nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Διοίκηση Επιχειρήσεων

Αθήνα 24.4.2016, 16:17

Θέσεις σπουδαστών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στην Οικονομική και Διοικητική Επιστήμη, προκηρύσσει το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Το Πρόγραμμα οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης:  ΜΒΑ «Master in Business Administration» (Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων), με τις ακόλουθες Κατευθύνσεις:
1) Γενική Διοίκηση (General Management)
2) Διεθνείς Επιχειρηματικές Σχέσεις (International Business)
3) Marketing
4) Μεταφορές και Ναυτιλία (Transportation & Shipping)
5) Χρηματοοικονομικά (Finance)
 Proslipsis.gr
Στο Πρόγραμμα εγγράφονται πτυχιούχοι των Tμημάτων Οικονομικής και Διοικητικής επιστήμης ή άλλων ειδικοτήτων και επιστημών Πανεπιστημιακών ή Πολυτεχνικών Σχολών, Πολυτεχνείων καθώς και πτυχιούχοι αvτίστοιχων τμημάτων αναγνωρισμένων ισότιμων Πανεπιστημίων της αλλοδαπής.

Στον 11ο κύκλο του προγράμματος που θα αρχίσει τον Νοέμβριο του 2016, θα εισαχθούν 30 μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν από την 11 Μαΐου έως τις 10 Ιουνίου στην Γραμματεία του τμήματος Οικονομικών Επιστημών, τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Έντυπη αίτηση (το έντυπο παραλαμβάνεται από την γραμματεία ή στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ: http://www.econ.duth.gr/postgrad/info/aithsh.doc/).
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.
3. Επίσημο αντίγραφο προπτυχιακού τίτλου σπουδών (με βαθμό 6,5 και άνω κατά προτίμηση). Γίνονται αποδεκτοί και όσοι αποδεδειγμένα θα αποφοιτήσουν έως τις 31 Οκτωβρίου 2016.
4. Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (με ακριβή Μ.Ο.).
5. Δύο συστατικές επιστολές από διδάσκοντες κατά την διάρκεια του προπτυχιακού κύκλου σπουδών του υποψήφιου, και εφόσον είναι δυνατόν και μία συστατική επιστολή από εργοδότη του υποψήφιου.
6. Αποδεικτικό αγγλικής γλώσσας που μπορεί να είναι: Proficiency του Cambridge University ή του University of Michigan, ή Toefl 215 (computer based) και άνω ή IELTS 6 και άνω. Δεν ζητείται αποδεικτικό αγγλικής γλώσσας όταν ο υποψήφιος έχει αποφοιτήσει από αγγλόφωνο πανεπιστήμιο. Proslipsis.gr
7. Έκθεση ενδιαφερόντων, όπου αναφέρονται οι λόγοι για τους οποίους ο υποψήφιος επιθυμεί την εισαγωγή του στο ΠΜΣ του τμήματος και τους γενικότερους στόχους του ( επιστημονικούς, επαγγελματικούς κλπ)..
8. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας, άλλα πτυχία, κ.λ.π.
9. Υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου για την μη συμμετοχή του σε άλλο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα ή το εξωτερικό.
10. Δυο πρόσφατες φωτογραφίες.
11. Αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας.

Η διαδικασία των υποψηφίων που έχουν προσκομίσει τα δικαιολογητικά τους εμπρόθεσμα γίνεται σε τρεις φάσεις:
- Πρώτη φάση: Η Επιτροπή του Προγράμματος αξιολογεί τις υποβληθείσες αιτήσεις και προκρίνει για συνέντευξη τον σχετικό αριθμό υποψηφίων.
- Δεύτερη φάση: Οι υποψήφιοι που έχουν προκριθεί για την φάση αυτή περνούν από συνέντευξη από μέλη της Επιτροπής του Προγράμματος. Η συνέντευξη θα γίνει στις 15 Ιουνίου 2016, ημέρα Τετάρτη σε αίθουσα του τμήματος Οικονομικών Επιστημών.
- Τρίτη φάση: Η Επιτροπή του Προγράμματος συνεδριάζει και καταρτίζει την λίστα των υποψηφίων, που εισάγονται στο Πρόγραμμα όπως επίσης και λίστα επιλαχόντων που δεν ξεπερνά το 20% των θέσεων φοίτησης στο Πρόγραμμα. Η Επιτροπή του Προγράμματος για την κατάρτιση της λίστας των υποψηφίων, που εισάγονται, συναξιολογεί τα προσόντα των υποψηφίων και τον βαθμό πληρότητας αυτών, με πολυκριτηριακή μέθοδο σύμφωνα με τον κανονισμό του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών.

Διευκρινίζεται ότι το ανωτέρω ΜΒΑ απαιτεί την καταβολή διδάκτρων από τους σπουδαστές δυο χιλιάδων και πεντακοσίων (2.500) ευρώ ετησίως και δεν χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.
 Proslipsis.gr
Πρόσθετες πληροφορίες παρέχονται από την Αναπληρώτρια Γραμματέα του Τμήματος (τηλ. 25310-39824-39825-39826) ή στην ιστοσελίδα του: http://www.econ.duth.gr.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved