ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο μεταπτυχιακό: Πρωτεϊνική Βιοτεχνολογία

Proslipsis.gr | Αθήνα 8.2.2015, 07:57

Την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών στο ∆ιατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Πρωτεϊνική Βιοτεχνολογία» ακαδημαϊκού έτους 2015-16, η έναρξη του οποίου θα γίνει τον Οκτώβριο 2015, προκηρύσσει το Τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Οι μεταπτυχιακές σπουδές οδηγούν στη λήψη Μεταπτυχιακού ∆ιπλώματος Ειδίκευσης (Μ∆Ε) στην «Πρωτεϊνική Βιοτεχνολογία» μετά από κύκλο σπουδών διάρκειας τεσσάρων έως έξι ακαδημαϊκών εξαμήνων.

Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακού ∆ιπλώματος Ειδίκευσης γίνονται δεκτοί κάτοχοι πτυχίου ή τελειόφοιτοι ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου ΑΕΙ της αλλοδαπής προερχόμενοι από Τμήματα: Βιολογικών, Χημικών, Ιατρικών και συναφών Επιστημών, απόφοιτοι Φαρμακευτικών, Κτηνιατρικών και Γεωπονικών Σχολών, καθώς και πτυχιούχοι ΤΕΙ συναφών ειδικοτήτων, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο Ν. 2327/95 (ΦΕΚ 156 τ.Α.) όπως συμπληρώθηκε από τον ν. 2916/2001 και ο Κανονισμός Σπουδών του ΠΜΣ.

Η επιλογή γίνεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:
I. Βαθμός Πτυχίου ή βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας για τους τελειόφοιτους.
II. Επίδοση σε προπτυχιακά μαθήματα σχετικά με την ειδίκευση.
III. Αποδεδειγμένη επάρκεια της Αγγλικής γλώσσας.
IV. Αξιολόγηση συστατικών επιστολών.
V. Προσωπική συνέντευξη και συνέντευξη ενώπιων 8μελούς επιτροπής.
VI. Κάθε άλλο στοιχείο σχετικό με τα προσόντα του/της υποψηφίου/ας που αποδεικνύεται από τα δικαιολογητικά που κατατίθενται.

Οι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν στις 6 και 7 Μαΐου 2015, στο Ηράκλειο Κρήτης. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να παρευρεθούν στις συνεντεύξεις και τις 2 μέρες.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά, μέχρι τις 23 Μαρτίου 2015 στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, στην Πανεπιστημιούπολη Βουτών Ηρακλείου: 
- Αίτηση, με την ένδειξη «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην Πρωτεϊνική Βιοτεχνολογία»
- Έκθεση σχετική με τους λόγους επιλογής του συγκεκριμένου μεταπτυχιακού προγράμματος
- Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, που θα περιλαμβάνει στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή την επαγγελματική δραστηριότητα, τις πιθανές επιστημονικές εργασίες και τα ενδιαφέροντα του υποψηφίου.
- Αντίγραφο πτυχίου. Στην περίπτωση που κατά την υποβολή των δικαιολογητικών οι υποψήφιοι δεν έχουν το πτυχίο αλλά αναμένεται η απονομή του μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους, θα πρέπει εφόσον επιλεγούν στο Πρόγραμμα να το προσκομίσουν κατά την εγγραφή τους. Εναλλακτικά, μπορούν να προσκομίσουν βεβαίωση περάτωσης σπουδών του οικείου Τμήματος κατά την εγγραφή και το
πτυχίο μέχρι τη λήξη του ημερολογιακού έτους.
- Βεβαίωση ισοτιμίας από το ∆ΟΑΤΑΠ (www.doatap.gr) για τους υποψήφιους που προέρχονται από πανεπιστημιακές σχολές της αλλοδαπής.
- Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας .
- Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης Αγγλικής και άλλων ξένων γλωσσών, για τους δε αλλοδαπούς τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης της Αγγλικής και της Ελληνικής γλώσσας.
- Μία φωτογραφία ταυτότητας
- Τρεις συστατικές επιστολές, οι οποίες θα αποσταλούν απΆ ευθείας στο Τμήμα
Βιολογίας του Π.Κ.
- ∆ήλωση εάν είστε εγγεγραμμένοι σε Π.Μ.Σ άλλου Τμήματος
- Κάθε άλλο στοιχείο που, κατά τη γνώμη των υποψηφίων, θα συνέβαλλε ώστε η επιτροπή αξιολόγησης να σχηματίσει πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Σχετικές πληροφορίες καθώς και τα έντυπα Αίτησης, Έκθεσης και Συστατικών Επιστολών παρέχονται από τη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κ. Ευφροσύνη Μπερβανάκη, (bervan@biology.uoc.gr) τηλ. 2810-394402, fax: 2810-394404

Όλα τα απαραίτητα έντυπα βρίσκονται επίσης στην ιστοσελίδα με διεύθυνση: http://www.biology.uoc.gr/postgraduate/Probiotech/index.html.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved