nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Βιολογία της Άσκησης

Proslipsis.gr | Αθήνα 5.7.2018, 17:26

Η Σχολή Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, στο πλαίσιο λειτουργίας από το ακαδημαϊκό έτος 1998-1999, του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στο γνωστικό αντικείμενο «Βιολογία της Άσκησης», με την απόφαση επανίδρυσης (αριθμός ΚΑΔ 34048 σε αναμονή της δημοσίευσής της σε ΦΕΚ), για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 προκηρύσσει διαγωνισμό για την εισαγωγή 12 μεταπτυχιακών φοιτητών.

Α) Για την απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών: Γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι όλων των Τμημάτων Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή της ναλλοδαπής, και υπό ορισμένες προϋποθέσεις και πτυχιούχοι ΑΕΙ και ΤΕΙ προερχόμενοι από Τμήματα συγγενή της επιστημονικής περιοχής του προγράμματος. Proslipsis.gr

Τα επιμέρους γνωστικά αντικείμενα στα οποία θα μπορούσαν να εκπαιδευθούν οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είναι: α) Κατεύθυνση: Αθλητική Βιομηχανική, Κινησιολογία και Εργονομία (2 θέσεις), β) Κατεύθυνση: Εργοφυσιολογία, Διατροφή –Άσκηση και Ποιότητα Ζωής (6 θέσεις) και γ) Κατεύθυνση: Αθλητιατρική, Αθλητική Φυσικοθεραπεία και Αποκατάσταση (4 θέσεις). 

Σημειώνεται δε ότι οι προαναφερόμενοι επιστημονικοί κλάδοι θα κάνουν δεκτούς καθ’ υπέρβαση υποψηφίους, που πληρούν τις προϋποθέσεις και είναι υπότροφοι του ΙΚΥ.

Η παρακολούθηση των μαθημάτων και των εργαστηρίων είναι υποχρεωτική και οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών ύστερα από επιτυχή εξέταση σε μαθήματα κορμού, υποχρεωτικά, κατ’ επιλογή υποχρεωτικά και την εκπόνηση μεταπτυχιακής διατριβής. Η διάρκεια σπουδών για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών είναι τουλάχιστον διετής. Στους αποφοίτους παρέχεται η δυνατότητα να συνεχίσουν σπουδές για την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος.

Η αξιολόγηση και τελική επιλογή των υποψηφίων για απόκτηση Μεταπτυχιακού Διπλώματος Σπουδών θα γίνει από τη Συντονιστική Επιτροπή του Προγράμματος με συνεκτίμηση των εξής κριτηρίων: α) βαθμός πτυχίου, β) βαθμολογία προπτυχιακών μαθημάτων που σχετίζονται με το γνωστικό αντικείμενο της Βιολογίας της Άσκησης, γ) πτυχιακή εργασία ή επιπλέον έτη σπουδών, δ) ανακοινώσεις - δημοσιεύσεις, ε) κατοχή δεύτερου πτυχίου, στ) αποδεδειγμένη επαγγελματική εμπειρία, ζ) προφορική συνέντευξη και η) απόδοση σε σύνθετο γραπτό διαγώνισμα στο γνωστικό αντικείμενο της επιλογής του υποψηφίου. Proslipsis.gr

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι για απόκτηση μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών πτυχιούχοι ή τελειόφοιτοι ΑΕΙ και ΤΕΙ να υποβάλουν:
1. Αίτηση συμμετοχής, από τις 3/9/2018 έως τις 7/9/2018 (ώρες 10:00 – 14:00). Το ειδικό έντυπο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το προμηθευτούν από τη Γραμματεία του ΠΜΣ ή από την ηλεκτρονική διεύθυνση: http://www.phed.uoa.gr/metaptyxiakes νspoydes/metaptyxiakos-kyklosspoydon/biologia-ths-askhshs/eisagwgikes-e3etaseis.html
2. Βιογραφικό σημείωμα i
3. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή βεβαίωση περάτωσης σπουδών
4. Δημοσιεύσεις σε περιοδικά με κριτές, εάν υπάρχουν
5. Αποδεικτικά επαγγελματικής ή ερευνητικής δραστηριότητας, εάν υπάρχουν
6. Φωτοτυπία δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας
7. Δύο συστατικές επιστολές.
8. Πιστοποιητικό γλωσσομάθειας αγγλικής γλώσσας, επιπέδου C1 σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο πιστοποίησης τίτλων γλωσσομάθειας (άρθρο 1, Π.Δ. 146/2007, παράρτ. Γ’).
9. Πιστοποιητικό γνώσης για χρήση Ηλεκτρονικών Υπολογιστών σε προγράμματα κειμενογράφου, υπολογιστικών φύλλων, παρουσιάσεων, υπηρεσιών διαδικτύου ή άλλο σύγχρονο λογισμικό πρόγραμμα.
Οι φοιτητές από ιδρύματα της αλλοδαπής πρέπει να προσκομίσουν πιστοποιητικό αντιστοιχίας και ισοτιμίας του πτυχίου τους από τον ΔΟΑΤΑΠ, σύμφωνα με το άρ.34, παρ. 7 του Ν. 4485/17.

Οι γραπτές εξετάσεις θα γίνουν στις 10 Σεπτεμβρίου 2018 και οι προφορικές συνεντεύξεις στις 11 και 12 Σεπτεμβρίου 2018 (θα ανακοινωθεί αναλυτικό πρόγραμμα εγκαίρως).

Το Πρόγραμμα προκηρύσσεται για εικοστή πρώτη συνεχή χρονιά και αρχίζει την 15η Οκτωβρίου 2018.

Η εξεταστέα ύλη διατίθεται από τη Γραμματεία (ή στο Link: http://www.phed.uoa.gr/metaptyxiakes-spoydes/metaptyxiakos-kyklos-spoydon/biologia-thsaskhshs/eisagwgikes-e3etaseis.html) του ΠΜΣ, όπου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες (Γραμματέας: Ξένια Κολωνιάρη, e-mail: xkoloniari@.uoa.gr, gradbio@phed.uoa.gr, http://www.phed.uoa.gr). Proslipsis.gr

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved