nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
  
  Μεταπτυχιακά - Διδακτορικά Επιστροφή    
Θέσεις στο μεταπτυχιακό: Διοίκηση Επιχειρήσεων

 

Αθήνα 8.3.2010, 13:42

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου οργανώνει και λειτουργεί από το ακαδημαϊκό έτος 2001 - 2002, Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Το πρόγραμμα έχει τρεις κατευθύνσεις:
• Διοίκηση Επιχειρησιακών Λειτουργιών - Παραγωγή
• Λογιστική - Ελεγκτική
• Διοίκηση Ανθρώπινων Πόρων

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης είναι τρία διδακτικά εξάμηνα.

Κατά το ακαδημαϊκό έτος 2010 - 2011 στο Πρόγραμμα  θα εισαχθούν έως σαράντα μεταπτυχιακοί φοιτητές, πτυχιούχοι Τμημάτων:
α) Διοίκησης Επιχειρήσεων και  Οικονομικών Σπουδών
β) Πολυτεχνικών Σχολών
γ) Θετικών Επιστημών
δ) Επιστημών Πληροφορικής  
ε) Νομικής
στ) Φιλοσοφικών σχολών
της ημεδαπής ή αναγνωρισμένων ομοταγών ιδρυμάτων της αλλοδαπής. Οι κάτοχοι τίτλου ΑΕΙ της αλλοδαπής οφείλουν να προσκομίσουν την αναγνώριση ισοτιμίας του τίτλου σπουδών τους από το ΔΟΑΤΑΠ. Στο Π.Μ.Σ. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων γίνονται επίσης δεκτοί πτυχιούχοι Α.Τ.Ε.Ι., με την προϋπόθεση ότι, πριν από την αξιολόγηση της αίτησής τους, θα έχουν εξετασθεί επιτυχώς σε τέσσερα (4) μαθήματα (Μαθηματικά, Διοίκηση – Οργάνωση Επιχειρήσεων Α΄, Λογιστική Β΄, Χρήση και Προγραμματισμός Υπολογιστών) του προπτυχιακού προγράμματος σπουδών του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, το Μάιο - Ιούνιο 2010, στη Χίο.  Η εξεταστέα ύλη των μαθημάτων αυτών ορίζεται στο Παράρτημα 1 της παρούσας πρόσκλησης. Διευκρινίζεται ότι η επιτυχής εξέταση στα προπτυχιακά μαθήματα δε σημαίνει εισαγωγή στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα, αλλά προϋπόθεση  συμμετοχής στη διαδικασία επιλογής.   

Για την απόκτηση του Μεταπτυχιακού Διπλώματος είναι υποχρεωτική η παρακολούθηση και η επιτυχής εξέταση σε δώδεκα υποχρεωτικά μαθήματα στο πρώτο και δεύτερο εξάμηνο, ενώ στο τρίτο πραγματοποιείται η εκπόνηση της διπλωματικής εργασίας.

Η επιλογή των υποψηφίων γίνεται κατόπιν αξιολόγησής τους κατά τη διάρκεια προφορικής συνέντευξης, η οποία θα πραγματοποιηθεί στη Χίο, το Μάιο - Ιούνιο 2010, σε ημερομηνία που θα γνωστοποιηθεί εγκαίρως από τη Γραμματεία και την ιστοσελίδα του Παν/μίου Αιγαίου.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να καταθέσουν εμπρόθεσμα οι υποψήφιοι για το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (M.B.A.) είναι:
1. Έντυπη Αίτηση (που παρέχεται από την Γραμματεία του Π.Μ.Σ. ή την ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη διεύθυνση:
http://www.ba.aegean.gr). Η αίτηση πρέπει υποχρεωτικά να αποσταλεί και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: medide_gram@chios.aegean.gr.
2. Βιογραφικό Σημείωμα
3. Επικυρωμένο αντίγραφο πτυχίου/διπλώματος
4. Επικυρωμένο πιστοποιητικό αναλυτικής βαθμολογίας  (με ακριβή Μ.Ο.)
5. Φωτοτυπία της αστυνομικής ταυτότητας
6. Τέσσερις (4) φωτογραφίες
7. Δύο συστατικές επιστολές
8. Αποδεικτικά πολύ καλής γνώσης Αγγλικής Γλώσσας και, προαιρετικά, αντίστοιχα πιστοποιητικά άλλων ξένων γλωσσών (βλ. Παράρτημα 2 της παρούσας Πρόσκλησης). Όσοι από τους υποψηφίους δεν έχουν τα προαναφερθέντα αποδεικτικά γνώσης της Αγγλικής γλώσσας θα κληθούν να εξετασθούν γραπτώς στην Αγγλική γλώσσα στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Χίο, το Μάιο - Ιούνιο 2010.
9. Αποδεικτικά γνώσης Η/Υ (εάν υπάρχουν)
10. Επιστημονικές δημοσιεύσεις, διακρίσεις (εάν υπάρχουν)
11. Αποδεικτικά επαγγελματικής εμπειρίας (εάν υπάρχουν)

Οι υποψήφιοι καλούνται να δηλώσουν στην αίτηση τους την κατεύθυνση που τους ενδιαφέρει, ενώ σε περίπτωση που ενδιαφέρονται για περισσότερες κατευθύνσεις τις δηλώνουν κατά σειρά προτίμησης. 

Για την παρακολούθηση του ΠΜΣ προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων, ύψους 1.500 € για κάθε εξάμηνο, τα οποία θα καταβάλλονται εφάπαξ πριν από την έναρξη του αντίστοιχου εξαμήνου. Σημειώνεται ότι παρέχεται σημαντικός αριθμός υποτροφιών στους μεταπτυχιακούς φοιτητές με την υψηλότερη επίδοση στα μαθήματα.
 
Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα γίνονται δεκτές από την Γραμματεία του ΠΜΣ στη  Διοίκηση Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Αιγαίου, Μιχάλων 8, Τ.Κ. 82100, Χίος, τηλ.: 22710 35122 και 35120, από 10.00-14.00, φαξ: 22710-35129, e-mail:
medide_gram@chios.aegean.gr, το αργότερο μέχρι 30 Απριλίου 2010 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved