nmathioud for ProslipsisGR - Widget

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 
 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Πανεπιστημιακών μαθημάτων Επιστροφή στις κατηγορίες αγγελιών

ONLINE | AΤΤΙΚΗ Δυτική
Καθηγήτρια Φιλόλογος με δύο ειδικότητες (Κλασικής Φιλολογίας, Μεσαιωνικών και Νεοελληνικών Σπουδών), κάτοχος μεταπτυχιακών τίτλων και με πολυετή εργασιακή εμπειρία σε φροντιστηριακούς οργανισμούς και στην Ιδιωτική Εκπαίδευση, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου (12€/ώρα), Λυκείου (15€/ώρα) και ΕΠΑΛ (15€/ώρα).
Παράλληλα, αναλαμβάνει την πλήρη και άριστη προετοιμασία υποψηφίων Πανελλαδικών Εξετάσεων.
Το πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο και ευέλικτο με σκοπό ο μαθητής:
- να αφομοιώσει πλήρως την εξεταστέα ύλη,
- να γίνει απόλυτος κάτοχος της απαιτούμενης γνώσης,
- να καλύψει κάθε γνωστικό κενό από προηγούμενες τάξεις.
- Μαθήματα κατ’οίκον
- Μαθήματα εξ αποστάσεως (μέσω skype και μέσω Σύγχρονης Εκπαιδευτικής Πλατφόρμας)
✔ Έκθεση ΕΠΑΛ και ΓΕΛ με συνεξέταση νεοελληνικής γλώσσας και λογοτεχνίας.
✔ Προετοιμασία Γ’ Λυκείου στα αρχαία ελληνικά (γνωστό-άγνωστο),κοινωνιολογία και λατινικά
✔ Προγραμματισμός και εποπτεία της μελέτης.
✔ Επικοινωνία και συνεργασία με τους γονείς.
Δίδεται δωρεάν πλούσιο υποστηρικτικό υλικό με παιδαγωγική στόχευση και επιστημονική πληρότητα, σε όλα τα μαθήματα για την μεγιστοποίηση της κατανόησης του μαθήματος.
Επιλεκτική χρήση των πιο έγκυρων και σύγχρονων βιβλίων.
Το μάθημα προσαρμόζεται με γνώμονα τις ανάγκες και τα κενά των μαθητών.
Προσωπικά προγράμματα μελέτης και επίβλεψη των ιδιαίτερων αναγκών του εκάστοτε μαθητή.
Επαναληπτικά - Ανακεφαλαιωτικά Διαγωνίσματα.
Θέματα Προσομοίωσης και ΟΕΦΕ.
Ασκήσεις Νέου Τύπου,του Κέντρου Εκπαιδευτικής Έρευνας και της Τράπεζας Θεμάτων.
Προετοιμασία υποψηφίων για τις Εισαγωγικές Εξετάσεις Ιδιωτικών Σχολείων.
Εμπειρία στην Ενισχυτική Διδασκαλία και στις Μαθησιακές Δυσκολίες
Τακτική Ενημέρωση των γονέων για την πρόοδο του μαθητή.
Περιοχές που καλύπτονται: Ίλιον, Πετρούπολη, Καματερό, Άγιοι Ανάργυροι (πλησίον στρογγυλής πλατείας), Κηπούπολη. Και Πανελλαδικά εφόσον το μάθημα γίνεται διαδικτυακά.
Ώρες Επικοινωνίας: 9:00-21:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983384798.
Κωδικός: A0107847       Δημοσίευση: 07-05-2020

ONLINE | ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός με πολυετή εμπειρία σε πανεπιστημιακές - φροντιστηριακές εργασίες, καθώς και στον κατασκευαστικό τομέα, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα στατικής, μεταλλικών κατασκευών (Ι, ΙΙ), οπλισμένου σκυροδέματος (Ι, ΙΙ, ΙΙΙ), τοπογραφίας ( Ι, ΙΙ). Δυνατότητα μαθημάτων και μέσω Skype. Να σημειωθεί ότι κάθε μάθημα είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες και αντίστοιχα απαιτήσεις του εκάστοτε μαθητή.
Τηλ.: 6940797299.
Κωδικός: A0107353       Δημοσίευση: 25-03-2020

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (Υλοποιείται μέσω email).
Οι μαθητεύοντες / εκπαιδευόμενοι λαμβάνουν ανά εβδομάδα (κάθε Πέμπτη) επί 8 εβδομάδες ως συνημμένο αρχείο Microsoft Word, ένα μάθημα και ένα φύλλο εργασίας το οποίο θα πρέπει να επιστρέφουν συμπληρωμένο. Με τον ίδιο τρόπο μπορούν να υποβάλουν και τις ερωτήσεις που έχουν. Οι μαθητεύοντες/εκπαιδευόμενοι συμμετέχουν ανεξάρτητα από τον τόπο μόνιμης διαμονής τους στην Ελλάδα.

EΠΙΛΟΓΕΣ-ΤΙΤΛΟΙ
1) Αρχές τροφογνωσίας ή 2) Αρχές νευροβιολογίας ή 3) Αρχές μεθοδολογίας κλινικής έρευνας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές ή επιστήμονες υγείας στην Ελλάδα.

ΓΛΩΣΣΑ
Τα μαθήματα γίνονται στην Ελληνική γλώσσα.

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ
Τη μαθησιακή θεματολογία και το περιεχόμενό της οργανώνει αριστούχος Διδάκτωρ της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών, αριστούχος απόφοιτος της ΑΣΠΑΙΤΕ (Παιδαγωγικά) και αριστούχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, με 20 χρόνια εμπειρίας στην εκπαίδευση και ερευνητική/συγγραφική εμπειρία.

ΒΕΒΑΙΩΣΗ
Σε όλους τους συμμετέχοντες θα αποσταλεί χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση με την περάτωση του προγράμματος διδακτικό υλικό. Σε όσους παρακολουθήσουν κανονικά τα μαθήματα και απαντήσουν σωστά σε τουλάχιστον 7 από τα 10 απλά τεστ πολλαπλής επιλογής θα απονεμηθεί Βεβαίωση Επιτυχούς Παρακολούθησης.

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ
Γίνονται δεκτές μόνο με E-mail. Η καταβολή της συμμετοχής γίνεται γνωστή με επικοινωνία δια τηλεφώνου (697.2430.457) πριν την έναρξη των μαθημάτων.
Κωδικός: A0106829       Δημοσίευση: 21-02-2020

ΑΤΤΙΚΗ Νότια προάστια
Απόφοιτος του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς με κατοχύρωση Διδακτικής Επάρκειας, παραδίδει μαθήματα σε φοιτητές του ιδίου τμήματος.
Τηλ. επικοινωνίας: 6999291927.
Κωδικός: A0106215       Δημοσίευση: 27-01-2020

Διδακτορική φοιτήτρια νομικής στο τομέα του Ποινικού Δικαίου με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης, αναλαμβάνει την παράδοση μαθημάτων Νομικής, καθώς και την εκπόνηση εργασιών στο πλαίσιο των συναφών μαθημάτων. Tιμή 20 ευρώ/ώρα.
Tηλ. επικοινωνίας: 6972750119.
Κωδικός: A099913       Δημοσίευση: 20-01-2020

Παραδίδονται νομικά μαθήματα σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές από Εκπαιδεύτρια με ειδίκευση στο Ποινικό Δίκαιο.
Τιμες προσιτές.
E-mail: ioakmarta@gmail.com.
Κωδικός: A091895       Δημοσίευση: 11-11-2019

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Μαθηματικός - Στατιστικός με μεταπτυχιακό στην Στατιστική, υποψήφια διδάκτωρ του ΑΠΘ με διετή εμπειρία εργαστηρίων στο τμήμα Μαθηματικών - Στατιστικής Σάμου, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε όλα τα μαθήματα μαθηματικών και στατιστικής. Τιμές πολύ οικονομικές.
Email: katerina1.toliou@gmail.com. Τηλ.: 6978712023.
Κωδικός: A090996       Δημοσίευση: 05-10-2019

Απόφοιτη Ιστορίας - Αρχαιολογίας και κάτοχος μεταπτυχιακού, αναλαμβάνει την προετοιμασία φοιτητών για την εξεταστική περίοδο, καθώς και για τις εξετάσεις εισαγωγής στον κύκλο των μεταπτυχιακών σπουδών. Επίσης, παρέχει βοήθεια στην συγγραφή εργασιών και στην παρουσίασή τους (μέσω power point) σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, σε χαμηλές τιμές με εγγυημένα αποτελέσματα.
Στοιχεία επικοινωνίας: 6955599262, xrysanthi10588@hotmail.com.
Κωδικός: A089972       Δημοσίευση: 09-09-2019

Καθηγητής Τοπογράφος Μηχανικός του ΑΠΘ με Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στο Μετσόβιο, άδεια διδασκαλίας από το υπουργείο Παιδείας, συγγραφέας βοηθημάτων για μαθήματα (Τοπογραφία, Δίκτυα - Συνορθώσεις - Στατιστική Ανάλυση, Οδοποΐα) του Τμήματος, που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Ζήτη, με 16ετή εμπειρία σε Φροντιστήρια, Κολλέγιο ιδιαίτερα, παραδίδει μαθήματα του Τμήματος αλλά και σχετικά μαθήματα άλλων Πολυτεχνικών Σχολών (Πολιτικοί Μηχανικοί, Αρχιτέκτονες, Χωροταξίας, ΑΤΕΙ κ.ά.).
Πολύ καλή επικοινωνία, έξτρα σημειώσεις, δωρεάν τεστ, ουσιαστική κατανόηση της ύλης και σωστή προετοιμασία για επιτυχία στην εξεταστική. Προσιτές τιμές.
Τηλ. επικοινωνίας: 6945509430.
Κωδικός: A088960       Δημοσίευση: 13-08-2019

Πλήρης επιστημονική καθοδήγηση και βοήθεια στη συγγραφή φοιτητικών εργασιών, στα ελληνικά ή αγγλικά, από Διδάκτορα φιλολογίας και κριτικής θεωρίας, κάτοχο 2 πτυχίων μάστερ με 'Διάκριση' και 20ετή εμπειρία σε πανεπιστήμια και κολέγια Βρετανίας και Ελλάδος. Κείμενα ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών με την ευρεία έννοια, όπως φιλολογία, φιλοσοφία, ιστορία, αρχαιολογία, ιστορία τέχνης, θεατρολογία, παιδαγωγικά, ψυχολογία, έμφυλες σπουδές, κοινωνιολογία κτλ. Χρήση της πιο σύγχρονης και έγκυρης ξενόγλωσσης και ελληνόγλωσσης βιβλιογραφίας, επαγγελματισμός, συνεχής επαφή με τον πελάτη, φιλικό κλίμα. Η δυνατότητα ηλεκτρονικής χρήσης της βιβλιοθήκης της σχολής, η ενημέρωση σχετικά με ιδιαίτερες απαιτήσεις του διδάσκοντος και η πρόσβαση σε σημειώσεις που έχουν δοθεί στο μάθημα αυξάνουν κατά πολύ την πιθανότητα μεγάλου βαθμού. Δεν αναλαμβάνονται κείμενα που απαιτούν ποσοτική ανάλυση και στατιστική. Μόνο σοβαροί, ευγενείς, συνεργάσιμοι και φερέγγυοι πελάτες. Αμοιβή συζητήσιμη, το ήμισυ της οποίας προκαταβάλλεται, ενώ το υπόλοιπο εξοφλείται ταυτόχρονα με την παράδοση της εργασίας. Προβλέπεται έκπτωση για όσους προκαταβάλλουν ολόκληρο το ποσό. Οποιεσδήποτε διορθώσεις ή αλλαγές επιθυμεί ο πελάτης, μετά την παράδοση της εργασίας, γίνονται χωρίς έξτρα χρέωση.
Email: academia74@hotmail.co.uk. Τηλ.: 6985607640.
Κωδικός: A088876       Δημοσίευση: 08-08-2019

+ONLINE
Καθηγητής με εμπειρία, μεταδοτικότητα και μέθοδο, παραδίδει, στον χώρο σας ή μέσω Skype, ιδιαίτερα ή σε group’s μαθήματα Λογιστικής Ι και ΙΙ, Κόστους, Φορολογικής Λογιστικής, Λογιστικών Προτύπων (ΕΛΠ, ΔΛΠ), Ελεγκτικής σε φοιτητές ΑΕΙ, Κολεγίων και πρώην ΤΕΙ (περιλαμβανομένων όλων των σχολών επαρχιακών πόλεων). Μαθήματα λογιστικής και με παλαιότερα θέματα σε μεταπτυχιακούς φοιτητές (ΕΚΠΑ, ΠΑΠΕΙ, ΟΠΑ, Ξένων Πανεπιστημίων κ.ά). Για φοιτητές και μεταπτυχιακούς ΕΑΠ (ΤΛΧ, ΔΕΟ κ.ά) επίλυση εργασιών λογιστικής και προετοιμασία για τελικές εξετάσεις. Eφαρμοσμένη Λογιστική σε απόφοιτους Λυκείου ή πτυχιούχους για απόκτηση λογιστικής σκέψης για επαγγελματικούς στόχους. Ο έγκαιρος προγραμματισμός, βοηθά στην διαθεσιμότητά μου, έτσι ώστε να επιτευχθεί η συνεργασία.
Τηλέφωνο: 6981699067.
Κωδικός: A088568       Δημοσίευση: 23-07-2019

ΑΤΤΙΚΗ
Αριστούχος του τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ (9,41), μεταπτυχιακός φοιτητής στο OUC (Cognitive Systems), παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα σε φοιτητές Μαθηματικού και συγγενών σχολών (Θετικών επιστημών, Πολυτεχνείο, Οικονομικά, κατόπιν συνεννόησης σε σχέση με την ύλη) στα μαθήματα:
- Απειροστικός Λογισμός Ι, ΙΙ, ΙΙΙ,
- Γραμμική Άλγεβρα Ι, ΙΙ,
- Αναλυτική Γεωμετρία
- Πληροφορική Ι, ΙΙ,
- Πιθανότητες Ι
- Βασική Άλγεβρα,
- Πραγματική Ανάλυση,
- Μιγαδική Ανάλυση,
- Στατιστική Ι,
- Συνήθεις Διαφορικές Εξισώσεις
- Τοπολογία
- Θεωρία Μέτρου
- Θεωρία Τελεστών
- Συναρτησιακή Ανάλυση
- Ανάλυση Fourier & Ολοκλήρωμα Lebesgue
- Αριθμητική Ανάλυση Ι
- Μερικές Διαφορικές Εξισώσεις
- Διακριτά Μαθηματικά
- Μαθηματική Λογική
- Κυρτή Ανάλυση

Αναλαμβάνεται και η αποκλειστική προετοιμασία για εξετάσεις, ειδικά για φοιτητές του τμήματος Μαθηματικών. Επίσης, αναλαμβάνεται και η υποστήριξη σε εργασίες.

Τιμή: 10€/ώρα. Σε περίπτωση που υπάρχει οικονομικό κώλυμα, η τιμή είναι συζητήσιμη.

Εξυπηρετούνται οι περισσότερες περιοχές εντός λεκανοπεδίου (περισσότερα κατόπιν συνεννόησης).
Κινητό τηλέφωνο: 6982335010. Όνομα: Βασίλης.
Κωδικός: A087816       Δημοσίευση: 23-06-2019

Ιδιαίτερα πανεπιστημιακά μαθήματα Φαρμακευτικής - Ιατρικής.
Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα βιοφαρμακευτικής, φαρμακολογίας, φυσιολογίας, τεχνολογίας φαρμάκων και βιοχημείας σε φοιτητές Φαρμακευτικής, Ιατρικής, Οδοντιατρικής και Νοσηλευτικής σε Ελλάδα και στα αγγλόφωνα Πανεπιστήμια Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Τσεχίας, Ουγγαρίας, Σλοβακίας και Κύπρου.
Μεγάλη εμπειρία και πλήρες αρχείο θεμάτων.
Προσφέρω καθοδήγηση και mentoring σε φοιτητές ελληνικών και αγγλόφωνων πανεπιστημίων, για μεταπτυχιακές διατριβές επιστημών υγείας στα ελληνικά και αγγλικά.
Τιμές προσιτές.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6932410744.
Κωδικός: A087318       Δημοσίευση: 07-06-2019

Παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα
α) οικονομικών, σε εξειδικευμένα γνωστικά πεδία (χρηματοοικονομικά - τραπεζικά)
β) μικροοικονομικής - μακροοικονομικής σε φοιτητές ΑΕΙ - ΤΕΙ - ΙΕΚ - ΕΑΠ
Δεκαετής εμπειρία - ευρύ ασκησιολόγιο - λογικές τιμές.
Στοιχεία επικοινωνίας: Email: jorje1970@yahoo.com, τηλ.: 6972884120.
Κωδικός: A087223       Δημοσίευση: 04-06-2019

ONLINE | ΠΑΤΡΑ
Μαθηματικός του Πανεπιστημίου Πατρών με μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή αναλαμβάνει μεταπτυχιακές εργασίες στην ειδική αγωγή και προπτυχιακές στον τομέα των μαθηματικών. Επίσης, παραδίδονται μαθήματα μέσω skype.
Email: vgsfoukas@gmail.com. Τηλ.: 6947179856.
Κωδικός: A086786       Δημοσίευση: 17-05-2019

ONLINE
Αναλαμβάνω την παράδοση μαθημάτων σε φοιτητές μέσω Skype ειδικότητας Διοίκησης Μονάδων Υγείας.
Επικοινωνία μέσω του email: z.boutsioli@gmail.com.
Κωδικός: A085802       Δημοσίευση: 08-04-2019

ΑΤΤΙΚΗ
Πτυχιούχος τμήματος Βιοτεχνολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών και αριστούχος κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ειδίκευσης μοριακής βιολογίας φυτών, ζητά συνεργασία με πανεπιστημιακό φροντιστήριο της Αττικής και είναι διαθέσιμη για υποστήριξη εκπόνησης εργασιών και για παράδοση ιδιαιτέρων ή ομαδικών μαθημάτων σε φοιτητές βιολογικών - γεωπονικών επιστημών ή συναφών αντικειμένων με οργάνωση, τακτική, μεταδοτικότητα σε προνομιακές τιμές.
Επικοινωνία στο τηλ.: 6973058938 και στο e-mail: lilian_stathi@yahoo.gr.
Κωδικός: A085784       Δημοσίευση: 07-04-2019

+ONLINE
Μαθηματικός - Στατιστικός με μεταπτυχιακό στην Στατιστική, υποψήφια διδάκτωρ του ΑΠΘ με διετή εμπειρία εργαστηρίων στο τμήμα Στατιστικής Σάμου, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα (και μέσω σκάιπ) σε όλα τα μαθήματα μαθηματικών και στατιστικής. Τιμές πολύ οικονομικές.
Τηλ.: 6978712023.

Κωδικός: A085753       Δημοσίευση: 06-04-2019

     Σελίδα:      

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας
  

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, mail: info@proslipsis.gr
©  2004-2020  proslipsis.gr, All rights reserved