ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER ΤΗΣ PROSLIPSIS.GR
Μάθετε πρώτοι τα νέα ...

  ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
 

 
Βάλτε Αγγελία      Δείτε Αγγελίες      Newsletters       
  Επικοινωνία     
 
 
 
 
 
 
 
 

 
  ISO - HACCP Επιστροφή    
Πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα ISO 18001 και ISO 14001

 

Αθήνα 7.11.2012, 15:45

Οι εταιρείες Check Point και Paratus Europe (www.paratuseurope.eu) διοργανώνουν πιστοποιημένα εκπαιδευτικά προγράμματα ISO 18001 και ISO 14001 στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα διοργανώνει: 

1. Από 19 έως 23 Νοεμβρίου 2012, στην ελληνική γλώσσα, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα OHSAS 18001 (ΕΛΟΤ1801)  Επιθεωρητές - Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον Staregister (αρ. pιστ. SCC 35/12), οι δε απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν στα αντίστοιχα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών του. Το εκπαιδευτικό προγράμματα και το πιστοποιητικό παρακολούθησης είναι επίσης αναγνωρισμένο από τον Διαπιστευμένο Οργανισμό CEPAS.

2. Από 14 ως 18 Μαΐου 20012, στην eλληνική γλώσσα, το eκπαιδευτικό pρόγραμμα ISO 14001:2004 Επιθεωρητές - Επικεφαλής Επιθεωρητές Συστημάτων Περιβαλλοντικής Διαχείρισης. Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον Staregister (αρ. πιστ. SCC 34/12) οι δε απόφοιτοι μπορούν να εγγραφούν στα αντίστοιχα Μητρώα Πιστοποιημένων Επιθεωρητών του. Το παρόν εκπαιδευτικό πρόγραμμα και το πιστοποιητικό παρακολούθησης είναι αναγνωρισμένο από τον Cepas.

Τα συγκεκριμένα Εκπαιδευτικά Προγράμματα, απευθύνεται σε υποψηφίους Επιθεωρητές (Εσωτερικούς και Οργανισμών Πιστοποίησης), Συμβούλους, Υπεύθυνους Διαχείρισης Ποιότητας, Υπευθύνους Τμημάτων, Υπευθύνους Τμήματος Περιβαλλοντικής Διαχείρισης, Υπεύθυνους Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας, Υπεύθυνους Παραγωγής Διοικητικό Προσωπικό, Στελέχη Επιχειρήσεων αλλά και σε όσους θα ήθελαν να αποκτήσουν μία ολοκληρωμένη γνώση σχετικά με τα  Συστήματα Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας και τα Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να είναι ιδιώτες ή στελέχη εταιρειών, να προέρχονται από διαφορετικούς κλάδους και από οποιοδήποτε διοικητικό επίπεδο οργανισμών και επιχειρήσεων του Δημόσιου ή του Ιδιωτικού τομέα.
Για την συμμετοχή στα Εκπαιδευτικά Προγράμματα δεν απαιτείται πρότερη εμπειρία των συμμετεχόντων σε Συστήματα Διαχείρισης Ποιότητας ή Συστήματα Περιβαλλοντικής ή Συστήματα Υγείας και Ασφάλειας.

Ολοκληρώνοντας τα παρόντα εκπαιδευτικά προγράμματα οι συμμετέχοντες θα μπορούν να σχεδιάζουν, αναπτύσσουν και εφαρμόζουν τα Συστήματα Υγείας και Ασφάλειας Εργασίας ή Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης σύμφωνα με τα πρότυπα OHSAS 18001 (ΕΛΟΤ1801) & ISO 14001 αντίστοιχα (www.paratuseurope.eu).

Το κόστος των προγραμμάτων δύναται να επιδοτηθεί μέχρι 100% από τον λογαριασμό του ΟΑΕΔ, ΛΑΕΚ 0,45. Πληροφορίες για την επιδότηση, καθώς και τα ειδικά έντυπα δίδονται από το τμήμα εκπαίδευσης της Paratus Europe Ltd (training@paratuseurope.eu).

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην υπεύθυνη του τμήματος Εκπαίδευσης της Paratus Europe Ltd κ. Βίκυ Καρβέλα, Όλγας 13, 16561 Γλυφάδα, τηλ.: 210-9945945, 210-9941241, φαξ: 210-9940408, e-mail: training@ paratuseurope.eu, web: www.checkp.info.

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 Επιστροφή  Κορυφή σελίδας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η με οποιονδήποτε τρόπο αναδημοσίευση, αναπαραγωγή, κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου της εφημερίδας, χωρίς την γραπτή άδεια του εκδότη. Κάθε δημόσια αναφορά στο περιεχόμενο της συνεπάγεται και αναφορά του ονόματός της, όπως η δημοσιογραφική δεοντολογία επιτάσσει.

 

 

[Αρχική σελίδα]  [Αγορά Εργασίας]  [Επιχειρηματικότητα]  [Προσλήψεις στο Δημόσιο]  [Εκπαίδευση]  [Σεμινάρια]  [Νομοθεσία]  [Βιβλία]
Διεύθυνση: Λ. Ριανκούρ 73, 11524 Αθήνα, email: info@proslipsis.gr , Τηλ: 6949244434
©  2004-2021  proslipsis.gr, All rights reserved