nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Επικαιρότητα Επιστροφή    
Έξι μηχανοδηγούς θα προσλάβει η PEARL AE

Proslipsis.gr | Αθήνα 3.8.2018, 08:32

Η εταιρεία PEARL ΑΕ (Piraeus Europe Asia Rail Logistics), σιδηροδρομικός βραχίονας της Cosco στην Ελλάδα και την Ευρώπη, προτίθεται να προχωρήσει στην πρόσληψη 6 υπαλλήλων προκειμένου αυτοί να εκπαιδευτούν ως μηχανοδηγοί, για την κάλυψη των επιχειρησιακών της αναγκών.

Η PEARL, η οποία μεταφέρει τα φορτία της Cosco από τον Πειραιά προς την Κεντρική Ευρώπη έχει λάβει άδεια εκτέλεσης σιδηροδρομικών μεταφορών από τη Ρυθμιστική Αρχή Σιδηροδρόμων (ΡΑΣ) από τον Μάιο του 2016.

Οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν την πρόσληψή τους, θα πρέπει να διαθέτουν τα παρακάτω τυπικά προσόντα:
1. Κάτοχοι πτυχίου Πανεπιστημιακής ή Τεχνολογικής εκπαίδευσης της ημεδαπής ή της αλλοδαπής, ή πτυχίου τεχνικής κατεύθυνσης, ή απολυτηρίου μέσης εκπαίδευσης τεχνικής κατεύθυνσης.
2. Οι άρρενες υποψήφιοι, να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμη απαλλαγή από αυτές (εφόσον προεπιλεγούν για συνέντευξη, θα πρέπει να προσκομίσουν το ανάλογο Πιστοποιητικό Στρατολογίας).
3. Να είναι γεννηθέντες ή γεννηθείσες μετά την 31/12/1988.
4. Να είναι κάτοχοι πτυχίου γνώσης της αγγλικής γλώσσας από αναγνωρισμένο φορέα, επιπέδου τουλάχιστο Β2. Για αλλοδαπούς υποψηφίους, απαιτείται να είναι κάτοχοι πτυχίου γνώσης της ελληνικής γλώσσας από αναγνωρισμένο φορέα, επιπέδου τουλάχιστο Β1.
5. Να είναι κάτοχοι διπλώματος οδήγησης τουλάχιστο κατηγορίας Β.
6. Να διαθέτουν γνώση χειρισμού Η/Υ, σουίτας γραφείου Office (Word, Excel) και Internet.

Η διάρκεια υποβολής των αιτήσεων (απαιτείται μόνον η υποβολή βιογραφικού του/της υποψηφίου σε μορφή αρχείου τύπου pdf), αρχίζει στις 3 Αυγούστου 2018, ημέρα Παρασκευή και θα λήξει στις 27 Αυγούστου 2018, ημέρα Δευτέρα.

Η υποβολή των βιογραφικών θα γίνεται δεκτή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: hr@pearl-rail.com και μόνον.

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα με το οποίο οι ενδιαφερόμενοι θα αποστείλουν το βιογραφικό τους, να αναγραφεί η επιθυμία τους για ανάληψη υπηρεσίας με έδρα, μετά την επιτυχή αποφοίτησή τους από τη σχολή μηχανοδηγών, σε μία ή και στις δύο από τις παρακάτω επιλογές:
Α. Αθήνα – Πειραιάς.
Β. Θεσσαλονίκη.

Όσοι προεπιλεγούν, θα ενημερωθούν από το τμήμα HR της εταιρείας και θα κληθούν για προσωπική συνέντευξη στην έδρα της στον Πειραιά, η οποία προγραμματίζεται να υλοποιηθεί εντός του 1ου δεκαημέρου Σεπτεμβρίου 2018.

H διεύθυνση της εταιρείας στο διαδίκτυο είναι: http://www.pearl-rail.com.

Αυξημένο ενδιαφέρον
Ανανεωμένο είναι τελευταία το ενδιαφέρον για την πρόσληψη μηχανοδηγών, λόγω της αύξησης των δρομολογίων στο εθνικό σιδηροδρομικό δίκτυο. Για να ικανοποιήσει τη ζήτηση ο ΟΣΕ θα θέσει σε πλήρη λειτουργία από τον Οκτώβριο την Σιδηροδρομική Ακαδημία του, η οποία πρόσφατα υλοποίησε ταχύρυθμο πρόγραμμα προκειμένου 22 βοηθοί μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να λάβουν ευρωπαϊκή άδεια. Η τελευταία έχει εκδηλώσει την πρόθεση να προσλάβει τουλάχιστον 60 μηχανοδηγούς το προσεχές διάστημα.

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, Tηλ: 213-0142306, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2018  proslipsis.gr, All rights reserved