ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  Οικονομία - Διοίκηση Επιστροφή    
Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος: Βιώσιμη συνεταιριστική οικονομία. Θεωρία και πρακτική

 

 

 

 

 

Τίτλος: Βιώσιμη συνεταιριστική οικονομία. Θεωρία και πρακτική
Συγγραφείς: Παπαγεωργίου Κωνσταντίνος
Εκδοσεις: ΣΤΑΜΟΥΛΗ Α.Ε.
Έτος έκδοσης: 2007
Σελίδες: 710
Τιμή: €40,00

Τα οξυμένα προβλήματα των αγροτικών συνεταιρισμών κατά την τελευταία 20ετία έχουν επισκιάσει τη θεωρητική και πρακτική αξία του συνεταιριστικού θεσμού. Όμως, σε αντίθεση προς την εντύπωση που τείνει να επικρατήσει στη χώρα μας, ο συνεταιριστικός θεσμός διατηρεί μόνιμη ζωτικότητα, την οποία πάντοτε αναδεικνύει όταν χρησιμοποιείται χωρίς άλλες σκοπιμότητες από συνειδητοποιημένα άτομα. Στη σημερινή εποχή, που τείνει στον περιορισμό ή και εκμηδένιση της αυτονομίας των μικρών επιχειρηματικών μονάδων, ο συνεταιριστικός θεσμός προσφέρει μια ποιοτικά ανώτερη και πρακτική εφικτή διέξοδο αντίδρασης. Ο συνεταιριστικός θεσμός μπορεί να αξιοποιηθεί από κάθε επαγγελματική κατηγορία. Αυτή η δυνατότητα έχει χρησιμοποιηθεί από 750 εκατομμύρια νοικοκυριά σε ολόκληρο τον κόσμο με σημαντικά οικονομικά οφέλη, αλλά και με ουσιαστική συμβολή στις δημοκρατικές διαδικασίες, στην κοινωνική ισορροπία και στην ανάδειξη της ιδιότητας του υπεύθυνου πολίτη.Η παρούσα έκδοση στοχεύει προς δύο κατευθύνσεις: Πρώτον, προς τη γνωριμία με τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του συνεταιριστικού θεσμού και δεύτερον προς την εξυπηρέτηση πρακτικών αναγκών όσων ασχολούνται με τους συνεταιρισμούς. Γι' αυτό, με τη μορφή παραρτημάτων, περιλαμβάνονται στην παρούσα έκδοση κωδικοποιημένοι νόμοι για όλες τις κατηγορίες συνεταιρισμών, υποδείγματα καταστατικών και κανόνων που ισχύουν στην Ελλάδα και στην Ευρωπαϊκή Ένωση και χρήσιμες πληροφορίες για το μάνατζμεντ συνεταιρισμών.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved