nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Βασικές Βιοϊατρικές Επιστήμες

Αθήνα 16.6.2015, 14:26

Το Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Βασικές Βιοϊατρικές Επιστήμες» (ΒΒΕ) και καλεί τους ενδιαφερόμενους να υποβάλουν αίτηση για την κάλυψη 20 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. 

Το Πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ). Οι σπουδές είναι πλήρους φοίτησης, διάρκειας τριών διδακτικών εξαμήνων μέσα σε ένα πλήρες ημερολογιακό έτος και αντιστοιχούν σε 90 πιστωτικές μονάδες (ECTS). 

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι (εφόσον καταστούν πτυχιούχοι μέχρι και την ημερομηνία εγγραφής τους στο ΠΜΣ ΒΒΕ) των Τμημάτων Ιατρικής, Βιολογίας, Βιολογικών Εφαρμογών και Τεχνολογιών, Βιοχημείας και Βιοτεχνολογίας, Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής, Χημείας, Φαρμακευτικής, Οδοντιατρικής, Περιβάλλοντος, Γεωπονίας, Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής, Κτηνιατρικής, Νοσηλευτικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ, Κοινωνιολογίας, Μαθηματικών, Οικονομικών, Πληροφορικής, Φυσικής, και Ψυχολογίας Πανεπιστημίων της ημεδαπής και ομοταγών, αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, καθώς και πτυχιούχοι ΤΕΙ συναφούς γνωστικού αντικειμένου. 

Για την επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών θα συνεκτιμηθούν: 
(i) Συνέντευξη, με συντελεστή βαρύτητας 40%.
(ii) Γενικός βαθμός πτυχίου, με συντελεστή βαρύτητας 20%.
(iii) Άλλα στοιχεία του βιογραφικού (ερευνητική εμπειρία, προϋπηρεσίες, συνάφεια προπτυχιακών σπουδών, βαθμολογία στα προπτυχιακά μαθήματα που είναι σχετικά με τα μαθήματα του ΠΜΣ, επίδοση σε διπλωματική εργασία, όπου αυτή προβλέπεται στο προπτυχιακό επίπεδο), με συντελεστή βαρύτητας 20%.
(iv) Γνώση της αγγλικής γλώσσας, με συντελεστή βαρύτητας 15%. 
(v) Γνώση ηλεκτρονικών υπολογιστών, με συντελεστή βαρύτητας 5%.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται από τη δημοσίευση της παρούσης έως και την Δευτέρα 3 Ιουλίου 2015 να καταθέσουν στην Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων (κτίριο Διοίκησης 1ος όροφος) ή εναλλακτικά να αποστείλουν ταχυδρομικά έως την ως άνω ημερομηνία (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην διεύθυνση: Γραμματεία Τμήματος Ιατρικής, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, Κτίριο Διοίκησης, Πανεπιστημιούπολη Ιωαννίνων, 45110 Ιωάννινα 
τα κάτωθι δικαιολογητικά: 
i. Αίτηση ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο ΠΜΣ ΒΒΕ (δίδεται από την Γραμματεία του τμήματος Ιατρικής. Μπορείτε επίσης να την εκτυπώσετε από τον σύνδεσμο στο τέλος της ανακοίνωσης). 
ii. Αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση του Τμήματος στο οποίο φοιτούν ότι αναμένεται η αποφοίτησή τους μέχρι τον Σεπτέμβριο 2015. Για τους πτυχιούχους πανεπιστημίων του εξωτερικού απαιτείται επιπλέον βεβαίωση ισοτιμίας και αντιστοιχίας πτυχίου από το ΔΟΑΤΑΠ 
iii. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας. 
iv. Πλήρες βιογραφικό σημείωμα που θα περιλαμβάνει οπωσδήποτε στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή και επαγγελματική δραστηριότητα και τις πιθανές επιστημονικές εργασίες του υποψηφίου. 
v. Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης Αγγλικών (με τίτλο σπουδών από Εκπαιδευτικό Ίδρυμα αγγλόφωνης χώρας, ή με πιστοποιητικό από τον ΑΣΕΠ επιπέδου τουλάχιστον Β2, ή ?Lower). Οι υποψήφιοι που δεν έχουν τα απαραίτητα αποδεικτικά στοιχεία αναφορικά με τη γνώση της αγγλικής ή ελληνικής γλώσσας εξετάζονται από τη Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ). 
vi. Δύο συστατικές επιστολές από καθηγητές του Τμήματος αποφοίτησης. 
vii. Υποχρεωτική ταξινόμηση κατά σειρά επιλογής των 10 κατευθύνσεων του προγράμματος. 
- Κυτταρογενετική. 
- Εφαρμοσμένης Γενετικής Μηχανικής, Γονιδιακής θεραπείας και Βλαστικών κυττάρων. 
- Kλινικής Χημείας.
- Βιοχημείας - Μοριακή Βιολογίας-Μοριακής Γενετικής.
- Εφαρμοσμένης Μικροβιολογίας.
- Μοριακής και Εφαρμοσμένης Φαρμακολογίας. 
- Περιβαλλοντικής Φυσιολογίας.
- Μοριακής Φυσιολογίας.
- Μοριακής βάσης ασθενειών του ανθρώπου-in vivo και in vitro διαγνωστικής.
- Βιοστατιστικής-Επιδημιολογίας.

Την Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015 και ώρα 12 το μεσημέρι οι υποψήφιοι θα προσέλθουν ενώπιον της Επιτροπής Επιλογής για συνέντευξη, στην αίθουσα διδασκαλίας του ΠΜΣ ΒΒΕ (2ος όροφος αιθουσών διδασκαλίας των δευτεροετών φοιτητών του Ιατρικού Τμήματος). Σε περίπτωση αλλαγής ημερομηνίας θα αναρτηθεί εγκαίρως ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της Ιατρικής (http://www.med.uoi.gr). 

Πληροφορίες παρέχονται από την Γραμματεία του Τμήματος Ιατρικής (τηλ. 26510-07436, 07521, e-mail: medgram@cc.uoi.gr). Σχετικό αρχείο θα βρείτε εδώ.

© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved