nmathioud for ProslipsisGR - Widget
  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Πρακτική άσκηση Επιστροφή στις κατηγορίες αγγελιών

Το Βaby Μagazino (www.baby-magazino.gr) δίνει σε πτυχιούχους/τελειόφοιτους του τμήματος Δημοσιογραφίας, ΜΜΕ (IEK/TEI) την δυνατότητα πρακτικής εξάσκησης. Μετά το τέλος της πρακτικής άσκησης υπάρχει η δυνατότητα μόνιμης συνεργασίας.
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:
- Άριστη γνώση χειρισμού Η/Υ και MS Office
- Ευχέρεια στην χρήση των social media (Facebook, Google+, Twitter, IG)
- Πολύ καλή γνώση της Ελληνικής γλώσσας, τόσο στο γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.
- Πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας
Βιογραφικά e-mail: hr@baby-magazino.gr. Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2311294533, 6993871913.
Κωδικός: A073301       Δημοσίευση: 18-04-2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εύοσμος
Παρέχεται μηνιαία αμοιβή σε Γυμναστές -τριες για να κάνουν την πρακτική άσκησή τους στο Gymnasium, Καραολή και Δημητρίου 130, στον Εύοσμο. Θα πρέπει να φοιτούν σε ΙΕΚ Προπονητικής, δημόσιο ή ιδιωτικό.
Τηλ.: 6936712082, Δημήτρης.
Κωδικός: A072953       Δημοσίευση: 04-04-2018

Κάνε την πρακτική σου ως Γραφίστας στον Πολιτιστικό Οργανισμό, Eλληνική Λέσχη του Βιβλίου. www.elbi.gr - fb.

Με βασικό αγαθό της τον πολιτισμό, η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου προσφέρει ανοίγματα συνεργασίας ειδικά για εσάς τους τελειόφοιτους γραφιστικής.

Τι χρόνο πρέπει να αφιερώσεις: Πρωινά ή/και απογεύματα, προσαρμόσιμο ωράριο, συνεχές ή μη.
Τι προσόντα χρειάζεσαι: Σπουδές γραφιστικής, δημιουργικότητα, φρεσκάδα, αγάπη για το διαφορετικό, νέες ιδέες, επικοινωνιακό πνεύμα, όρεξη για δουλειά και μάθηση, υπευθυνότητα.

Τι θα κάνεις: Προσχέδια και τελικά εικαστικά για έντυπα, αφίσες, λογότυπα και άλλα δημιουργικά projects. Επίσης σελιδοποίηση του ετήσιου περιοδικού της Λέσχης "βιβλίο & ζωή".
Τι κερδίζεις/τι μαθαίνεις: Δημιουργικότητα. Ευκαιρίες εξάσκησης, συνεργασίας με έναν κόσμο ποιότητας και πολιτισμού. Βοηθάς στη διάδοση και προβολή του βιβλίου ποιότητας. Αξιοποίηση χρόνου για απασχόληση, γνώση ζωής, πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον.

Ελαστική απασχόληση προσαρμοσμένη στο πρόγραμμά σου. Έργο με κοινωνική ευαισθησία και αντίκρισμα, μακριά από τον έντονο ανταγωνισμό.

Email: info@elbi.gr. Τηλ.: 210-6463888, 210-6463263.
Κωδικός: A072970       Δημοσίευση: 04-04-2018

Με βασικό αγαθό της τον πολιτισμό, η Ελληνική Λέσχη του Βιβλίου-Πολιτιστικός Εθελοντικός Οργανισμός- προσφέρει ανοίγματα συνεργασίας σε τελειόφοιτους σπουδαστές Σχολών Δημοσιογραφίας.

Τι χρόνο πρέπει να αφιερώσεις: Πρωινά ή/και απογεύματα, προσαρμόσιμο ωράριο, συνεχές ή μη.

Τι προσόντα χρειάζεσαι: Σπουδές δημοσιογραφίας, να είσαι "ετοιμοπόλεμος", δημιουργική πένα, έμφυτη περιέργεια, αντίληψη, οξυδέρκεια, προσωπική καλλιέργεια και γνώσεις, ικανότητα άμεσης κρίσης και ανάλυσης, υπευθυνότητα, σωστή χρήση του λόγου, καλό ρεπορτάζ, συναίσθημα, φρεσκάδα.
Τι θα κάνεις: Πολιτιστικό-κοινωνικό ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και έρευνα για την μετάδοση των προγραμμάτων και εκδηλώσεων της Λέσχης στο κοινό. Θα ασχολείσαι με την επικαιρότητα του Οργανισμού και την δημοσίευσή της.
Τι κερδίζεις/τι μαθαίνεις: Μια συναρπαστική απασχόληση. Κυνηγάς την είδηση, μαθαίνεις καινούργια πράγματα σχετικά μ' έναν κόσμο ποιότητας και πολιτισμού. Αναλύεις τα γεγονότα, φτάνεις στην αλήθεια και την παρουσιάζεις με αντικειμενικότητα. Ακολουθείς το δρόμο για την αποκάλυψη της αλήθειας όπως και η Λέσχη. Επίσης βοηθάς στη διάδοση και προβολή του βιβλίου ποιότητας. Έχεις ελαστική απασχόληση προσαρμοσμένη στο πρόγραμμά σου. Ικανοποίηση ότι προσφέρεις έργο με κοινωνική ευαισθησία και αντίκρισμα.

Email: info@elbi.gr. Τηλ.: 210-6463888, 210-6463263.
Κωδικός: A072971       Δημοσίευση: 04-04-2018

Με βασικό αγαθό της τον πολιτισμό, η Λέσχη προσφέρει ανοίγματα εθελοντικής συνεργασίας για τελειόφοιτους σπουδαστές Οικονομολόγους.

Τι χρόνο πρέπει να αφιερώσεις: Πρωινά ή/και απογεύματα, προσαρμόσιμο ωράριο, συνεχές ή μη.
Τι προσόντα χρειάζεσαι: Γνώσεις οικονομικών, κυνήγι ευκαιριών, πνεύμα συνεργασίας. Γνώση ξένων γλωσσών. Οργανωτικό, ανοιχτό συνεργάσιμο μυαλό, υπευθυνότητα, πρωτοβουλίες, κρίση, πνεύμα συνεργασίας, εμπνευστικό χαρακτήρα.
Τι θα κάνεις: Ανάπτυξη των οικονομικών της Λέσχης, μέσω του πολιτιστικού της έργου. Συμμετοχή στην ανάπτυξη των 24 προγραμμάτων και στην εφαρμογή των πολιτιστικών εκδηλώσεων της Λέσχης.
Τι κερδίζεις/τι μαθαίνεις: Εξασκείς την ειδικότητά σου, αναπτύσσεις τις κλίσεις και ενδιαφέροντά σου. Μαθητεύεις σ'έναν "ζωντανό" πολιτιστικό οργανισμό. Είσαι σε επαφή με το ποιοτικό βιβλίο και την μορφωτική ατμόσφαιρα την οποία εμπνέει. Αξιοποιείς το χρόνο σου, αποκτάς γνώση ζωής, πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Έχεις ελαστική απασχόληση προσαρμοσμένη στο πρόγραμμά σου. Προσφέρεις έργο με κοινωνική ευαισθησία και αντίκρισμα.

Email: info@elbi.gr. Τηλ.: 210-6463888, 210-6463263.
Κωδικός: A072973       Δημοσίευση: 04-04-2018

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Εύοσμος
Ζητείται άτομο για πρακτική άσκηση σε κατάστημα καφέ - ζαχαροπλαστείο στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Τηλ.: 2314003115.
Κωδικός: A072952       Δημοσίευση: 03-04-2018

ΑΤΤΙΚΗ Δυτική
Ζητείται φοιτητής / φοιτήτρια Πολυτεχνείου με καλή γνώση autocad, microsoft office & photoshop, για αμειβόμενη πρακτική άσκηση, από το σύστημα: http://atlas. grnet. gr, σε Αρχιτεκτονικό Γραφείο με αμιγώς πολεοδομικό αντικείμενο, στην περιοχή της Δυτικής Αττικής. Παρέχεται προοπτική πρόσληψης μετά την λήξη της πρακτικής. Θα προτιμηθούν υποψήφιοι / υποψήφιες από Σχολές Αρχιτεκτονικής και κοντά στις πόλεις Μέγαρα, Ελευσίνα, Μάνδρα, Μαγούλα, Ασπρόπυργος, Αιγάλεω (Αττικής).
Αποστολή βιογραφικών και δείγματος δουλειάς αποκλειστικά στο email: arxitektoniko_grafeio@yahoo.com.
Κωδικός: A072805       Δημοσίευση: 26-03-2018

ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ
Ο Mandis, ο πρώτος Ελληνικός όμιλος φυσικών και ηλεκτρονικών πολυκαταστημάτων, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην κοινωνία, δίνει την δυνατότητα σε νέους και νέες να κάνουν τα πρώτα βήματα της καριέρας τους.

Στόχος της πρόσκλησης, είναι να επανδρωθεί η εταιρεία μας με το κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό, γι' αυτό και προωθούμε άμεσα τους ικανούς ασκούμενους ώστε να συνεχίσουν την εργασία μετά το πέρας της πρακτικής.

Γι αυτό το λόγο προσκαλούμε όσους σπουδαστές αναζητούν εργασιακή εμπειρία σε μια εταιρεία με όραμα, σύγχρονο τρόπο λειτουργίας και συνεχώς εξελισσόμενες υποδομές, να υλοποιήσουν την πρακτική τους μαζί μας.

Η πρακτική άσκηση υλοποιείται μέσω των σπουδαστικών ιδρυμάτων (ΤΕΙ, ΙΕΚ) και οι αποδοχές διαρθρώνονται βάση της ισχύουσας νομοθεσίας.

Πού θα εκπαιδευτούν
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι ασκούμενοι θα εκπαιδευτούν σε ορισμένους από τους παρακάτω τομείς, ανάλογα με την θέση ειδίκευσης:
- Διαχείριση Eshop
- Παραμετροποίηση Διαχειριστικού Συστήματος (CMS)
- Διαχείριση και Παραμετροποίηση Μηχανογραφικού Συστήματος (ERP, CRM)
- Σχεδίαση και Βελτιστοποίηση Εικόνων και Γραφικών
- Εκμάθηση Λογισμικού Σχεδίασης (Photoshop, Illustrator, Gimp)
- Τεχνικές Πωλήσεων
- Τεχνικές Marketing
- Διοίκηση και Οργάνωση Επιχείρησης
- Χρηματοοικονομικά
- Λογιστική
- Οικονομική Διαπραγμάτευση
- Ανάλυση Δεδομένων
- Διαδικτυακό Marketing (social media, καμπάνιες, στόχοι, email marketing)
- Επανατοποθέτηση Brand Name
- Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού
- Χρήση Τεχνολογικών Νησίδων Επιχείρησης (Τηλεφωνικό Κέντρο, Email & SMS Panel, ERP, CRM, CMS)

Ικανότητες και δεξιότητες
- Καλή χρήση Υ/Η, Γνώση βασικού λογισμικού (Microsoft Office, Browsing)
- Ευχάριστη προσωπικότητα

Τομείς απασχόλησης
- Πληροφορική
- Πωλήσεις
- Δημόσιες σχέσεις
- Marketing
- Γραφιστική
- Multimedia
- Διοίκηση
- Εξυπηρέτηση πελατών
- Χρηματοκονομικά
- Λογιστική
- Μηχανογραφημένο Λογιστήριο
- Μηχανικοί
- Μηχανολόγοι
- Ηλεκτρολόγοι

Στοιχεία επικοινωνίας
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6953020020, 2815300100. Email για αποστολή βιογραφικού: career@mandis.gr.
Κωδικός: A072722       Δημοσίευση: 22-03-2018

     Σελίδα:      

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας
 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, Tηλ: 213-0142306, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2018  proslipsis.gr, All rights reserved