετάσεις θα διενεργηθούν από 12 έως 14 Ιανουαρίου 2015. Η φοίτηση είναι δωρεάν, αρχίζει τον Φεβρουάριο του 2015 και διαρκεί 4 εξάμηνα για την πλήρη φοίτηση ή 7 για τη μερική φοίτηση. Η παρακολούθηση των μαθημάτων είναι υποχρεωτική τα 3 πρώτα εξάμηνα για την πλήρη φοίτηση ή τα 6 πρώτα εξάμηνα για τη μερική φοίτηση, ενώ το επόμενο και τελευταίο εξάμηνο γίνεται η συγγραφή της Διπλωματικής Εργασίας.

Στην ιστοσελίδα www.philology.uoc.gr/postgraduate υπάρχουν το έντυπο της αίτησης, πληροφορίες σχετικά με τον Εσωτερικό Κανονισμό, το Πρόγραμμα Σπουδών καθώς και η εξεταστέα ύλη ανά κατεύθυνση. Επίσης, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να  απευθύνεται στη Γραμματεία του Τμήματος στο τηλέφωνο 2831077306, κ. Γιώργο Μοτάκη, καθώς και στην ηλεκτρονική διεύθυνση pgrad@phl.uoc.gr.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved