nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο ευρωπαϊκό μεταπτυχιακό: Διοίκηση επιχειρήσεων - Ολική ποιότητα


Αθήνα 17.3.2009, 15:45
Το Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανακοινώνει την έναρξη της νέας σειράς του Ευρωπαϊκού Μεταπτυχιακού Προγράμματος (ακαδημαϊκό έτος 2009-10), το οποίο οδηγεί στην απονομή του Μάστερ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - Ολική Ποιότητα (MBA TQM) από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Ανώτατης Εκπαίδευσης της ημεδαπής ή αντίστοιχων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής, των οποίων ο τίτλος έχει αναγνωρισθεί από το ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ. Το Πρόγραμμα είναι διάρκειας τριών διαδοχικών ακαδημαϊκών εξαμήνων και αρχίζει τον Σεπτέμβριο του 2009. Η συνέχιση του προγράμματος για την Ευρωπαϊκή Διάσταση είναι προαιρετική και απαιτεί φοίτηση για το ισοδύναμο ενός επιπρόσθετου ακαδημαϊκού εξαμήνου, σε ένα από τα συνεργαζόμενα με το πρόγραμμα ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια, εφόσον υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις σε αυτά. Στους απόφοιτους παρέχεται η δυνατότητα να συνεχίσουν για την απόκτηση Διδακτορικού Διπλώματος.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας, η οποία θα διαπιστώνεται με ικανοποιητικό βαθμό σε Proficiency, TOEFL ή IELTS. Το GMAT δεν απαιτείται, αλλά βαθμός μεγαλύτερος του 550 αξιολογείται ευνοϊκά. Η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων (καθημερινά, ώρες 4-9μμ, έναρξη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009) είναι υποχρεωτική.

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν κατά το διάστημα από 9 Μαρτίου 2009 έως και 22 Μαΐου 2009 στη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος τα παρακάτω επικυρωμένα δικαιολογητικά:
1. Έντυπη Αίτηση
2. Επίσημο αντίγραφο Πτυχίου - Διπλώματος
3. Αναλυτική Βαθμολογία όλων των ετών των προπτυχιακών σπουδών
4. Αποδεικτικά άριστης γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας (Proficiency, TOEFL ή IELTS)
5. Βιογραφικό Σημείωμα και Συνοδευτική Επιστολή (200-300 λέξεις)
6. Αντίγραφο σχετικού Μεταπτυχιακού Τίτλου (εάν υπάρχει)
7. Αναγνώριση από το ΔΟΑΤΑΠ/ΔΙΚΑΤΣΑ, για όσους έχουν τίτλους από ΑΕΙ της αλλοδαπής
8. Αποδεικτικό GMAT, εφόσον το σκορ υπερβαίνει το 550 (δεν είναι πάντως υποχρεωτικό)
9. Τρεις Συστατικές Επιστολές (δύο από καθηγητές και μια από εργοδότη, αν υπήρξε ή υπάρχει)
10. Τέσσερις φωτογραφίες ταυτότητας (με οπισθογραφημένο το ονοματεπώνυμο)
Τα δικαιολογητικά 1 έως και 8 πρέπει να προσκομισθούν εις διπλούν (το ένα σε φωτοτυπία).

Σε περίπτωση δυσκολίας πρόσβασης στο Πανεπιστήμιο αποστείλετε (ως και την τελευταία ημέρα) όλα τα δικαιολογητικά σας με συστημένη επιστολή, καθώς και τα δικαιολογητικά 1 και 3 στο φαξ: 210-4142355). Τα ειδικά έντυπα Αίτησης - Συστατικών Επιστολών και ο Οδηγός Σπουδών (αναλυτικό πληροφοριακό φυλλάδιο) λαμβάνονται από τον διαδικτυακό τόπο του προγράμματος www.unipi.gr/mbatqm - Ενότητα «Φοιτητές» - «Υποψήφιοι Φοιτητές») ή χορηγούνται από τη Γραμματεία του Μεταπτυχιακού Προγράμματος, ώρες 08:00-17:30, Τμήμα Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Καραολή και Δημητρίου 80, 18534 Πειραιάς mbatqadm@unipi.gr, τηλ.: 210-4142246 και 210-4142092, κα Θ. Κατσίπη.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved