nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Παρουσίαση του προγράμματος MBA in Banking του ALBA (22/3/08)


Αθήνα 22.3.2008, 13:02
Ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος: "MBA in Banking" για το έτος 2008, διοργανώνει τo ALBA Graduate Business School την Τετάρτη 26 Μαρτίου και ώρα 6.00 μ.μ. στον Σύνδεσμο Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών  (Ξενοφώντος 5, 105 57, Αθήνα).

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, είναι πλήρους φοίτησης και απευθύνεται σε δυναμικά, ανερχόμενα στελέχη τραπεζικών επιχειρήσεων και χρηματοπιστωτικών οργανισμών, που επιθυμούν να φοιτήσουν στο ALBA Graduate Business School χωρίς να διακόψουν την εργασία τους, αποκτώντας ένα επιπλέον ισχυρό εφόδιο που θα δώσει νέα ώθηση στη σταδιοδρομία τους. Διδάσκεται στην αγγλική γλώσσα και μπορεί να ολοκληρωθεί σε διάστημα από 24 έως 48 μήνες, ανάλογα με το ρυθμό φοίτησης του σπουδαστή, ενώ έχει πιστοποιηθεί από τον διεθνή οργανισμό πιστοποίησης σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων The Association of MBAs (AMBA), όπως όλα τα προγράμματα MBA του ALBA. Το διδακτικό προσωπικό του προγράμματος αποτελείται από διακεκριμένους Έλληνες και ξένους ακαδημαϊκούς με πλούσια διδακτική, ερευνητική και συμβουλευτική εμπειρία.

Το πρόγραμμα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην παρουσίαση των βασικών αρχών της Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων σε συνδυασμό με τις σύγχρονες εξελίξεις της επιχειρησιακής πρακτικής του τραπεζικού χώρου, πάντα υπό το πρίσμα της ανάπτυξης ικανοτήτων στρατηγικής σκέψης και δράσης.

Όπως κάθε χρόνο, ένας αυστηρά επιλεγμένος αριθμός υποτροφιών διατίθεται για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, οι διαθέσιμες υποτροφίες για φέτος, από το ALBA σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση Τραπεζών, είναι:
• Mία υποτροφία της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για υποψήφιους που εργάζονται στον τραπεζικό κλάδο στην Ελλάδα και
• Δύο Διεθνείς υποτροφίες της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών για υποψήφιους που εργάζονται στον τραπεζικό κλάδο σε χώρες εκτός Ελλάδος.
Οι παραπάνω υποτροφίες καλύπτουν το συνολικό κόστος των διδάκτρων.
•   Μία μερική υποτροφία από την εταιρία Pricewaterhouse Coopers (PwC).
  
Η επιλογή των υποψηφίων για τη χορήγηση υποτροφιών γίνεται από ειδική επιτροπή με βάση συνδυασμό κριτηρίων. Σημειώνεται επίσης ότι οι φοιτητές του ALBA, εφ’ όσον το επιθυμούν, έχουν την δυνατότητα λήψης σπουδαστικού δανείου με ευνοϊκούς όρους από Τράπεζες με τις οποίες το ALBA έχει συνάψει ειδική συμφωνία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για τους αποφοίτους του ALBA, το ποσοστό απορρόφησης στην αγορά εργασίας ξεπερνά το 90%, μέσα στους τρεις πρώτους μήνες από την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Για δηλώσεις συμμετοχής στην παρουσίαση, καθώς και για  περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Βίκυ Μοσχοπούλου, τηλ.: 210-8964531, e-mail: banking@alba.edu.gr ή να επισκέπτονται την ηλεκτρονική διεύθυνση: www.alba.edu.gr/academic/banking.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved