ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  ISO - HACCP Επιστροφή    
Σεμινάρια ISO 9001 και ISO 14001

 

Αθήνα 5.5.2011, 14:05

Δύο πιστοποιημένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα ISO 9001 και ISO 14001 διοργανώνει στην Αθήνα η εταιρεία Check Point. 

Συγκεκριμένα:
1. Από 16 έως 20 Μαΐου, στην Ελληνική γλώσσα, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ISO 9001:2008 Επιθεωρητές - Επικεφαλής Επιθεωρητές Ποιότητας. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον STAREGISTER (Αρ. Πιστ. SCC 01/06), οι δε απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν στα αντίστοιχα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών του. Το εκπαιδευτικό προγράμματα και το πιστοποιητικό παρακολούθησης είναι επίσης αναγνωρισμένο από τον Διαπιστευμένο Οργανισμό CEPAS.

2. Από 23 έως 27 Μαΐου, στην Ελληνική γλώσσα, το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα ISO 14001 Επιθεωρητές - Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον STAREGISTER (Αρ. Πιστ. SCC 06/06), οι δε απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν στα αντίστοιχα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών του. Το εκπαιδευτικό προγράμματα και το πιστοποιητικό παρακολούθησης είναι επίσης αναγνωρισμένο από τον Διαπιστευμένο Οργανισμό CEPAS.

Τα Προγράμματα απευθύνονται σε υποψηφίους Επιθεωρητές (Εσωτερικούς και Οργανισμών Πιστοποίησης), Συμβούλους, Υπεύθυνους Διαχείρισης Ποιότητας, Υπευθύνους Τμημάτων, Υπεύθυνους Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υπευθύνους Παραγωγής, Διοικητικό Προσωπικό, Στελέχη Επιχειρήσεων αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας και Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Απευθύνεται σε ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών που προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο οργανισμών και επιχειρήσεων του δημόσιου ή του ιδιωτικού τομέα. Για την συμμετοχή δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία σε Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ή Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Ολοκληρώνοντας τα Προγράμματα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν, εφαρμόζουν και επιθεωρούν Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ή Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με τα πρότυπα ISO 9001:2008 και ISO 14001 αντίστοιχα.

Το κόστος των Προγραμμάτων δύναται να επιδοτηθεί μέχρι 100% από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 0,45%. Πληροφορίες για την επιδότηση, καθώς και τα ειδικά έντυπα δίδονται από το τμήμα εκπαίδευσης της εταιρείας.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του τμήματος Εκπαίδευσης της Check Point, κ. Βίκυ Καρβέλα, Κορυτσάς 43, 17342 Άγιος Δημήτριος, τηλ.: 210-9945945, 210-9941241, φαξ: 210-9940408, e-mail: training@checkp.info, web: www.checkp.info.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved