nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Παλαιότερα Σεμινάρια Επιστροφή    
Σεμινάριο: Η Εκπαίδευση του Βοηθού Λογιστή

 

Αθήνα 13.5.2010, 14:43

Σεμινάριο με θέμα: "Η Εκπαίδευση του Βοηθού Λογιστή" θα διεξαχθεί Τετάρτη 26 και Πέμπτη 27 Μαΐου 2010 (15:30 - 20:30) στο Ξενοδοχείο Classical Athens imperial (Αχιλλέως και Μ. Αλεξάνδρου, Πλ. Καραϊσκάκη, Αθήνα), από την εταιρεία ADPM Σύμβουλοι Επιχειρήσεων.

Στο σεμινάριο αυτό παρέχονται βασικές πρακτικές γνώσεις για τους βοηθούς λογιστών. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μέσω παραδειγμάτων (case studies) να κάνουν οι ίδιοι τις εγγραφές, ξεκινώντας από την σύσταση της εταιρείας μέχρι την κατάρτιση της Κατάστασης Αποτελεσμάτων και του Ισολογισμού τέλους χρήσης, ενώ τους δίδεται δωρεάν υποστήριξη για 6 μήνες για θέματα Λογιστηρίου, που θα συζητηθούν στο σεμινάριο. Επιπλέον, παρέχονται τα βασικά στοιχεία των ανατροπών που επιφέρει ο νέος Φορολογικός Νόμος 3842/2010.

Απευθύνεται σε βοηθούς λογιστών, μεσαία στελέχη λογιστηρίου και σε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν βασικές γνώσεις λειτουργίας Λογιστηρίου.

Οι ενότητες του σεμιναρίου είναι οι εξής:
- Οι βασικές Διαδικασίες και καθημερινές λειτουργίες του Λογιστηρίου
- Το βασικό Λογιστικό Σχέδιο (ομάδα 0 έως ομάδα 9)
- Οι λογαριασμοί του Γ.Λ.Σ. - Λογαριασμοί απαραίτητοι για τις λειτουργικές ανάγκες της εταιρείας
- Κέντρα κόστους και χαρακτηρισμός παραστατικών
- Εγγραφές σύστασης εταιρείας
- Εγγραφές αγορών  - πωλήσεων αγαθών, υπηρεσιών και εισαγωγών από τρίτες χώρες. Πωλήσεις με παρακράτηση φόρου εισοδήματος
- Εγγραφές δαπανών, χρεωστικών και πιστωτικών τόκων
- Εγγραφές μισθοδοσίας και καταβολής αμοιβών σε ελεύθερους επαγγελματίες με παρακράτηση φόρου
- Εγγραφές δοσοληπτικών λογαριασμών
- Εγγραφές συμφωνίας τραπεζικών λογαριασμών
- Εγγραφές απόδοσης φόρων και καταβολής μισθών σε εταίρους ΕΠΕ ή μελών ΔΣ ΑΕ
- Αντιλογισμός Εγγραφών
- Τήρηση αποθήκης - Δελτία αποστολής, Τιμολόγηση, Τριγωνικές πωλήσεις
- Μηνιαίες υποχρεώσεις από τον ΚΒΣ
- Εργασίες τέλους χρήσης και κανόνες αποτίμησης
- Αντιστοίχιση των λογαριασμών του Γ.Λ.Σ. με τις Οικονομικές Καταστάσεις
- Οικονομικές Καταστάσεις και Προσάρτημα
- Τα κυριότερα σημεία του νέου Φορολογικού Νόμου 3842/2010

Εισηγητής είναι ο Ορθόδοξος Νεοφύτου, ο οποίος διαθέτει μεγάλη εμπειρία ως Οικονομικός και Διοικητικός Διευθυντής Ομίλου Εταιρειών, καθώς επίσης και ως εισηγητής εξειδικευμένων σεμιναρίων Οικονομικής κατεύθυνσης. Έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με τα Χρηματοοικονομικά Θέματα, τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα (ΔΛΠ), τις Ενοποιήσεις Ισολογισμών, την Αναδιοργάνωση Επιχειρήσεων, το Budgeting και το Management Reporting.
Πληροφορίες για τους εισηγητές και τα σεμινάριά μας, θα βρείτε στο site
www.abpm.gr ή μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210.62.15.220. Υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Μαρίνα Βλαχαΐτη

Το σεμινάριο επιδοτείται από τον ΟΑΕΔ, ενώ η εταιρεία μπορεί να βοηθήσει στην ηλεκτρονική καταχώρηση της αίτησης στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ ΛΑΕΚ 0,45%. Η λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των δικαιολογητικών στον ΟΑΕΔ είναι την Τετάρτη 19 Μαΐου 2010.

Για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο, στείλτε συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής στο φαξ: 210-6215421 ή ηλεκτρονικά στο email info@abpm.gr.

Πληροφορίες για τους εισηγητές και τα σεμινάρια θα βρείτε στο site www.abpm.gr ή μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210-6215220, υπεύθυνη επικοινωνίας: κα Μαρίνα Βλαχαΐτη

Η Εταιρεία
Η Abpm έχει μακρά εμπειρία στην υποστήριξη της οργάνωσης των Οικονομικών Λειτουργιών των Επιχειρήσεων και διαθέτει δυναμικό συμβούλων, οι οποίοι έχουν μακρόχρονη εργασιακή εμπειρία σε διευθυντικές θέσεις μεγάλων ελληνικών και πολυεθνικών εταιρειών. Ειδικότερα, τα στελέχη της έχουν ασχοληθεί με τους τομείς των Χρηματοοικονομικών και Λογιστικών Λειτουργιών, καθώς και της διαχείρισης και Ανάπτυξης Ανθρωπίνων Πόρων. Διαθέτουν σημαντική εμπειρία στον τομέα του Στρατηγικού Management, του Ανασχεδιασμού επιχειρήσεων και στις εγκαταστάσεις συστημάτων Budgeting και Management Reporting.

Επίσης, η εταιρεία παρέχει εκπαιδευτικές υπηρεσίες πρακτικής κατεύθυνσης στους παραπάνω τομείς με εισηγητές τους κορυφαίους της αγοράς σε κάθε εκπαιδευτικό αντικείμενο. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο site www.abpm.gr.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved