nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις φοιτητών στο μεταπτυχιακό: Στρατηγική Διοικητική Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση 13.11.08


Αθήνα 13.11.2008, 22:34
Θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών στον πρώτο κύκλο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) στη Στρατηγική Διοικητική Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση, προκηρύσσει το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας Οικονομικών και Κοινωνικών Επιστημών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις κατευθύνσεις: α) Λογιστικής και β) Χρηματοοικονομικής. Είναι διάρκειας τριών ακαδημαϊκών εξαμήνων, από τα οποία το τελευταίο αφιερώνεται στην εκπόνηση Μεταπτυχιακής Διπλωματικής Εργασίας και δεν απαιτεί την φυσική παρουσία των φοιτητών.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε έχοντες εργασιακή εμπειρία και εργαζόμενους που δεν επιθυμούν να διακόψουν την εργασία τους για την παρακολούθηση μεταπτυχιακού προγράμματος. Δεκτοί γίνονται πτυχιούχοι: α) του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, β) των Τμημάτων Οικονομικών Επιστημών των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων αντιστοίχων Τμημάτων της αλλοδαπής γ) των Τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων των Πανεπιστημίων της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων αντιστοίχων Τμημάτων της αλλοδαπής και δ) άλλων Τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ με συναφή γνωστικά αντικείμενα.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες των  εργαζομένων, με τις παραδόσεις να γίνονται αποκλειστικά Παρασκευή απόγευμα και Σάββατο.

Στον πρώτο κύκλο του προγράμματος, που θα αρχίσει την δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου 2009, θα εισαχθούν σαράντα μεταπτυχιακοί φοιτητές.

Έντυπη αίτηση καθώς και πληροφορίες σχετικά με τα κριτήρια επιλογής, χορηγούνται από τη Γραμματεία ή από το site του πανεπιστημίου www.uom.gr. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν από 15 Οκτωβρίου 2008 έως 12  Δεκεμβρίου 2008 στη Γραμματεία του ΠΜΣ στη Στρατηγική Διοικητική Λογιστική και Χρηματοοικονομική Διοίκηση, τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Έντυπη αίτηση
2. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα
3. Επίσημο αντίγραφο πτυχίου/διπλώματος
4. Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας με ακριβή Μ.Ο.
5. Δύο συστατικές επιστολές, κατά προτίμηση από μέλη ΔΕΠ (τα έντυπα των συστατικών επιστολών παραλαμβάνονται είτε από τη Γραμματεία του Προγράμματος  είτε από την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου)
6. Αποδεικτικά Επαγγελματικής Εμπειρίας η οποία  αποδεικνύεται με πιστοποιητικά ή βεβαιώσεις επίσημου (δημόσιου) ασφαλιστικού φορέα.
7. Ένα από τα παρακάτω Αποδεικτικά Αγγλικής Γλώσσας:
α) Proficiency του Cambridge ή του Michigan, που να έχει αποκτηθεί την τελευταία δεκαετία από την ημερομηνία λήξεως υποβολής των δικαιολογητικών
β) TOEFL, 213 και άνω (computer-based testing), 79 και άνω (internet-based) [Ο κωδικός για το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας είναι 7006.  Department Code: 82]
γ) IELTS (academic test), 6,0 και άνω (τα αποτελέσματα TOEFL και IELTS κατοχυρώνονται για τέσσερα έτη)
δ) Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας, επίπεδο Γ2
ε) Πτυχίο τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από Αγγλόφωνο Πανεπιστήμιο (το οποίο έχει αναγνωρισθεί από το ΔOATAΠ)
8. Επιστημονικές Δημοσιεύσεις, Διακρίσεις (εάν υπάρχουν)
9. Επιπρόσθετα προσόντα (πτυχία, ξένες γλώσσες, ειδικά σεμινάρια, γνώση Η/Υ, μαθήματα σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, πτυχία συμπληρωματικής εκπαίδευσης, βραβεία) που θα αποδεικνύονται με αντίγραφο επικυρωμένο από την αρχή που το εξέδωσε ή με Υπεύθυνη Δήλωση.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να ζητήσουν από το ETS να στείλει στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας τα αποτελέσματα των εξετάσεων TOEFL. Για την αξιολόγηση της αίτησης απαιτείται η κατάθεση τέλους 60 € στο λογαριασμό του ΠΜΣ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική (Τράπεζα Πειραιώς 5202-038851-560). Στο αποδεικτικό κατάθεσης, που υποβάλλεται με την αίτηση, είναι απαραίτητο να αναγράφεται το όνομα του υποψηφίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στη Γραμματεία του ΠΜΣ, 4ος όροφος, γραφείο 431, κτίριο ΗΘ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Εγνατίας 156, 54006 Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310-891693, φαξ: 2310-891278, e-mail: maf@uom.gr. Οι ώρες εξυπηρέτησης του κοινού είναι Δευτέρα - Παρασκευή, ώρες 11:00 - 13:00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved