nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Αγροβιοτεχνολογία Φυτών και Μικροοργανισμών Γεωργικής Σημασίας

Proslipsis.gr | Αθήνα 6.2.2015, 13:08

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με τίτλο «Αγροβιοτεχνολογία Φυτών και Μικροοργανισμών Γεωργικής Σημασίας», καλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μεταπτυχιακοί φοιτητές να υποβάλλουν στη Γραμματεία του ΠΜΣ του Τμήματος Επιστήμης Φυτικής Παραγωγής να εκδηλώσουν ενδιαφέρον μέχρι και την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015.

Το Πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στη Βιοτεχνολογία των Συστημάτων Φυτικής Παραγωγής, μέσα από την κατανόηση σε βάθος των αλληλεπιδράσεων φυτών και μικροοργανισμών, καθώς και φυτών και αβιοτικών παραγόντων σε φυσικά και γεωργικά ενδιαιτήματα. Η χρονική διάρκεια φοίτησης για την απονομή του ΜΔΕ είναι δύο συνεχόμενα ακαδημαϊκά εξάμηνα.

Το ακαδημαϊκό έτος 2015 θα εισαχθούν μέχρι είκοσι μεταπτυχιακοί φοιτητές. Αίτηση συμμετοχής στο ΠΜΣ μπορούν να υποβάλουν πτυχιούχοι Τμημάτων Θετικών Επιστημών ΑΕΙ και συναφών Τμημάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης της ημεδαπής και της αλλοδαπής. 

Η επιλογή θα γίνει χωρίς εξετάσεις, με μοριοδότηση σύμφωνα με τα επόμενα κριτήρια και τον αντίστοιχο συντελεστή βαρύτητας:
- Βαθμός πτυχίου (20%)
- Βαθμολογία στα σχετικά με την ειδίκευση προπτυχιακά μαθήματα (20%)
- Δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά ή πλήρη πρακτικά συνεδρίων (15%)
- Αξιολόγηση των συστατικών επιστολών (5%)
- Προσωπική συνέντευξη (40%)
Οι υποψήφιοι θεωρούνται επιτυχόντες όταν η μοριοδότηση που έλαβαν είναι τουλάχιστον 50/100.

Η διαδικασία επιλογής θα ολοκληρωθεί μέχρι τις 5 Μαρτίου 2015. Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν στην Γραμματεία του ΠΜΣ του Τμήματος ΕΦΠ και στον ιστότοπο του ΠΜΣ.

Το κόστος λειτουργίας του ΠΜΣ θα καλυφθεί από την καταβολή διδάκτρων από τους επιτυχόντες μεταπτυχιακούς φοιτητές. Το κόστος ανά μεταπτυχιακό φοιτητή ανέρχεται συνολικά σε 2.500 ευρώ, κατανεμημένα ανά τετράμηνο σε 1.000, 800 και 700 ευρώ.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν τα εξής δικαιολογητικά:
1. Έντυπη αίτηση
2. Μία φωτογραφία ταυτότητας
3. Αντίγραφο πτυχίου
4. Αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας
5. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα
6. Φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
7. Επιστημονικές δημοσιεύσεις ερευνητικών δραστηριοτήτων (εφ’όσον υπάρχουν)
8. Δύο συστατικές επιστολές (από Καθηγητές Πανεπιστημίων ή Ερευνητές αναγνωρισμένων Ερευνητικών Κέντρων της ημεδαπής ή αλλοδαπής)
9. Δίπλωμα ή Πιστοποιητικό επάρκειας της γνώσης ξένης γλώσσας ή ξένων γλωσσών
10. Κάθε άλλο στοιχείο που κατά τη γνώμη των υποψηφίων θα συνέβαλε στο σχηματισμό πληρέστερης άποψης από την Επιτροπή Αξιολόγησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον Επιστημονικό Υπεύθυνο του ΠΜΣ Καθηγητή κ. Παναγιώτη Κατινάκη (210 5294342, katp@aua.gr) ή στη Γραμματεία του ΠΜΣ (210 5294523, pmsefp@aua.gr). 


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved