nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων από την ΕΕΔΕ (30/8/07)

 

Αθήνα 30.8.2007, 14:12
Μεταπτυχικαό πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων θα υλοποιήσει η Ελληνική Εταιρία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στην Αθήνα από την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό για τα ελληνικά δεδομένα Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα που διεξάγεται από το 1989 με εξαιρετική επιτυχία και κάτω από την αναγνώριση των Επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα είναι ειδικά σχεδιασμένο για στελέχη επιχειρήσεων και οργανισμών τα οποία επιθυμούν να προετοιμαστούν έγκαιρα για θέσεις αυξημένης ευθύνης και γενικότερων καθηκόντων (general management). Από την έναρξη του Προγράμματος έχουν  αποφοιτήσει Πανελλαδικά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο, Λάρισα, Ρόδο, Λαμία, Βόλο, Κοζάνη, Δράμα , Κομοτηνή και Καλαμάτα) 2. 500 στελέχη που ήδη πραγματοποιούν επιτυχημένη καριέρα στο χώρο των επιχειρήσεων.

Παράλληλα απευθύνεται και σε επιτυχημένους μάνατζερ, με στόχο την ανανέωση και τον εκσυγχρονισμό των γνώσεών τους ώστε να συνδυάζονται με τη συνεχώς συσσωρευμένη εμπειρία τους. Τέλος, σ’ αυτό μπορούν να φοιτήσουν σε κάποια αναλογία νέα ακόμη στελέχη από όλους τους τομείς, που έχουν όμως σημειώσει ιδιαίτερη επίδοση στις σπουδές τους και επιθυμούν να συμπληρώσουν τις ελλείψεις τους σε θέματα Μάνατζμεντ, συμβάλλοντας έτσι στο δυναμισμό και τον προβληματισμό της ομάδας.

Όλοι οι υποψήφιοι σπουδαστές πρέπει να είιναι απόφοιτοι ΑΕΙ - ΤΕΙ και να έχουν επαγγελματική εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών.

Το Πρόγραμμα προσφέρει στους σπουδαστές τη δυνατότητα να ανανεώσουν, εκσυγχρονίσουν και διευρύνουν τις γνώσεις τους στον τομέα της Διοίκησης των Επιχειρήσεων και να αναπτύξουν περαιτέρω τις ικανότητες τους, χωρίς να χρειαστεί να εγκαταλείψουν την εργασία τους για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα ή να μετακινηθούν σε άλλες χώρες για το σκοπό αυτό.

Η ποιότητα  της προσφερόμενης εκπαίδευσης στηρίζεται σε σημαντικό βαθμό στην παρακολούθηση των σύγχρονων εξελίξεων στο διεθνή επιχειρησιακό στίβο μια που η επιχειρηματική δραστηριότητα αποκτά όλο και πιο έντονα Παγκόσμιο χαρακτήρα.

Το διδακτικό προσωπικό αποτελεί πετυχημένο συνδυασμό Καθηγητών με έμπειρους μάνατζερ, διακεκριμένους εισηγητές και προσωπικότητες από το χώρο των επιχειρήσεων.

Το κόστος μπορεί να καλυφθεί με το 0,45% της επιπλέον εργοδοτικής εισφοράς που καταβάλλουν οι εταιρίες για την ενίσχυση των προγραμμάτων Επαγγελματικής Εκπαίδευσης του ΟΑΕΔ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Ν. Βλασσόπουλο  ή στον  κ. Μ. Φιτέογλου στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΕΔΕ, Λ. Ιωνίας 200 και Ιακωβάτων 61, 111 44 Κάτω Πατήσια, τηλ.: 210-2112000, 9, φαξ: 210-2112 028.  Web site: www.eede.gr, e-mail: mba-programs@eede.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved