ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Άλλες εκδηλώσεις Επιστροφή    
Διαδικτυακή εκδήλωση: Παιδί και Έφηβος στην εποχή του COVID-19
 
Proslipsis.gr | Αθήνα 19.2.2021, 15:49

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «Παιδί και Έφηβος στην εποχή του COVID-19. Επιπτώσεις και Διαχείριση», θα πραγματοποιήσει την προσεχή Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου 2021, το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου, με ομιλήτρια την Δρ. Ελένη Λιβανίου, εκπαιδευτική ψυχολόγο και πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Δυσλεξίας. Συντονιστής θα είναι ο λογοθεραπευτής Λευτέρης Μέλιος, διευθυντής του Κέντρου.
 
Η εισήγηση απευθύνεται κυρίως σε γονείς, αλλά και σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, και ως στόχο έχει να τους βοηθήσει να δουν από ένα διαφορετικό πρίσμα τη νέα οικογενειακή καθημερινότητα, με τις αλλαγές που επέφερε η περίοδος του COVID-19. Θα προταθούν τρόποι για τον επαναπροσδιορισμό των μέχρι τώρα δεδομένων, ώστε ο κάθε γονέας να αξιολογήσει τον ρόλο του και να κατανοήσει την αναγκαιότητα τώρα, περισσότερο από ποτέ, της στήριξης και της συναισθηματικής πλαισίωσης των παιδιών και των εφήβων.
 
Για την παρακολούθηση της εισήγησης είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής, που γίνεται στο www.diepistimoniko.gr, όπου μπορείτε να δείτε και περισσότερες σχετικές πληροφορίες.
 
Η διαδικτυακή αυτή εκδήλωση αποτελεί μία ακόμη προσφορά του Διεπιστημονικού Κέντρου Ηπείρου, το οποίο δείχνει έμπρακτα την κοινωνική ευαισθησία του με τη διοργάνωση σειράς από δωρεάν εκδηλώσεις για παιδιά, καθώς και ομιλίες και ημερίδες με θέμα το παιδί και την οικογένεια.
 
To Kέντρο
Το Διεπιστημονικό Κέντρο Ηπείρου αυτοσυστήνεται «ως ένα σύγχρονο θεραπευτικό Κέντρο στα Ιωάννινα που παρέχει υπηρεσίες Λογοθεραπείας, Εργοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Έχει εδραιωθεί στη συνείδηση των επιστημόνων της Ειδικής Αγωγής ως κορυφαίος φορέας εκπαίδευσης, με τα σεμινάρια που διοργανώνει, έχει, επί σειρά ετών, επωμισθεί, ως μια διαρκή πρόκληση, ένα σημαντικό μέρος της συνεχιζόμενης εκπαίδευσης, δίνοντας ένα επιτυχημένο παράδειγμα του έγκυρου επιστημονικού του λόγου».

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved