nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Εφαρμοσμένη Υπολογιστική Δομική Μηχανική

Αθήνα 19.6.2015, 19:29

Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ καλεί τους ενδιαφερομένους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 με τίτλο «Εφαρμοσμένη Υπολογιστική Δομική Μηχανική» (Applied Computational Structural Engineering).

Αιτήσεις υποβάλλονται στη Γραμματεία του Τμήματος μέχρι τις 25 Ιουλίου 2015.

* Aκολουθεί το πλήρες κείμενο της πρόσκλησης.Α Ν Ω ΤΑ ΤΗ ΣΧ Ο Λ Η ΠΑ ΙΔ Α ΓΩ ΓΙ Κ ΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧ Ν Ο ΛΟ ΓΙ Κ ΗΣ Ε Κ ΠΑ ΙΔ ΕΥ Σ ΗΣ (Α Σ ΠΑ Ι ΤΕ )
Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙ ΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ
Εφαρμοσμένη Υπολογιστική Δομική Μηχανική (ΕΥΔΜ)
Applied Computational Structural Engineering (ACSE)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ
“ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΟΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ”

1. Το Τμήμα Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ καλεί τους ενδιαφερομένους να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη συμμετοχή τους στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016 με τίτλο «Εφαρμοσμένη Υπολογιστική Δομική Μηχανική» (“Applied Computational Structural Engineering”). Proslipsis.gr

Το ΠΜΣ, διάρκειας τριών (3) ακαδημαϊκών εξαμήνων εκ των οποίων το τρίτο αντιστοιχεί στην εκπόνηση της μεταπτυχιακής εργασίας η οποία και μπορεί να ανατεθεί με το πέρας του πρώτου εξαμήνου, οδηγεί στη λήψη Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ). Τόσο η παρακολούθηση των μαθημάτων, όσο και η εκπόνηση μεταπτυχιακής εργασίας είναι υποχρεωτικά.

2. Στο Μεταπτυχιακό αυτό Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί Απόφοιτοι της Σχολής Πολιτικών Μηχανικών, αλλά και άλλων συγγενών Σχολών του ΕΜΠ ή άλλων Τμημάτων Πολυτεχνικών Σχολών, Απόφοιτοι του Τμήματος Εκπαιδευτικών Πολιτικών Μηχανικών της ΑΣΠΑΙΤΕ, αλλά και αντίστοιχων Τμημάτων των Τεχνολογικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων (ΤΕΙ), Απόφοιτοι Πολυτεχνείων ή Τεχνικών Πανεπιστημίων του εξωτερικού, εφόσον πληρούν τις νόμιμες περί ισοτιμίας και αντιστοιχίας προϋποθέσεις. Επίσης γίνονται δεκτοί και τελειόφοιτοι των παραπάνω σχολών/τμημάτων υπό την προϋπόθεση ότι θα υποβάλουν το πτυχίο/δίπλωμα τους πριν την ημερομηνία έναρξης των μαθημάτων. 

Ο αριθμός εισακτέων -που πρέπει απαραίτητα να πληρούν ορισμένα ελάχιστα προσόντα - ορίζεται για το νέο ακαδημαϊκό έτος σε τριάντα. 

Για την επιλογή των μεταπτυχιακών φοιτητών θα συνεκτιμηθούν:
1. Ο γενικός βαθμός διπλώματος/πτυχίου και η σειρά του βαθμού διπλώματος/πτυχίου σε σχέση με τους βαθμούς των υπόλοιπων αποφοίτων στην ίδια Σχολή/Τμήμα και ακαδημαϊκό έτος (50 μονάδες).
2. Οι γνώσεις της αγγλικής και τυχόν άλλων γλωσσών (10 μονάδες).
3. Οι γνώσεις πληροφορικής (10 μονάδες).
4. Προσωπική Συνέντευξη (20 μονάδες). 
5. Λοιπές δεξιότητες και γνώσεις (10 μονάδες), όπως:
5.1. Η βαθμολογία στα προπτυχιακά μαθήματα που είναι σχετικά με το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών και η βαθμολογία στη διπλωματική/πτυχιακή εργασία,
5.2. Η ερευνητική και επαγγελματική δραστηριότητα του υποψηφίου, εφόσον υπάρχει,
5.3. Άλλοι μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών που σχετίζονται με το αντικείμενο του ΠΜΣ, εφόσον υπάρχουν, και
5.4. Οι συστατικές επιστολές. Proslipsis.gr
3. Τα μαθήματα του Προγράμματος διεξάγονται στην ελληνική γλώσσα.
4. Δίδακτρα: Το πρόγραμμα είναι αυτοχρηματοδοτούμενο και τα δίδακτρα για κάθε φοιτητή ανέρχονται στα 1,300.00 € για κάθε ένα από τα τρία ακαδημαϊκά εξάμηνα σπουδών.

5. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν από τη δημοσίευση της παρούσας προσκλήσεως και έως τις 25/7/2015 ηλεκτρονικά στον ιστότοπο του ΠΜΣ (http://acse.aspete.gr) αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.

6. Κατά την ημέρα της προσωπικής συνέντευξης, οι υποψήφιοι καλούνται να καταθέσουν στη γραμματεία του ΠΜΣ τα κάτωθι δικαιολογητικά σε έντυπη μορφή:
Τίτλος σπουδών με σειρά βαθμού διπλώματος σε σχέση με τους βαθμούς των υπολοίπων αποφοίτων στην ίδια Σχολή/Τμήμα και ακαδημαϊκό έτος. Για τους απόφοιτους ΑΕΙ του εξωτερικού, απαιτείται βεβαίωση ισοτιμίας και αντιστοιχίας από το ΔΟΑΤΑΠ.
Αναλυτική βαθμολογία.
Αποδεικτικό επαρκούς γνώσης της αγγλικής γλώσσας και ενδεχομένως πρόσθετων ξένων γλωσσών.
Αστυνομική ταυτότητα.
Αποδεικτικό ερευνητικής ή επαγγελματικής δραστηριότητας (εφόσον υπάρχει).
Άλλοι τίτλοι μεταπτυχιακών σπουδών (εφόσον υπάρχουν). 
Συστατικές επιστολές.

7. Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ (http://acse.aspete.gr), στο τηλέφωνο 210 2896922 και στο email secretariat.acse@aspete.gr.
 Proslipsis.gr
Αθήνα, 6 Μαΐου 2015
Ο Διευθυντής του ΠΜΣ
Αναπλ. Καθηγητής Π. Αστερής


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved