nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στη μοριακή βιολογία - βιοϊατρική από το Πανεπιστήμιο Κρήτης (22/3/07)


Αθήνα 22.3.2007, 08:09
Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη «Μοριακή Βιολογία-Βιοϊατρική» οργανώνουν τα Τμήματα Βιολογίας και Ιατρικής του Πανεπιστημίου Κρήτης, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ι.Τ.Ε.

Το πρόγραμμα οδηγεί στη λήψη: α) Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης (ΜΤΕ) στη «Μοριακή Βιολογία-Βιοϊατρική», μετά από κύκλο σπουδών διάρκειας τεσσάρων έως έξι ακαδημαϊκών εξαμήνων, και β) Διδακτορικού Τίτλου (ΔΤ) σε πέντε έως οκτώ επιπλέον διδακτικά εξάμηνα. 

Στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης γίνονται δεκτοί κάτοχοι πτυχίου ή τελειόφοιτοι ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμου πτυχίου ΑΕΙ της αλλοδαπής ή πτυχιούχοι ΤΕΙ προερχόμενοι από Τμήματα: Ιατρικής, Βιολογίας, Κτηνιατρικής, Φαρμακευτικής, Χημείας, Χημικών Μηχανικών, Πληροφορικής και συναφών ειδικοτήτων ΑΕΙ, Φυσικής, Μαθηματικών, Στατιστικής καθώς και από Τμήματα Γεωπονικών Πανεπιστημίων, σύμφωνα με τις προϋποθέσεις που προβλέπει ο Ν. 2327/95 όπως συμπληρώθηκε από τον Ν. 2916/2001 και ο Κανονισμός Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και του παρόντος προγράμματος.

Η επιλογή γίνεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:
- Βαθμός Πτυχίου ή βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας για τους τελειόφοιτους.
- Επίδοση σε προπτυχιακά μαθήματα σχετικά με την ειδίκευση.
- Αποδεδειγμένη επάρκεια της Αγγλικής γλώσσας.
- Αξιολόγηση συστατικών επιστολών.
- Προσωπική συνέντευξη.
- Κάθε άλλο στοιχείο σχετικό με τα προσόντα του/της υποψηφίου/ας που αποδεικνύεται από τα δικαιολογητικά που κατατίθενται.

Στο πρόγραμμα Διδακτορικού Τίτλου γίνονται δεκτοί κάτοχοι Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης, από ΑΕΙ της ημεδαπής ή της αλλοδαπής σε γνωστικό αντικείμενο, που κατά την κρίση της αρμόδιας Επιτροπής του Τμήματος Βιολογίας του Παν. Κρήτης αντιστοιχεί απόλυτα στο αντικείμενο και την ποιότητα σπουδών του Π.Μ.Σ. στη «Μοριακή Βιολογία-Βιοϊατρική».

Η επιλογή γίνεται με βάση τα ακόλουθα κριτήρια:
- Βαθμός Μ.Τ.Ε.
- Επίδοση σε μεταπτυχιακά μαθήματα σχετικά με την ειδίκευση.
- Αποδεδειγμένη επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.
- Αξιολόγηση συστατικών επιστολών.
- Προσωπική συνέντευξη (θα πραγματοποιηθούν στις 7 και 8 Μαΐου 2007, στο Ηράκλειο Κρήτης).
- Κάθε άλλο στοιχείο σχετικό με τα προσόντα του/της υποψηφίου/ας που αποδεικνύονται από τα δικαιολογητικά που κατατίθενται.

Σημειώνεται ότι το Ινστιτούτο Μοριακής Βιολογίας και Βιοτεχνολογίας του Ι.Τ.Ε. θα χορηγήσει υποτροφίες στους φοιτητές που θα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις στον πίνακα αποτελεσμάτων κατά τη διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να καταθέσουν μέχρι 20 Μαΐου 2007 στη Γραμματεία του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης (κ. Χαρ. Ζαφειροπούλου ή κ. Ελ. Λαρεντζάκη, τηλ.: 2810-394401, 394402, φαξ: 2810-394404) τα ακόλουθα δικαιολογητικά: 
- Αίτηση, με την ένδειξη «Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Μοριακή Βιολογία-Βιοϊατρική»
- Δύο Φωτογραφίες ταυτότητας.
- Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου ή ΜΤΕ. Στην περίπτωση που ο Μ.Τ.Ε. δεν υπάρχει κατά την υποβολή των δικαιολογητικών, ο υποψήφιος εφόσον επιλεγεί για να αρχίσει σπουδές διδακτορικού, θα πρέπει το αργότερο στις αρχές Νοεμβρίου να προσκομίσει το Μ.Τ.Ε.
- Βεβαίωση ισοτιμίας από το ΔΟΑΤΑΠ (
www.doatap.gr) για τους υποψήφιους που προέρχονται από πανεπιστημιακές σχολές της αλλοδαπής.
- Πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας (νομίμως επικυρωμένο).
- Πλήρες βιογραφικό σημείωμα, που θα περιλαμβάνει στοιχεία για τις σπουδές, την ερευνητική ή την επαγγελματική δραστηριότητα, τις πιθανές επιστημονικές εργασίες και τα ενδιαφέροντα του υποψηφίου.
- Τεκμηρίωση επαρκούς γνώσης Αγγλικής ή άλλων ξένων γλωσσών, για τους δε αλλοδαπούς τεκμηρίωση γνώσης της Αγγλικής και της Ελληνικής γλώσσας.
- Έκθεση σχετική με τους λόγους μεταπτυχιακών σπουδών.
- Τρεις συστατικές επιστολές, οι οποίες θα αποσταλούν απ' ευθείας στο Τμήμα Βιολογίας του Π.Κ.
- Δήλωση του Ν. 1599/86 ότι δεν είναι εγγεγραμμένοι σε Π.Μ.Σ άλλου Τμήματος.
- Κάθε άλλο στοιχείο που, κατά τη γνώμη των υποψηφίων, θα συνέβαλλε ώστε η επιτροπή αξιολόγησης να σχηματίσει πληρέστερη και πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Έντυπα Αίτησης, Έκθεσης και Συστατικών Επιστολών παρέχονται από τη γραμματεία του μεταπτυχιακού.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved