nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων

Αθήνα 18.7.2017, 22:20

Αυτοδύναμο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με θέμα: «Αρχιτεκτονική και Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων» (Master of Science in Architectural and Structural Restoration of Historic Buildings and Groups) υλοποιεί στην πόλη των Τρικάλων το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Πειραιά.

Το εγκεκριμένο (ΦΕΚ Β΄ αρ. 2364/2017) Πρόγραμμα είναι πλήρους φοίτησης, διάρκειας 3 εξαμήνων (1ο εξάμηνο κοινό, 2ο εξάμηνο μαθημάτων κατεύθυνσης, 3ο εξάμηνο εκπόνησης Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας), με τις εξής δύο κατευθύνσεις: α) Αρχιτεκτονική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων και β) Δομοστατική Αποκατάσταση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων. Proslipsis.gr

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι ΑΕΙ (Πανεπιστήμια, ΤΕΙ κ.ά.) της ημεδαπής ή ομοταγών αναγνωρισμένων
ιδρυμάτων της αλλοδαπής, οι οποίοι επιθυμούν να αποκτήσουν επιστημονική εξειδίκευση στην ευρύτερη γνωστική περιοχή του. και προέρχονται από Σχολές και Τμήματα Πολυτεχνείων, Πολυτεχνικές Σχολές Πανεπιστημίων, Τμήματα Μηχανικών ΤΕ, Τμήματα Μηχανικών ΑΣΠΑΙΤΕ, Τμήματα Ιστορικά - Αρχαιολογικά Φιλοσοφικών Σχολών Πανεπιστημίων ή άλλων επιστημονικών πεδίων και ειδικοτήτων που κατά περίπτωση δύνανται να κριθούν ως συναφή.

Οι εγγραφές στο Πρόγραμμα πραγματοποιούνται κατά το δεύτερο 15θήμερο του Σεπτεμβρίου ενώ τα μαθήματα αρχίζουν την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και πραγματοποιούνται στα Τρίκαλα Θεσσαλίας στην ελληνική γλώσσα. Για την απόκτηση του ΜΔΕ απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε οκτώ (8) μαθήματα σε δύο (2) εξάμηνα και – στη συνέχεια – η εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας. Η κανονική χρονική διάρκεια για την απόκτηση του Μ.Δ.Ε. ορίζεται σε τρία εξάμηνα. Το ΠΜΣ - ΑΔΟΑΠ αυτοχρηματοδοτείται και τα συνολικά δίδακτρα είναι 2.800 ευρώ ανά φοιτητή, τμηματικά καταβαλλόμενα σε τρεις δόσεις, η κάθε μία πριν την έναρξη του αντίστοιχου εξαμήνου.
 Proslipsis.gr
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν, από τη δημοσίευση της παρούσας Πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος έως και τις 14 Αυγούστου 2017, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info.adoap@puas.gr πλήρως συμπληρωμένα, την Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος και τον Πίνακα Στοιχείων Υποψηφίου, τα οποία είναι διαθέσιμα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΠΜΣ – ΑΔΟΑΠ [www.adoap.gr – βλ. το πεδίο Υποψηφιότητα – Έντυπα Υποβολής Υποψηφιοτήτων] καθώς και τα ακόλουθα
δικαιολογητικά:
1. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.
2. Πλήρες Βιογραφικό Σημείωμα, το οποίο θα περιλαμβάνει στοιχεία για τις σπουδές και, εφόσον υπάρχουν, στοιχεία για την
επιστημονική και επαγγελματική δραστηριότητα του υποψηφίου.
3. Αντίγραφα τίτλων σπουδών (Διπλώματα, Πτυχία, Μεταπτυχιακά) και πιστοποιητικά αναλυτικής βαθμολογίας (ή Παραρτήματα
Διπλωμάτων) ή, εφόσον δεν υπάρχουν ακόμα τίτλοι σπουδών, στοιχεία από τα οποία προκύπτει ότι αναμένεται η ολοκλήρωση των σπουδών του υποψηφίου έως το πέρας της προθεσμίας των εγγραφών στο ΠΜΣ (30 Σεπτεμβρίου 2017). Επίσης, αναγνώριση και ισοτιμία από το ΔΟΑΤΑΠ (για Πανεπιστήμια της αλλοδαπής).
4. Πιστοποιητικά γνώσης ξένης γλώσσας(εφόσον υπάρχουν).
5. Αποδεικτικά Επαγγελματικής ή/και Εκπαιδευτικής Εμπειρίας ή/και Επιστημονικής – Ερευνητικής δραστηριότητας (εάν υπάρχουν).
6. Συστατικές επιστολές (εφόσον υπάρχουν).

Για την επιλογή των Μεταπτυχιακών Φοιτητών θα ληφθούν υπόψη ο βαθμός πτυχίου ή διπλώματος, η βαθμολογία στα προπτυχιακά μαθήματα που είναι σχετικά με τα μαθήματα του Π.Μ.Σ., η επίδοση στη διπλωματική ή πτυχιακή εργασία (εάν αυτή προβλέπεται σε προπτυχιακό επίπεδο) και στη μεταπτυχιακή διπλωματική εργασία (εάν έχουν ολοκληρώσει και άλλο ΠΜΣ), η
ερευνητική και εν γένει επιστημονική δραστηριότητα, η καλή γνώση ξένης γλώσσας – κατά προτίμηση των πλέον ομιλούμενων
γλωσσών της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Αγγλικής, Γαλλικής, Γερμανικής, Ιταλικής ή Ισπανικής), η πιστοποίηση γνώσης της ελληνικής γλώσσας για αλλοδαπούς υποψήφιους και η συνέντευξη των υποψηφίων. Η εκπαιδευτική, επαγγελματική και εν γένει επιστημονική δραστηριότητα συνεκτιμώνται. Οι υποψήφιοι θα κληθούν σε συνέντευξη σε εύθετο χρόνο και αφού ειδοποιηθούν εγκαίρως με ηλεκτρονικό μήνυμα. Proslipsis.gr

Πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210-5381364 (Γραμματεία Τμ. Πολιτικών Μηχανικών ΑΕΙ Πειραιά ΤΤ), 6932-714215, 6984991363 ή στο e-mail info.adoap@puas.gr.

Η Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος στο ΠΜΣ - ΑΔΟΑΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2017 - 2018 είναι διαθέσιμη στον σύνδεσμο https://adoap.gr/candidacy/call.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του ΠΜΣ – ΑΔΟΑΠ www.adoap.gr.


© Proslipsis.gr
Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στην Proslipsis.gr. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή.
Εμπορικά sites που αναπαράγουν κείμενα παρανομούν και παρασιτούν. Οφείλετε να τα καταδικάζετε.
 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved