ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Άλλες εκδηλώσεις Επιστροφή    
Μετάλλιο Αριστείας στον δρ. Άλμπερτ Μπουρλά από το ΕΑΠ

Proslipsis.gr | Αθήνα 13.4.2021, 15:10

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ) απένειμε το Χρυσό Μετάλλιο του Ιδρύματος, το οποίο αποτελεί την ύψιστη τιμητική διάκριση για προσωπικότητες εγνωσμένου κύρους, στον δρ. Άλμπερτ Μπουρλά, «ως αναγνώριση της συμβολής του στην προαγωγή και τη μετάδοση της επιστημονικής γνώσης και για την άξια εκπροσώπηση της χώρας μας στο εξωτερικό για πολλά χρόνια υπό τις πολλαπλές ιδιότητές του.

Ο τιμώμενος, εκτός από τη διαχρονική δράση του στον τομέα της καινοτομίας και της έρευνας, έχει συμβάλει, από τη θέση ευθύνης που κατέχει, στην αντιμετώπιση των δυσμενών συνθηκών που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας».

Η Τελετή Απονομής θα πραγματοποιηθεί στις 7 Οκτωβρίου 2021 στην Αθήνα. 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved