nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο μεταπτυχιακό της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας: Εφηρμοσμένη δημόσια υγεία 16/3/09


Αθήνα 16.3.2009, 16:04
Το ακαδημαϊκό έτος 2009 - 2010 στην Εθνική Σχολή Δημόσιας Υγείας θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία», που οργανώνεται από τη Σχολή σε σύμπραξη με το Τμήμα Δημόσιας Υγιεινής του ΤΕΙ Αθήνας.

Το πρόγραμμα απονέμει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης (ΜΔΕ)  με τίτλο Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία στις επιμέρους εξειδικεύσεις: α) Λειτουργοί Δημόσιας Υγείας και β) Πρότυπα και συμπεριφορές Υγείας - Προαγωγή Υγείας.

Στο πρόγραμμα θα γίνουν δεκτοί 32 πτυχιούχοι Ανώτατης Εκπαίδευσης (Πανεπιστημίων και ΤΕΙ) και ειδικότερα Τμημάτων Δημόσιας Υγιεινής, Ιατρικής, Νοσηλευτικής, Επισκεπτών-τριών Υγείας, καθώς και Σχολών σχετικών με Επιστήμες Υγείας και Κοινωνικές Επιστήμες.

Η χρονική διάρκεια του προγράμματος για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης ορίζεται σε δύο διδακτικά εξάμηνα, συμπεριλαμβανομένης της εκπόνησης διπλωματικής εργασίας.

Για την επιλογή των υποψηφίων σπουδαστών λαμβάνεται υπόψη εξετάσεις στην αγγλική γλώσσα σε κείμενα και ορολογία Δημόσιας Υγείας.

Όσοι επιτύχουν στις εξετάσεις αξιολογούνται στα παρακάτω στοιχεία:
1. Επίπεδο και συνάφεια προηγουμένων σπουδών με το αντικείμενο του Μεταπτυχιακού
2. Ο βαθμός πτυχίου.
3. Η βαθμολογία σε συναφή προπτυχιακά μαθήματα και σε  συναφή πτυχιακή εργασία, όπου αυτή υπάρχει.
4. Οι σχετικές επιστημονικές εργασίες, δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις ή άλλη ερευνητική δραστηριότητα, συναφείς με το αντικείμενο.
5. Η επαγγελματική εμπειρία του υποψηφίου.
6. Οι γνώσεις και η εμπειρία του υποψηφίου στη χρήση Ηλεκτρονικών υπολογιστών και στατιστικών πακέτων ανάλυσης δεδομένων.
7. Δύο συστατικές επιστολές από μέλη ΔΕΠ και ΕΠ ή από μέλη ερευνητικών κέντρων και σχετικών φορέων, σύμφωνα με το  συνημμένο έντυπο το οποίο διατίθεται από τη γραμματεία της ΕΣΔΥ. 
8. Η αξιολόγηση από τα μέλη της επιτροπής επιλογής κατά την προσωπική συνέντευξη του υποψηφίου.

Το ακαδημαϊκό έτος θα αρχίσει στις 1 Οκτωβρίου 2009 και θα λήξει στις 30 Σεπτεμβρίου 2010. Τα μαθήματα θα είναι πρωινά και η φοίτηση υποχρεωτική και κατά συνέπεια οι έχοντες την ιδιότητα του Δημοσίου Λειτουργού πρέπει να έχουν εξασφαλίσει σχετική άδεια. Το κόστος φοίτησης θα ανέρχεται στο ποσόν των 2.400 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά  έως και 10 Απριλίου 2009 κατά τις εργάσιμες ημέρες και από 9.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ., στο Γραφείο Πρωτοκόλλου της ΕΣΔΥ, Λ. Αλεξάνδρας 196, σε κλειστό φάκελο:
• Αίτηση - Βιογραφικό σημείωμα (όπως το έντυπο που διατίθεται από τη γραμματεία της ΕΣΔΥ και παρέχεται σε ηλεκτρονική μορφή από την ιστοσελίδα
www.nsph.gr). Για τους υποψήφιους υπηρετούντες στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από την έγγραφη σύμφωνη   γνώμη του άμεσου προϊσταμένου τους, προκειμένου να υπάρχει η προϋπόθεση χορήγησης εκπαιδευτικής άδειας από την Υπηρεσία τους, διάρκεια ενός έτους, σε περίπτωση επιλογής τους.
• Αντίγραφο πτυχίου και αναγνώριση ΔΙΚΑΤΣΑ για όσους έχουν τίτλους από ΑΕΙ της αλλοδαπής (επικυρωμένο), που δεν είναι μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
• Βεβαίωση αναλυτικής βαθμολογίας (επικυρωμένη)
• Φωτοτυπία ταυτότητα (επικυρωμένη)
• Μια πρόσφατη φωτογραφία
• Δύο συστατικές επιστολές από Μέλη ΔΕΠ και ΕΠ ή από μέλη ερευνητικών κέντρων και σχετικών φορέων όπως το συνημμένο έντυπο, το οποίο διατίθεται από τη γραμματεία της ΕΣΔΥ (υποβάλλονται εσώκλειστες σε φάκελο υπογεγραμμένο)
• Βεβαίωση προϋπηρεσίας.
• Βεβαίωση γνώσης ηλεκτρονικών υπολογιστών.
• Αντίγραφα δημοσίευσης και ανακοίνωσης συναφούς με το αντικείμενο του ΜΠΣ «Εφηρμοσμένη Δημόσια Υγεία»

Στο πλαίσιο του προγράμματος παρέχονται δύο υποτροφίες (400 € εκάστη)  στους δύο πρώτους αποφοιτήσαντες στις εξετάσεις της Α’ Περιόδου.

Οι εξετάσεις στην Αγγλική Γλώσσα θα διενεργηθούν στις 22/05/2009 στις εγκαταστάσεις της Εθνικής Σχολής Δημόσιας Υγείας και ώρα 15:00 - 18:00.
Οι προσωπικές συνεντεύξεις θα γίνουν σε χρόνο σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της Σχολής και στην ιστοσελίδα της Σχολής.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved