ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Άλλες εκδηλώσεις Επιστροφή    
ΕΑΠ: Παρουσίαση προγραμμάτων σπουδών στη Θεσσαλονίκη

Proslipsis.gr | Αθήνα 02.6.2021, 19:16

Συνεχίζοντας την ενημερωτική εκστρατεία του για τα προγράμματα σπουδών που προσφέρει για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022, το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο θα πραγματοποιήσει σχετική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, την Κυριακή, 13 Ιουνίου. 

Το ΕΑΠ θα δώσει την ευκαιρία στους ενδιαφερόμενους να έχουν μια πρώτη επαφή με την ακαδημαϊκή του κοινότητα και παράλληλα να ενημερωθούν για τα 8 προπτυχιακά και τα 43 μεταπτυχιακά προγράμματα που μπορούν να παρακολουθήσουν, ανεξαρτήτως ηλικίας ή το μέρος που διαμένουν, ζουν ή εργάζονται, εντός ή εκτός Ελλάδος.

Οι υποψήφιοι φοιτητές και κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επισκεφτεί τον ειδικά διαμορφωμένο ανοικτό χώρο στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης (Γυάλινο Περίπτερο, Κήπος της Άμμου, Νέα Παραλία, δίπλα από το Makedonia Palace), όπου μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και εξειδικευμένο διοικητικό προσωπικό του ΕΑΠ θα μπορούν να απαντούν σε κάθε ερώτηση ή απορία, από τις 10:00 έως τις 19:00.

Η ενημερωτική εκστρατεία για τα προγράμματα σπουδών το ΕΑΠ στη Θεσσαλονίκη εντάσσεται στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την παρουσίαση των σύγχρονων εργαλείων της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, βάσει των οποίων έχουν οργανωθεί και προσφέρονται τα προγράμματά του, τα οποία καλύπτουν τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες για νέες δεξιότητες και προσόντα μιας παγκοσμιοποιημένης, πλέον, αγοράς εργασίας. 

Οι παρουσιάσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από τον Ραδιοφωνικό Σταθμό του ΕΑΠ http://webradio.eap.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλ.: 2610 367600 και στο email: info@eap.gr.


ΠΙΝΑΚΑΣ
Πρόγραμμα Παρουσιάσεων

11:00 Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών
12:00 Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
13:00 Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού
16:00 Σχολή Θετικών Επιστημών και Τεχνολογίας
17:00 Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών
18:00 Σχολή Κοινωνικών Επιστημών
Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών και Βιώσιμου Σχεδιασμού


 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved