nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στην εφαρμοσμένη δημόσια υγεία (27/2/07)


Αθήνα 27.2.2007, 08:22
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία» οργανώνει η Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας σε σύμπραξη με το Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας το Ακαδημαϊκό Έτος 2007 – 2008.

Το πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) με τίτλο Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία στις εξής επιμέρους εξειδικεύσεις:
1. Λειτουργοί Δημόσιας Υγείας
2. Πρότυπα και συμπεριφορές Υγείας – Προαγωγή Υγείας

Δεκτοί για φοίτηση θα γίνουν 32 πτυχιούχοι Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ) και ειδικότερα Τμημάτων Δημόσιας Υγιεινής, Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Επισκεπτών -τριών Υγείας , καθώς και Σχολών σχετικών με Επιστήμες Υγείας και Κοινωνικές Επιστήμες.

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (Μ.Δ.Ε.) ορίζεται σε δύο διδακτικά εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης διπλωματικής εργασίας.

Για την επιλογή των υποψηφίων σπουδαστών λαμβάνεται υπόψη:
*
Εξετάσεις στην Αγγλική Γλώσσα σε κείμενα και ορολογία Δημόσιας Υγείας.  Όσοι επιτύχουν στις εξετάσεις αξιολογούνται στα παρακάτω στοιχεία:
1. Επίπεδο και συνάφεια προηγουμένων σπουδών με το αντικείμενο του Μεταπτυχιακού
2. Ο βαθμός πτυχίου.
3. Η βαθμολογία σε συναφή προπτυχιακά μαθήματα και σε συναφή πτυχιακή εργασία, όπου αυτή υπάρχει.
4. Οι σχετικές επιστημονικές εργασίες, δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις ή άλλη ερευνητική δραστηριότητα, συναφείς με το αντικείμενο.
5. Η επαγγελματική εμπειρία του υποψηφίου.
6. Οι γνώσεις και η εμπειρία του υποψηφίου στη χρήση Ηλεκτρονικών υπολογιστών και στατιστικών πακέτων ανάλυσης δεδομένων.
7. Συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ και ΕΠ ή από μέλη ερευνητικών κέντρων και σχετικών φορέων, σύμφωνα με το συνημμένο έντυπο το οποίο διατίθεται από τη γραμματεία της Ε.Σ.Δ.Υ.
8. Η αξιολόγηση από τα μέλη της επιτροπής επιλογής κατά την προσωπική συνέντευξη του υποψηφίου.

Το Ακαδημαϊκό Έτος θα αρχίσει στις 1/10/2007 και θα λήξει στις 30/9/2008 . Τα μαθήματα θα είναι πρωινά και η φοίτηση υποχρεωτική και κατά συνέπεια οι έχοντες την ιδιότητα του Δημοσίου Λειτουργού πρέπει να έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια. Το κόστος φοίτησης θα ανέρχεται στο ποσόν των 2.400 ευρώ.

Δικαιολογητικά
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά έως και 23 Μαρτίου 2007 κατά τις εργάσιμες ημέρες και από 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ. στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της Ε.Σ.Δ.Υ. (Λ. Αλεξάνδρας 196) σε κλειστό φάκελο:
- Αίτηση – Βιογραφικό σημείωμα ( όπως το συνημμένο έντυπο, το οποίο διατίθεται από τη γραμματεία της Ε.Σ.Δ.Υ. και παρέχεται σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα www.nsph.gr ) – ( για τους υποψήφιους υπηρετούντες στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα, θα πρέπει η αίτηση να συνοδεύεται από την έγγραφη σύμφωνη γνώμη του άμεσου προϊσταμένου τους, προκειμένου να υπάρχει η προϋπόθεση χορήγησης εκπαιδευτικής άδειας από την Υπηρεσία τους, διάρκεια ενός (1) έτους, σε περίπτωση επιλογής τους).
- Αντίγραφο πτυχίου και αναγνώριση ΔΙΚΑΤΣΑ για όσους έχουν τίτλους από Α.Ε.Ι της αλλοδαπής (επικυρωμένο).
- Βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας (επικυρωμένη)
- Φωτοτυπία ταυτότητα (επικυρωμένη)
- Μια (1) πρόσφατη φωτογραφία
- Δύο συστατικές επιστολές από Μέλη ΔΕΠ και ΕΠ ή από μέλη ερευνητικών κέντρων και σχετικών φορέων όπως το συνημμένο έντυπο, το οποίο διατίθεται από τη γραμματεία της Ε.Σ.Δ.Υ. (υποβάλλονται εσώκλειστες σε φάκελο υπογεγραμμένο)
- Βεβαίωση προϋπηρεσίας.
- Βεβαίωση γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
- Αντίγραφα δημοσίευσης και ανακοίνωσης συναφούς με το αντικείμενο του Μ.Π.Σ. «Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία».

Στο πλαίσιο του προγράμματος θα δοθούν δύο υποτροφίες (400 € εκάστη) στους δύο πρώτους αποφοιτήσαντες στις εξετάσεις της Α’ Περιόδου.
Οι εξετάσεις στην Αγγλική Γλώσσα θα διενεργηθούν στις 27/4/ 2007 στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και ώρα 13:00 – 15:00. Οι προσωπικές συνεντεύξεις θα γίνουν από 16/5 έως 30/5 , σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Σχολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved