nmathioud for ProslipsisGR - Widget





ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 







 
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου | Θέσεις στο Μεταπτυχιακό: Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου

Proslipsis.gr | Αθήνα 9.1.2021, 03:55

Το Τμήμα Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων της Σχολής Γεωπονίας και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει 20 θέσεις σπουδών στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο: «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιόλαδου» (Master of Science (M.Sc.) in Technology and Quality of Table Olives and Olive Oil).

Το Πρόγραμμα διοργανώνεται για τρίτη συνεχή χρονιά και αναμένεται να ξεκινήσει το εαρινό εξάμηνο(Μάρτιο) του ακαδημαϊκού έτους 2020-2021. 

Καλούνται όσοι κατέχουν τα τυπικά προσόντα, όπως αυτά προσδιορίζονται στη ανηρτημένη πρόσκληση στον  ιστοχώρο του Πανεπιστημίου, να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση του Πανεπιστημίου, σκοπός του προγράμματος είναι η παροχή υψηλού επιπέδου γνώσεων σε θέματα που αφορούν στην εκπαίδευση νέων επιστημόνων, που θα ήθελαν να εξειδικευτούν σε αντικείμενα του ελαιοκομικού τομέα. 

Απευθύνεται  σε αποφοίτους ΑΕΙ, που σχετίζονται με την καλλιέργεια του δένδρου της ελιάς, καθώς και την παραγωγή και την τεχνολογία της ελιάς, του ελαιολάδου αλλά και των τροφίμων και της εστίασης, σε στελέχη εργαστηρίων, σε συμβούλους, αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με την επιτραπέζια ελιά το ελαιόλαδο την παραγωγή και την τεχνολογία τους, συμπεριλαμβανομένων και όλων των μεταποιημένων προϊόντων τους.

Η διάρκεια του Προγράμματος είναι τρία εξάμηνα και η παρακολούθηση του οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) «Τεχνολογία και Ποιότητα Επιτραπέζιας Ελιάς και Ελαιολάδου / Master οf Science (M.Sc) in Technology and Quality of  Οlives and Olive Oil».

Στο Πρόγραμμα γίνονται δεκτοί μετά από επιλογή, πτυχιούχοι από όλα τα Τμήματα των ΑΕΙ (Πανεπιστημιακής και Τεχνολογικής εκπαίδευσης), της ημεδαπής ή των ομοταγών αναγνωρισμένων ιδρυμάτων της αλλοδαπής, το αντικείμενο σπουδών των οποίων είναι συναφές με το ευρύτερο γνωστικό αντικείμενο της Επιστήμης και Τεχνολογίας των Τροφίμων, της Γεωπονίας, της Χημείας και της Οικονομίας και γενικότερα των Εφαρμοσμένων Επιστημονικών Αντικειμένων του Αγροδιατροφικού Τομέα, χωρίς να αποκλείονται άλλοι πτυχιούχοι ΑΕΙ με αποδεδειγμένη  επαγγελματική εμπειρία στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες αιτήσεων έχουν αναρτηθεί στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος καθώς και τα ΦΕΚ ίδρυσης και κανονισμού είναι επίσης αναρτημένα στην ιστοσελίδα του Τμήματος ΕΠΙ.ΤΕ.ΤΡΟ. http://fst.uop.gr/index.php/2016-04-08-09-18-11.

 

 



 

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved